|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Τέλειες οι φωτογραφίες
Ανυπομονώ την ώρα να έρθει η να κρατήσει το παιδί και να έρθω. Έχω λυσσάξει. |
|
||||
|
||||
Παιδια γεια σας.
Εχη κανενα μισαωρο που γυρισα απο το σταντ ημουν εκη απο της 9,10. Ολα καλα ταισα,το νερο ξεθολοσε απο τους δισκους,ο μονομαχος ΖΗ,ολα ειναι καλα εχη και αρκετο κοσμο,ΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΣΗΜΕΡΑ,το κοριτσι απο απεναντι,. Βρηκα τον γιωργο γρηγοριαδη τον δημοσιογραφο ειναι φιλος μου ,και θα τραβουσε ζωντανα στον αντ1 το πρωι και τον ειπα για τον συλλογο ,μου ειπε αμα του δωσουν χρονο απο κατω θα ερχοτανε και σε μας να παρη το σταντ,αλλα οση ωρα ημουν εκη δεν ηρθε και τελικα εφυγα γιατι ο μικρος μου αγριεψε και την εκανα. ΕΒΑΛΑ και καφε στην καφετιερα για τους υπολιπους που θα ερθουν να με κανουν παρεα το απογευμα . Αυτα ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη snakepanos : 04-02-11 στις 12:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
πανο οι λεπτομεριες που περιγραφεις ειναι σοκαριστικες μεχρι και δελτιο καιρου μας εδωσες!!!
|
||||
|
||||
Κωστη το απογευμα σημερα δεν εχω τρεχαματα (ναι ναι ακομα τρεχω) οποτε πιθανον θα ερθω το μεσημερακι.Το αμαξι που το αφηνεις?Αν μπω στο παρκινγκ της εκθεσης μπορω να μπω και στα περιπτερα?Προσκληση εχω εκτυπωσει.
|
|||
|
|||
Έλα, με τη τυπωμένη πρόσκληση μπορείς να μπεις πεζός δωρεάν. Το αμάξι όπου βρεις, το πάρκιγκ στην Αγγελάκη έχει θέσεις, αλλά πληρώνεις.
|
|
||||
|
||||
To ξερω αλλα αν δε βρω καπου να το *πεταξω* θα το βαλω εκει.Θα δω ισως ερθω και με τη μηχανη αν και θελω να αποφυγω κρανη/γαντια κλπ.99% θα τα πουμε λοιπον..
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Κωστα εχουμε λαβιδες...
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
Το χρυσοψαράδικο είναι φυσικά το καλύτερο!!!
|
||||
|
||||
Παιδια,επείδη θα έρθω στις 7 και 30 με κατι φιλους μου.Ποιος θα είναι εκεί εκείνη την ώρα;Μπορέι να μου δώσει το τηλέφωνο του μήπω
ς έχω πρόβλημα στην είσοδο; |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Δυστυχως στο περιπτερο δε θα ειναι κανεις, το πολυ να ειμαστε στα αμαξια μας για να φυγουμε! 19:00 η ωρα κλεινει η εκθεση φιλε μου! Αυριο κλεινει στις 20:00 Αν δεν εχετε προσκλησεις πως θα σας βοηθησουμε να μπειτε εμεις? Καντε την ηλεκτρονικη προσκληση που εχουμε δημοσιευσει σε προηγουμενα ποστ και ελατε νωριτερα η αλλη μερα.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
ΟΚ θα έρθουμε αύριο,έχουμε κάνει ηλ.εγγραφή όλοι.
|
|
||||
|
||||
ωραια!!!!!
|
||||
|
||||
συγχαρητηρια σε ολους σας παιδια!!!κριμα να ειμαι τοσο μακρυα....αλλιως,σιγουρα θα ημουν εκει!!!και παλι μπραβο!!!
|
|
|||
|
|||
Εν αναμονή του ανακοινωθέντος.....
και για να σας βοηθήσω, ας το κάνω με μια ερωτησούλα..... Ποιός θα υποστεί την πρωινή επέλαση των ΚΑΠΗ για αύριο το πρωί? Πάντως, καλό θα ήταν για την επόμενη έκθεση, να έβγαινε και ένα προγραμματάκι, των τεσσάρων Π... Ποιός, Που, Πότε και Πως... |
|
||||
|
||||
Εχεις μια εμμονη με τα Π... μην ανησυχεις εκει θα ειμαστε ολοι!!!!!!
Παράθεση:
Ποιος Που....ς Παιρνει Παλι Πισω τα Πραγματα!!!
|
|||
|
|||
κάντα 7 τα Π και κοπάνα και ένα Ζ.... Πουτ..α Ζωή....
|
|
||||
|
||||
Μιχαλη πρεπει ΟΛΑ να μαζευτουν μεχρι το βραδυ?Για Δευτερα τιποτα?
|
|
||||
|
||||
Δευτερα ξηλωμα γυψοσανιδες, απο υλικα, το ασφαλεστερο ειναι να φυγουν ολα τη κυριακη.
|
||||
|
||||
Ε,ενταξει τοτε,ασε που αμα κανουμε ενα κουραγιο ολοι μαζι,θα τελειωσουμε σε χρονο ρεκορ..
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
ελπίζω να υπάρχει και θέρμανση γιατί πολύ "κρύο" έπεσε...
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
μην ελπιζεις, βαλε ενα Π για το πηζεις!
|
||||
|
||||
αυριο το πρωι με ποιον θα πιουμε καφε????θα ειμαι κατα τις 11 με 12!!!
|
||||
|
||||
Εγω θα ειμαι εκει απο τις 10 και λιγα λεπτα!
|
||||
|
||||
nice θα κοιταξω να ερθω οσο ποιο πρωι μπορω για παρεα!!!!
|
||||
|
||||
kostaskich
12 με 1 θα ειμαι και εγω εκει
|
|||
|
|||
τι ώρα θα μπορέσουμε να πάρουμε τα πράγματα την Κυριακή ώστε να κανονίσω και το παρατημένο μου πρόγραμμα?
|
|
|||
|
|||
Είναι νωρίς να μιλάμε για δάκρια Κώστα.
Ας περάσει πρώτα το Σάββατο, και την Κυριακή πρώτα ο θεός το συζητάμε. Μην αγχώνεσαι. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 29 | 11-02-11 15:08 |
Συνελευση για την οργανωση του stand στην Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 19 | 20-01-11 14:04 |
Εθελοντες επανδρωσης του περιπτερου μας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 7 | 26-01-09 23:27 |
Προετοιμασιες για την εκθεση, ολοι βοηθανε! | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 42 | 03-02-07 11:39 |