|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
1000 λιτρα ταξιδευουν Αμερικη!!!
καλησπερα!!! μιας και σιγα σιγα περνει μορφη το ενυδρειο ξανα μετα την αλλαγη αρχιζω να το κανω παρουσιαση.
αφου αδειασα το ενυδρειο απο... εφτιαξα το φοντο... εβαλα μεσα το πρωτο στρωμα χαλικακι... και προσθεσα μετα απο πολλες αλλαγες και δοκιμες την μικρη ριζα που ειχα και την μεγαλη που απεκτησα... και αφου προσθεσα και μερικες ομορφες πετρες φτανω σιγα σιγα στην ολοκληρωση του σετ απ... μηπος το παρακανα με τις πετρες??? αυριο περιμενω το υπολοιπο μαυρο χαλικι για να μπουν και τα φυτακια που περιμενουν, για να γεμισει παλι νεροοοοοοοοο περιμενω τις παρατηρησεις σας για κανω τυχον διορθωσεις...
|
||||
|
||||
Πως και αποφασισες τετοια αλλαγη..??
Ποιο ωραιο ειναι ετσι.. Τι ψαρια σκεφτεσαι να βαλεις τωρα?? |
|
||||
|
||||
τωρα μιλαμε για το ενυδρειο, ασε τα ψαρια για μετα...
|
||||
|
||||
Το αναποδο πρεπει να κανεις νομιζω!!
|
|
|||
|
|||
Ωραιος... μ'αρεσεις!
Για να μπορεσω ομως να πω τι γνωμη μου, θα πρεπει να μου πεις τι σκεφτεσαι να κανεις. Προφανως πας για αμαζονιο, αλλα το προοριζεις για αυστηρα βιοτοπικο ή το φανταζεσαι καπως αλλιως; |
|
||||
|
||||
καλα ας κανω μια αρχη.... στο βυθο θα εχει
Panaque nigrolineatus ( L 190 ) ------------------------- Παράθεση:
απο φυτα θα μπουν vallisneria Microsorium pteropus Sagittaria subulata Hydrocotyle leucocephala οχι πολλα, λιγα σκορπια... στον βυθο θα βαλω Panaque nigrolineatus ( L 190 )
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 08-01-11 στις 22:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Η γνώμη μου είναι να μήν βάλεις κάτω μαύρο χαλίκι αλλά ψιλή άμμο για να έχεις πιό πολλές επιλογές στα ψάρια σε περιπτωση βιοτοπικού πχ δίσκους σκαλάρια γεωφάγους. Εκτός αν θέλεις να βάλεις κανέναν θηρευτή οπότε και θα σε βοηθήσει το μαύρο χαλίκι στο φώς.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
μακρυα...
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Αφου σκοπευεις να το κανεις νοτιοαμερικανικο, καλυτερα να αποφυγεις το M. pteropus. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
το χαλικι ειναι ψιλοκοκκο... οσο για το M. pteropus κριμα ειναι να το πεταξω τωρα, τα εχω παρει και τα κραταω σε κουβα με αντλια... ηθελα να βαλω ευκολα φυτακια ------------------------- πριν λιγο ηρθε το μαυρο χαλικακι και μπηκε στο ενυδρειο... το χρειαζοταν το μαυρο χαλικι... εγινε οπως το ηθελα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 09-01-11 στις 22:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Πες τι θα βαλεις μεσα ρε αλητη....
Ωραιο ειναι το dark look!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
θα βαλω L 190
|
||||
|
||||
πολύ ωραίο δείχνει και έτσι το ενυδρείο Θανάση....
πως και άλλαξες γνώμη? |
|
||||
|
||||
Χαιρω πολυ...Αυτο το ειχα βρει απο προχθες!
Το αλλο...το βασικο υλικο δε με λες!
|
||||
|
||||
κατσε να το βρω... δηλαδη αν πω και δεν το βρω, τη νοημα θα εχει??
|
||||
|
||||
Πες μπας και σε βοηθησει κανας χριστιανος να το βρεις...
|
||||
|
||||
μπα..πιο πολυ βοηθεια στο κουβαλημα θα θελει παρα στην ευρεση....
ουπς!! ειπα πολλα... (θαναση κοιμησου ησυχος..τιποτα παραπανω δε λεω...)
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- παιδια για να μην γινει και σιριαλ τα ψαρακια που θα μπουν ειναι αυτα.... το ονομα τους cichla ocellaris
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 09-01-11 στις 23:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Απο κουβαλημα βοηθαω οσο θελεις... (αφου βλεπω πως εχουν ηδη τελειωσει τα πολλα κουβαληματα!!!)
Μια μονο παρατηρηση... ο μεγαλος κορμος φαινεται πως ειναι κομμενος και χαλαει την φυσικοτητα του στησιματος. Θα πρεπει ειτε να καλυψεις τα σημεια αυτα καπως (με αλλες ριζες ή φυτα) ή ισως να τουμπαρες τον κορμο ωστε να κοιτανε οι διακλαδωσεις προς τα κατω; Αφου ειναι ακομα αδεια, παιξε ελευθερα! |
|
||||
|
||||
άρα το μόνο που ξέρουμε είναι ότι ή είναι πολλά ή είναι μεγάλα.....
περιμένω με αγωνία..... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- η αγωνια σου μολις ελαβε τελος...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 09-01-11 στις 23:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
υπέροχα αυτά τα ψάρια |
|
||||
|
||||
Τουτο δεν ειχαμε δει,θα το δουμε ομως!
Ζευγαρι ε? 1000 λιτρα και παλι εισαι οριακος,οχι απο λιτρα,απο μηκος! Με το καλο να τα δουμε Αθανασιε!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ζευγαρι θα βγει μετα απο 1-2 χρονια. στο ενυδρειο θα ξεκινησουν απο 6-7 τεμ και με αρκετη προσπαθεια θα τα μεγαλωσω με οσο λιγοτερες απωλειες...
|
||||
|
||||
Aντε χαρας το κουραγιο σου.
Με το καλο ρε φιλε! Ειναι παντως ενα θεμα μετα τι θα κανεις με τα υπολοιπα 4-5 που περισσευουν ε...
|
||||
|
||||
Οχι οσο υπαρχω εγω!!....
|
|
||||
|
||||
Ναι εχεις δικιο...Σε ξεχασα εσενα!
|
|||
|
|||
Tα Peacock bass ειναι η μεγαλη μου αδυναμια !! Γουσταρω τρελλα ! με το καλο να τα βρεις Θαναση.
Τον L 190 δεν θα τον χαψουν αν μεγαλωσουν αργοτερα; Ξερω οτι οι Panaque ειναι σκληροι σαν προκες που λενε και οι Αγγλοι (hard as nails) αλλα τα Peacock δεν αστειευονται και ο,τι χωραει στο στομα τους κινδυνευει. Ρωταω για να μαθαινω κι εγω οταν ερθει η ωρα μου.. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Του τα εχω πει του Θαναση για αυτη τη συγκατοικηση αλλα ειναι ξεροκεφαλο πλασμα! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
1000 λιτρα αμερικης | libee | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 35 | 28-04-11 19:34 |
αλλαγη φοντου ενυδρειου 1000 λιτρα | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 08-01-11 21:04 |
Στα σκαρια για 1000+λιτρα | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 23-05-08 23:31 |
κεντρικη αμερικη | Giwrgos23 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 4 | 17-04-06 00:56 |