|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|||
|
|||
Ωωωωωωωχ!!! κρύφτείτε απ τον Bokosta.....
|
|
|||
|
|||
Αυτό περιμέναμε για να κρυφτούμε?
|
|
||||
|
||||
Καλή χρονιά σε όλους!!!
|
|
|||
|
|||
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία..
Ευχομαι σε όλους τους ακουαρίστες αυτή τη χρονιά να κάνουν τα όνειρό τους πραγματικότητα και να στήσουν ένα ''καταπράσινο...δισκοενυδρείο''.... Πολύχρονοι οι εορτάζοντες (Βασίλης-Βασιλική).. ....................... Όποιοι είναι εδώ και ''ψήνονται για καφέ'' αύριο,να το ΠΟΥΝ...να μην ντρέπονται.... |
|
||||
|
||||
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ....!!!!!! ευτυχισμένο το 2011....!!!!!
και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους εορτάζοντες..... |
|
||||
|
||||
αντε παιδια ο φιλος μας ο χαραμαδας εχει ορεξη για καφεδακι αντε να βλεπουμε παρουσιες!!!!!!!
|
|||
|
|||
Καλη Χρονια σε ολους!! Σας ευχομαι επιτυχιες και συνεχομενες χαρες!!
Χρονια Πολλα στους Βασιληδες! Ολες οι ευχες ΔΕΝ αφορουν τον Χαραμαδα!! (κοψε τα χρωματακια)!!! Στον Χαρη οι ευχες δεν πιανουν, οποτε τις δινω στην υπολοιπη οικογενεια του και ειδικοτερα στις κορες του και στον παντοδυναμο Μαριο!! |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
λοιπον τι εγινε τελικα θα παμε για κανα καφε αυριο αντε καποιος να αναλαβει να παρει παρουσιες!!!
|
|||
|
|||
Ναι ρε, ευχήθηκα να μου τα πρήζεις (τα ...συκώτια-για να μην παρεξηγηθουμε) πρωτοχρονιάτικα!!! Είδες που έπιασε???
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Αντε να δουμε πως θα ειναι η χρονια μας!!! Για αυριανο καφε δεν το βλεπω γιατι ο Χαραμαδας κανει το ''παγωνι'' |
|
|||
|
|||
Καποιος πρεπει να απαγάγει τον Tsoum!!!!
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Αθριο θα πιούμε καφεδάκι πρωτοχρονιάτικο να ξελαμπικάρουμε κατα τις 12:00 στο lew amis.... jiraiya red rubin χαραμάδας...με τέσσερις ανηψούλες (68 γεννηθείς).. ............ |
|
||||
|
||||
ΡΕ ΑΤΙΜΟΙ! καντε τον απογευματινό να προλάβω!
Γιωργο... Δεν έγραψα για 12 ώρες. Περιμένω το δωρεαν φίλτρο μου. Συμβιβάζομαι κ με εναν κινέζο! |
|
|||
|
|||
Τι κριμα που δεν θα προλαβεις!!!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αντε να σε καρφωσω εγω τωρα.. δεν εγραψες γαιτι δεν ησουν θεσ/νικη.. αλλα ηρθες λαρισα... ειμαι ''ρουφ''
|
||||
|
||||
ωραια τα επιασες τα λεφτα σου!!!!μακαρι να σας πανε ολα οπως τα θελετε!!!!!!
|
||||
|
||||
μπορει καποιος να παραγγειλει? η πρεπει να ανοιξει πρωτα?
μηπως εννοεις οτι εγινε η παραγγελεια αλλα θα φυγει 10.1 ???
|
|||
|
|||
jiraiya
red rubin χαραμάδας...με τέσσερις ανηψούλες (68 γεννηθείς) Posidwnas |
|
||||
|
||||
Επειδή ξέρω πως θα λείψω παρα πολύ στον χαραμάδα και στον γιώργο, ίσως ερθω για κανενα μισάωρο προς το τέλος!
|
|
|||
|
|||
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Νομίζω οτι ο τέταρτος δεξιά ειναι ο Tsoum!!!! |
|
|||
|
|||
Εκανα κατι στο fb αλλα θελω την βοηθεια σου!!
|
|
||||
|
||||
EEEEE τώρα έχουμε 2010
|
|||
|
|||
Ερτεν η νέα χρονιά και επειδή δεν βλέπω προγραμματισμό συναντήσεων,πάντα καλοπροαίρετα ,να προτείνουμε τις επόμενες συναντήσεις.....
Κυριακή....09-01-2011....12:00....kafe les amis. Κυριακή....16-01-2011....12:00....kafe les amis. Παρασκευή....21-01-2011....21:00....ουζερί Μπερεκέτι-Μαχαραγιάς-Αντώνης-Κωνσταντινοπολίτικα. . |
|
||||
|
||||
παιδιά μια ερώτηση το κώπη τη πίτα πότε είναι????
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
ok? |
|
|||
|
|||
Το αποφασίζει ο Σύλλογος, συνήθως αρχές Φλεβάρη, θα το ψάξουμε.
Κυριακή....09-01-2011....12:00....kafe les amis. Κυριακή....16-01-2011....12:00....kafe les amis. Παρασκευή....21-01-2011....21:00....ουζερί Μπερεκέτι-Μαχαραγιάς-Αντώνης-Κωνσταντινοπολίτικα Σιγά βρε βιαστικοί, οι Κυριακές είναι στάνταρ, για το φαγοπότι που μάλλον θα γίνει καθημερινή, έχουμε χρόνο. Να δούμε ποιές μέρες βολεύουν και τους υπόλοιπους (εγώ πάντως δεν το χάνω με τίποτε). |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |