|
||||
|
||||
η καινουρια μου κουκλα!
και ηρθε η ωρα να σας παρουσιασω την κουκλα μου
την λενε Roni και βγαινει απο το Urania που ηταν και το ονομα της. ειναι καθαροαιμο ποιμενικο σέτλαντ και το πηρα απο εκτροφειο της βουλγαριας μετα απο πολυ ψαξιμο ως προς τη ρατσα,το εκτροφειο και τον συγκεκριμενο σκυλο. το πηρα 5 μηνων.τωρα ειναι 7 μηνων και ειναι περιπου στο τελικο του μεγεθος..θα παρει 2-3 κιλακια ακομα..απλα θα φουντωσει πιο πολυ το τριχωμα. και γιατι μπορει να ρωτησετε αν ειναι η γνωστη Λάση(collie) δεν ειναι..ειναι ξεχωριστη ρατσα αλλα ειναι σαν μικρογραφια τον collie και εμφανησιακα και στον χαραστηρα.. μας εχει κερδισει ολους,ειναι τοσο ηρεμη,παιχνιδιαρα,καλη και υπακουη που δε μπορουσα να το φανταστω. για να καταλαβετε εχει μαθει να κανει τα κακακια της στην αυλη απο τιν 1η κιολας βδομαδα..πανεξυπνος σκυλος. και για να μην σας ζαλισω ακολουθουν καποιες φωτογραφιες.. |
|
||||
|
||||
Αχου την!!!
Να σου ζησει!!!
|
||||
|
||||
ευχαιστωω Γιωργο..και σενα ο μπομπιρας
|
|
|||
|
|||
Απίστευτη κουκλίτσα, ερε και την έβλεπε ο Μπούφης μου, κολλοτούμπες θα έκανε.
|
|
||||
|
||||
Κούκλα!!!
|
||||
|
||||
χαχα ευχαριστω..Κωστα ποιος ειναι ο Μπουφης?
|
|
||||
|
||||
Με τί φωτογραφίζεις Μιχάλη;
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
10.2 mp huh?
Και φωτογραφίζει τόσο καλά;;; Πόσο την πήρες; Εγώ με μία sony 12.1 παίρνω κάπως έτσι μία αλλά αυτή η φωτογραφία τα σπάει! [για να μην χαλά το θέμα στείλε μου πμ]
|
||||
|
||||
Γερό και δυνατό το Σετλαντάκι σου Μίμη!
Να περάσετε μαζί ΠΟΛΛΕΣ όμορφες στιχμές!!! Προσοχή!!!! Κ Α Θ Η Μ Ε Ρ Ι Ν Ο Κ Α Ι Σ Χ Ο Λ Α Σ Τ Ι Κ Ο Β Ο Υ Ρ Τ Σ Ι Σ Μ Α !!!! όπως και Π Ο Τ Ε Κ Ο Υ Ρ Ε Μ Α ούτε το κατακαλόκαιρο (όπως λάθος επικρατεί) !
|
||||
|
||||
Παράθεση:
μαλιστα κ.Πανο οπως διαταζετε οπως μ ειχες πει και εμαθα και εγω ο ιδιος τη βουρτσιζω τωρα καθε μερα και φυσικα δε θα το κουρεψω..μ αρεσει τοσο το τριχωμα της και ακομα δεν εχω δει τιποτα..θα μεγαλωσει πολυ ακομα. σε περιμενω να ρθεις το καλοκαιρι να το δεις |
|
||||
|
||||
Πανέμορφη η σκυλίτσα.
Γερή και δυνατή να είναι, μακρυά από αρρώστιες και να περάσετε πολλές και όμορφες στιγμές μαζί. |
|
||||
|
||||
πανεμορφη ειναι!!! να τη χαιρεσαι!
|
||||
|
||||
το κραγιον της λειπει για να καταλαβεις οτι εθναι γυναικα... να την χερεσαι.
|
||||
|
||||
Ποπο ομορφιες, κουκλα ειναι!
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
κωστη κουκλος...της βρηκα γαμπρο |
|
|||
|
|||
Να την χαιρεσαι. Ειναι πανεμορφη και φαινεται και πανεξυπνη !
|
|
||||
|
||||
ευχαριστωω
ειναι παναθεμα την ειναι |
|
||||
|
||||
όμορφος σκύλος!!!
βλέπω κάτι καλώδια-πρόσεχε μερικά σκυλιά την βρίσκουν να τα μασουλάνε..... επίσης,αν θές, πόσο την πήρες? δεν έβρισκες στην Ελλάδα? |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ναι το ειχαν υποψην μου αλλα εχει βγλαει ολα τα καινουρια της δοντακια και εκοψε την συνηθεια να μασουλαει τα παντα. την πηρα 700 ευρω απο βουλγαρια.στην ελλαδα δεν υπαρχει καποιο εκτροφειο η καποιως που να τα αναπαραγει. φυσικα και μπορουσα να βρω απο πετ σοπ βεβαια μπορει πιο ακριβα,αμφιβολου ποιοτητας,γνησιοτητασ,υγειας και πολλα αλλα. δτην ελλαδα οπως ειπα δεν υπαρχει εκτροφειο και ετσι με τη βοηθεια της Μαρίας Ξηρέας (προεδρος ΚΥΝΟΦΙΛΩΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΩΝ ΠΟΙΜΕΝΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ) εψαχνα για καλα εκτροφειο του εξωτερικου σε Ιταλία,Βαλκανια και Γερμανια. οι περισσοτεροι αρνηθηκαν λογο οτι ηθελαν να παω να τα παρω απο κει. αυτον απο βουλγαρια μετα απο ενα μηνα επικοινωνις μεσω τηλεφωνου και email για το που μενω,με ποιους,ποσο θα το φροντιζω και ολα τα συναφη δεχτηκαν να μου το στειλουν.ετσι μετα κανονισαμε αεροπορικα και ολα αυτα και μου τον εστειλε με ολα τα απαραιτητα χαρτια και βιβλιαρια. |
|
||||
|
||||
Είναι πανέμορφη! Να τη χαίρεσαι και να έχετε άπειρες παιχνιδιάρικες μέρες μαζί...
|
|
||||
|
||||
Πραγματικα κουκλα Μιμη,να την χαιρεσαι και να γινετε αχωριστοι!
Μπραβο και για το ψαξιμο που εκανες και που δεν επεσες στην παγιδα να την παραγγειλεις απο πετ σοπ,ευγε ! |
|
||||
|
||||
Άρα έχεις ενημερωθεί ήδη γενικά και έχεις και άνθρωπο να αποτανθείς για τυχών απορίες
Μπράβο που έσπασες το κύκλωμα puppy mill - pet shop και μπράβο που δεν πήρες "σκυλούνι στο σακί" όπως κάνουμε στην Ελλάδα οι περισσότεροι δυστυχώς Το σκυλάκι σου θα φχαριστηθεί πολύ aggility καταστάσεις και ποιός ξέρει μπορεί να το φχαριστηθείς κι εσύ αν δοκιμάσεις - ή κάποιος άλλος απο την οικογένια - αν δεν κάνω λάθος πάντως η φυλή του διαπρέπει σε αυτό το σπόρ |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
φιλε μου δε κανεις λαθος,οντως διαπρεπει αυτη η φυλη και θα θελα πολυ να ασχοληθω..ισως το καλοκαιρι γιατι τωρα με τα σχολεια και ολα αυτα ειναι πολυ δυσκολο. |
|
||||
|
||||
Κουκλι...!!!! Μου αρεσει που στις φωτο ''στηνεται'' λες και ειναι σκυλομοντελο..
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ναι παζει πολυ με το φακο την ενθουσιαζει το κλικ κλικ που κανει το η μηχανη οταν βγαζω φωτο |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
αλλα τα αξιζει απο τις φωτο.. ειναι εκπαιδευμενη?
|
||||
|
||||
Παράθεση:
σε πληροφορω πως ειναι και αρκετα χαμηλη τιμη για το μεγεθος που το αγορασα με ολα τα εμβολια, και με πρωταθλητες γονεις. απο ιταλια μου ζητησαν απο ενα εκτροφειο 1500 και απο ενα αλλο 1100. οποτε συγκρινε..βεβαια ι βουλγαρια ειναι πολυ πιο φτηνη σαν χωρα παιζει και αυτο ρολο. δεν ηταν εκπαιδευμενη οταν την πηρα.τωρα της εχω μαθει να κανει εξω την αναγκη της,να κοιμαται στο καλαθι της,να με ακολουθει οπου πηγαινω.(κυριως για τις βολτες)και να καθεται οταν της λεω "κατω" μ αρεσει να την εκπαιδευω και αρεσει και στην ιδια.και σκοπευω να την εκπαιδευσω οσο πιο καλα μπορω |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
μπραβο σε ακουω ευχαριστημενο.. και μην ξεχνας την επιβραβευση οταν κανει αυτα που λες...
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καινουρια ασπονδυλα | platy | Γαρίδες | 47 | 16-04-10 01:02 |
Τα καινουρια ψαρακια μου | Raven | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 17 | 25-11-08 15:20 |
καινουρια γκεκακια | NIKOL | Άλλα ζώα | 24 | 21-05-08 23:13 |
2 απο τα καινουρια μου ζωα | NIKOL | Άλλα ζώα | 33 | 20-05-08 16:39 |
Καινουρια Αρχη | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 56 | 09-10-05 19:06 |