|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
ΠΡΟΣΦΟΡΑ - ΠΑΛΙΑ ΤΕΥΧΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ "ΕΝΥΔΡΕΙΟ"
Πωλούνται παλιά τεύχη του περιοδικού "ΕΝΥΔΡΕΙΟ" :
Τεύχη 1-5 (πέντε τεύχη) στην τιμή των 10 ευρώ + έξοδα αποστολής Τεύχη 6-10 (πέντε τεύχη) στην τιμή των 10 ευρώ + έξοδα αποστολής Πληροφορίες για τον τρόπο παραγγελίας - πληρωμής - αποστολής, στο info@aquarist.gr Τα περιεχόμενα όλων των τευχών καθώς και ενδεικτικά άρθρα απο κάθε τεύχος, υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας http://www.aquarist.gr/magazine/magazine.htm Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 12-07-09 στις 13:42 |
|
|||
|
|||
Περιεχόμενα τευχών του περιοδικού Ενυδρείο
Τεύχος 1 Περιεχόμενα:
Περιεχόμενα:
Περιεχόμενα:
Περιεχόμενα:
Περιεχόμενα:
Περιεχόμενα:
Περιεχόμενα:
Περιεχόμενα:
Περιεχόμενα:
Περιεχόμενα:
Περιεχόμενα:
Περιεχόμενα:
Περιεχόμενα:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΠΣΦΕ : 15-02-09 στις 11:55 |
|
||||
|
||||
Θα παρακαλούσαμε, όσοι παραγγέλνουν τεύχη των περιοδικών να είναι απόλυτα σίγουροι ότι πράγματι τα θέλουν και να διαβάζουν προσεκτικά τις απαντήσεις των email τους από τον ΠΣΦΕ.
Το να επιστρέφονται, σημαίνει άδικο κόπο και χρόνο από το μέλος που έχει αναλάβει τις αποστολές και επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΠΣΦΕ : 18-02-09 στις 13:16 |
|
||||
|
||||
Η προσφορά συνεχίζεται
http://www.aquarist.gr/magazine/magazine.htm |
|
|||
|
|||
περιοδικα
καλησπερα πως μπορω να παρω τα περιοδικα στην θεσσαλονικη?
|
|
||||
|
||||
Ναι και γω τα θελω
Ο θεος ειναι χομπιστας... Και εμεις Το καλυτερο του ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!!! (gkampanis 1-9-09 22:00) |
|
|||
|
|||
Ζητηστε τα με ενα μαιλ στο info@aquarist.gr και θα ενημερωθειτε για τον τροπο και το κοστος παραλαβης!
|
|
||||
|
||||
Σήμερα τα παρέλαβα, ευχαριστώ!
Εξαιρετική ποιότητα και πολύ ενδιαφέροντα άρθρα, για αρχάριους και προχωρημένους. Όσοι δεν τα έχετε, σπεύσατε, αξίζει και με το παραπάνω! |
|
||||
|
||||
καλο διαβασμα!!
|
||||
|
||||
φυσικά και αξίζουν όλα τους....
|
|
||||
|
||||
Η προσφορά συνεχίζεται
|
|
|||
|
|||
Τα έχω πάρει όλα και είναι άπαιχτα, δεν χορταίνω να τα διαβάζω.
Μπράβο σε όσους συνέβαλαν σ' αυτή την προσπάθεια. |
|
||||
|
||||
Η προσφορά συνεχίζεται
http://www.aquarist.gr/magazine/magazine.htm |
|
||||
|
||||
Καλημέρα έχω στείλει mail για τα περιοδικά αλλά δεν έχω λάβει κάποια απάντηση.... ισχύουν ακόμα ?
|
||||
|
||||
Ισχύουν
|
|
||||
|
||||
Οκ την παραγγελία πως θα την κάνω μιας και δεν πήρα απάντηση στο e-mail ?
|
||||
|
||||
Κάνε λίγη υπομονή....θα σου απαντήσουν.
|
|
||||
|
||||
george γνωριζεις ποσο κανουν τα 11 12 13
|
|
||||
|
||||
Aπό 3,5 ευρώ το ένα.
|
|
||||
|
||||
ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
Νεα Προσφορα Εκθεσεως
Μονο για την Περιοδο της εκθεσης Ζωοτεχνια, ολα τα περιοδικα 1-13 πακετο, στην Προνομιακη τιμη των 25 ευρω!!!!!!! Τρεξτε!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
Μπορουμε να τα παρουμε απο την έκθεση ή πρεπει να γίνει παραγγελία; |
|
||||
|
||||
Αν δεν κάνω λάθος, μπορείτε να τα πάρετε από την έκθεση, καθώς τα πακετάραμε στα γραφεία του συλλόγου το περασμένο Σάββατο ακριβώς για να τα έχετε στην έκθεση.
|
|
|||
|
|||
Ναι, μπορείς να τα πάρεις από την έκθεση Γιώργο, υπάρχουν πολλά πλήρη πακέτα των 13 περιοδικών.
|
|
||||
|
||||
Τα θέματα που ήταν άσχετα με το περιοδικό διαγράφηκαν.
Η κουβέντα συνεχίζεται αλλού. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη george : 04-02-11 στις 10:58 |
|
||||
|
||||
Καλησπέρα μπορούν να αποσταλλούν και Αθήνα ? Με ενδιαφέρουν τα περιοδικά προσπάθησα και παλιότερα αλλά κατι γίνεται με τα mail που έστειλα μάλλον γιατί δε πήρα απάντηση
|
|||
|
|||
Γεια σου.
Ξαναστειλε email στο info@aquarist.gr. |
|
||||
|
||||
Ok έχω στείλει να τυχόν δε το λάβετε στείλτε ενα μήνυμα να ξέρω
|
||||
|
||||
Τα περιοδικα αξιζουν να υπαρχουν στη βιβλιοθηκη σας και εχουν πολυ καλη τιμη.
Γιατι εχουν πολυ καλη ενυδρειακη υλη και πολυτελη βιβλιοδεσια (χοντρο χαρτι, γυαλιστερο με σουπερ χρωματα) Μη τα βλεπετε σαν περιοδικα δλδ. Τα 25 ευρω ειναι πολυ λιγα για την αξια τους.
|
||||
|
||||
στο εξωτερικο γεινοντε αποστολες;
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τευχη Του Περιοδικου: Που? Πωσ? | filoxenos | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 6 | 05-08-09 07:53 |
Προσθήκες στις "τροφές για ψάρια" του Pani | Liolios | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 27-01-06 11:36 |
Το αγγουράκι και οι "εκκαθαριστικές" του συνέπειες | asteris | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 23-09-04 00:35 |
Ενυδρειο καραντινας "Νοσοκομειο". Τι και πως? | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 21-09-03 17:07 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |