|
||||
|
||||
υπερπληθυσμος
πριν λιγο ειδα αμετρητα μικρα σαλιγκαρια πανω στα φυτα(ανουμπιες) κ οχι μονο εκει.ειπαμε λιγα σαλιγκαρια ειναι ευπροσδεκτα αλλα εδω ξεφυγαμε πλεον.θα ηθελα καμια συμβουλη για να τα διωξω.κατι ακουσα για παγιδες αλλα πως γινεται?αρχιζω κ ανησυχω για τη βιολογια του ενυδρειου...
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Για πείτε γιατί έχω και έγω το ίδιο πρόβλημα!
|
||||
|
||||
(εδω το ειχα διαβασει)
Πιατακι με ταμπλετα φαγητου στον πατο του ενυδρειου και καπακωμα με αλλο πιατακι απο πανω αλλα ισα ισα με ενα μικρο ανοιγμα να χωραει σαλιγκαρακι... Το πρωι βγαζεις το πιατακι με σαλιγκαρακια μεσα
|
||||
|
||||
Το πιο πιθανο ειναι οτι ταιζεις πολυ..
|
|
||||
|
||||
υπερπληθυσμος
οκ thanx.το εβαλα ηδη σε εφαρμογη.εβαλα ταμπλετα για γατοψαρα.
|
|
||||
|
||||
Επειδή και εγώ μόλις το έμαθα στο δικό μου θέμα υπάρχουν και τα anentome helena πουτα τρώνε!
|
||||
|
||||
Ειναι γενικο το *θεμα*....τα helena ειναι σαρκοφαγα/καννιβαλοι
|
||||
|
||||
Εγω ειδα οτι στο οξινο περιβαλλον οι λαθρεπιβατες
Δεν ξερω τι ψαρακια εχεις αλλα τα φυτα δεν εχουν ιδιαιτερο προβλημα για τιμες ph 6 και κατω |
|
||||
|
||||
τα helena δε μοιαζουν με τα melanoides tuberculata?ιδια μου φαινονται...
|
|
||||
|
||||
Ειχα και εγω προβλημα και εβαλα helena.Μπορω να πω οτι εκανε και κανει ολυ καλη δουλεια, πλεον βλεπω ελαχιστα σαλλιγαρια, το μονο προβλημα μπορει να ειναι οι γαριδες και περισσοτερο τα μικρα ειδη που δεν εχει διαπιστωθει ακομα αν οντως τους την πεφτει. Αααα και ενα ψαρι παιζει που τα καθαριζει!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τι σαλιγκαρι μασουλαει εδω?
|
||||
|
||||
ε τοτε δεν ξερω τι σαλιγκαρια εχω(λαθρεπιβατες φυσικα).νομιζα οτι ηταν melanoides αλλα μηπως ειναι helena?
|
|
||||
|
||||
Mηπως εχεις αυτα?
HELENA λαθρεπιβατες δυσκολα... http://www.google.gr/images?hl=el&rl...w=1024&bih=586
|
||||
|
||||
αυτα εχω αλλα τα πολυπληθη ειναι μικροτερα κ κωνικα.οπως τα melanoides κ τα helena(τα οποια πρωτη φορα εμαθα τωρα...).helena ειπες δυσκολα λαθρεπιβατες Γιωργη?(μα πως τα ξερετε ολα αυτα?)
|
|
||||
|
||||
κανεις δεν ξερει τιποτα αν δε κατσει να διαβασει με τις ωρες κανοντας αρχη τουλαχιστον εδω μεσα..
αν ειναι μικρα και κωνικα οπως λες τοτε τα melanoides ειναι...(μιλαμε για τα συνηθεις λαθρεπιβατες)
|
||||
|
||||
κ μια τελευταια ερωτηση για να μη σας κουραζω.εκτος απ τις παγιδες να εισαγω κ helena να τα εξολοθρευσουν η θα γινει μπαχαλο μεσα?ευχαριστω οσους ασχοληθηκαν.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Απλα να μην υπαρχει ΥΠΕΡπληθυσμος θα πετυχεις....
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υπερπληθυσμος!!!!!!!! | taspan78 | Ζωοτόκα | 13 | 28-06-10 22:10 |
Υπερπληθυσμος Red cherry και συνεπειες. | Raven | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 27 | 02-04-10 00:37 |