|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Κ. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
60λιτρο με guppies
Για σας!
Μετά απ'την σημαντική βοήθεια που μου δώσατε ΕΔΩ σας παρουσιάζω το ενυδρείο μου. Είναι η πρώτη μου προσπάθεια και θα χαρώ να ακούσω παρατηρήσεις και σχόλια. Τρέχει περίπου 40 μέρες. Πληροφορίες Διαστάσεις:61x31x42 Όγκος:63L (Μεικτά) Κατηγορία:Κεντρικής Αμερικής Φυτά: Cryptocoryne beckettii "petchil", Vallisneria Americana, Hygrophila corymbosa, Echinodorus Ψάρια / ¶λλα είδη: 1 αρσενικό γκάπυ και 2 θηλυκά, 1 apple snail Διακοσμητικά υλικά:10 κιλά άμμος,2 ξυλα mopani Φόντο:Μαυρο χαρτονι Φωτισμός:1x15w T8 Διάρκεια φωτισμού:8 ωρες Φιλτράρισμα:εσωτερικό της juwel Θερμοστάτης:50 watt Λίπανση: όχι Παροχή CO2: όχι Παράμετροι: pH: - Γενική σκληρότητα (GH): - Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): - Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3): 0 Αλλαγές νερού:25% καθε 10 μερες Θερμοκρασία:24 Φωτογραφίες: |
|
||||
|
||||
Μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι και λίγο σκοτεινό στις φωτογραφίες και είναι όλα τα λευτά!
|
||||
|
||||
Πραγματικά εξαιρετικές φωτογραφίες!!
|
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφο και πολύ ωραίες οι φώτο
|
||||
|
||||
δυνατο ξεκινημα!!! μπραβο! πολυ μου αρεσει
υ.γ. προσοχη στις αλγες γιατι εχεις δυνατο φως.
|
||||
|
||||
Μπραβο φιλε μου.
Πολυ ομορφο ενυδρειο! Υ.γ: Πανο μηπως μπερδευτηκες με τα watt της θερμανσης? Φωτισμο μονο 15 watt στα 60 λιτρα εχει.
|
||||
|
||||
..γεραματα...
|
|||
|
|||
Πολύ όμορφο ενυδρείο αλλά φαίνεται να μην είναι στρωμένο γιατί τα νιτρικά σου είναι στο 0
|
|
|||
|
|||
Πολυ ωραιος!
|
|
||||
|
||||
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια
Χαίρομαι πολύ που σας αρέσει! Παράθεση:
3 ψαράκια του 1.5 εκατοστού έχω, τι να βγάλουν κι'αυτά |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Πολυ ωραιο ειναι.
Μετρα και πεχα σκληροτητα και αστο να το χαρουν τα ψαρακια (και εσυ μαζι). Τα νιτρικα καλο ειναι να ανεβαινουν και λιγο παραπανω (5-10ppm) για να τρεφονται και τα φυτα. Οι μετρησεις ειναι πριν ή μετα την αλλαγη? (με τις γεννες θα ανεβει η ιχθυοφορτωση, αστους χωρο)
|
|||
|
|||
Εξαιρετική προσπάθεια, μπράβο σου, να το χαίρεσαι. Μια παρατήρηση μόνο, τα 2 φυτά πίσω παραείναι μεγάλα και κάνουν το ενυδρείο να δείχνει μικρότερο.
Δεν σου λέω να τα βγάλεις βέβαια, άλλωστε δείχνουν πανέμορφα, απλά την επόμενη φορά, δοκίμασε 3-4 μικρότερα, αντί για 2 μεγάλα, ξεγελούν το μάτι. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ναι, δεν έχω σκοπό να βάλω άλλα ψάρια. Γενικά για αυτούς που ξεκινάνε και έχουν ενυδρείο 60 λιτρο σαν το δικό μου να ξέρουν ότι 3-4 ψάρια είναι υπεραρκετά και θα τα χαίρονται καλύτερα αν δεν προσθέσουν κι άλλα. Πεχά και σκληρότητα που ακριβώς θα μου χρειαστούν; Εννοώ τι συμπεράσματα θα βγάζω με αυτές τις τιμές; Παράθεση:
Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι! |
|
||||
|
||||
Πολυ ομορφο!!! Δε μπορω σχεδον να πιστεψω οτι ειναι η πρωτη σου προσπαθεια ... φαντασου στο μελλον τι θα δουνε τα ματακια μας!!!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
2 λόγοι υπάρχουν που όλα πήγαν καλά: 1. Εγγραφη: 23 Ιαν 2010, 1ο μηνυμα: 01 Σεπ 2010. 2. Η βοήθεια που μου δώσατε |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
60λιτρο- επιλογες??? | manos_samos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 19-09-10 22:23 |
Λιπασματα για 60λιτρο | Krisos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 13-04-10 18:16 |
Νεο 60λιτρο.. ιδέες? | coldnpale | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 14-02-10 23:41 |
νεο 60λιτρο με σκαλαρια | jasperaki81 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 45 | 11-11-09 23:27 |
Ψάρια για 60λιτρο | velocity | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 20-10-09 22:16 |