|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Κούκλα έγινε μικρέ, μπράβο
|
|
||||
|
||||
μπραβο φιλε πολυ ομορφο!!!! τις βαλισνεριες μην τις φοβασε, δειχνουν ομορφα... κι εγω θα βαλω αλλα θελω πολλα γλαστρακια
αν βαλεις κι αλλες βαλε στην δεξια μερα αρκετες να γεμισει ο χωρος εμπρος απο το φιλτρο...
|
||||
|
||||
Oντως το στησιμο ειναι πολυ ομορφο.
Οπως και ο χρωματισμος απο τις πετρες Εγω το μονο ισως που θα αλλαζα ειναι η θεση τις βαλις. κοινως οχι στο κεντρο αλλα οπουδηποτε αλλου Κατα τα αλλα αψογο
|
|||
|
|||
ευχαριστω πολυ. και εγω πιστευω πως ομορφηνε. θα βαλω κιαλες φοτο τη κυριακη μαλλον που θα βαλω και τa maingano.
|
|
|||
|
|||
νεες φοτο http://img266.imageshack.us/gal.php?...kons640049.jpg. ακουω γνωμες
|
|
||||
|
||||
Καλή Χρονιά!
Πολύ όμορφο έγινε |
|
||||
|
||||
Πολύ καλό μπράβο
|
|||
|
|||
ευχαριστω παιδια και καλη χρονια. οντως εχει ομορφινει πολυ με την αλγη
|
|
||||
|
||||
κουκλι εγινε
|
|||
|
|||
μια απορια. δεν θα επρεπε να εχω γεννα? labibo εχω δει 2 ψαρια να κανουν γυρω γυρ κυκλους δηλαδη κυνηγοντας το ενα το αλλο.
τι λετε? |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Γιατι εγω σε παρομοια περιπτωση ηταν τα 2 κυριαρχα αρσενικα που απλα επαιζαν μπουνιες
|
|||
|
|||
Παράθεση:
σιγουρος δεν ειμαι αλλα τι να σου πω. το ενα ειναι σιγουρα αρσενικο για το αλλο ομως δεν ειμαι σιγουρος. οπως και να εχει δεν θα επρεπε να εχω γεννα η ειναι νωρις ακομα? |
|
|||
|
|||
???????
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|||
|
|||
ποιο πολυ για τσακομος μου φαινεται
|
|
||||
|
||||
Πιάστηκαν στόμα με στόμα;
ΥΓ: Μια χαρά πάει το ενυδρείο. |
|
|||
|
|||
αν ενοεις οταν κανουν σα να φιλιουνται ναι το εχω δει να το κανουν. τι λετε να κανω?
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Έχω δει να ψιλότσακώνονται και θηλυκά άλλα πολύ χαλαρά, στόμα με στόμα όμως μόνο αρσενικά έχω δεί. Είναι όπως πιανόμαστε εμείς στα "χέρια" αυτά πιάνονται στο "στόμα"
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
(Malawi) 400 λιτρα Mbuna Tank | chris7 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 16 | 03-05-10 15:09 |
200 lt,malawi tank | vag0s | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 27-12-09 02:02 |
Malawi Peacocks Male Tank | gregoryn | Malawi | 4 | 05-12-08 14:16 |
My malawi tank /120l | manousos | Malawi | 8 | 10-09-08 21:55 |
Μακετα για 3d Background.για Malawi Tank | iki28 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 18-01-08 09:03 |