|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Το έπαθα το εγκεφαλικό…με τα emersed
Eκει που χάζευα φωτογραφίες σε διάφορα site ... emersed φυτά-vivarium-paludarium......μου έπεσε το σαγόνι απλά θαυμάστε τι έχει κάνει ο άνθρωπος... Emersed aquatic plants with carnivorous plant layout…
είχα σκοπό να κάνω κατι παρόμoιο αλλα σε paludarium με emersed φυτά κλπ....τώρα κρατάτε με........
|
||||
|
||||
tromero!
|
|
||||
|
||||
Απαιχτος ο τυπος! απλα τελειο!!
|
||||
|
||||
πολυ καλο αλλα και δυσκολο
|
|
||||
|
||||
Αντωνακη τι τα θες και τα σκαλιζεις!!
Το δα και εγω προχτες και μου εφυγαν τα μαλια και εχω και λιγα γμτ!!!!! Απιστευτο
|
||||
|
||||
Αμαααααααααααανννν!!! Πανεμορφο!
ΥΓ Πως να ηταν ο rottbea χωρις μαλλια |
|
||||
|
||||
μαλλον καραφλος Αντρεα
|
||||
|
||||
Κρυβει πολλεεεεεες ωρες φροντιδας. Απλα...πανεμορφο!!!!
|
||||
|
||||
Ισως οτι καλυτερο εχω δει...
Ειναι πολυ ευθραυστο συστημα ομως και απαιτει χρονο,χρημα και χειρουργικες παρεμβασεις... Οπως και να εχει απλα εξαιρετικο!
|
||||
|
||||
Ο τυπος εχει κανει απιστευτη δουλεια.....(ασχετο,αλλα αυτο το ug που εχει σαν χαλι,ποιο φυτο ειναι; )
|
||||
|
||||
πολυυυ δυνατο!!!
|
||||
|
||||
όντως τι ήθελα και έψαχνα... είναι πραγματικά πανέμορφο... εγώ πάντως θα δοκιμάσω κάτι παρόμοιο...με emersed και άλλα υδροχαρή φυτά όχι όμως με carnivorous plants .... κρίνοντας πάντως από τις καλλιέργειες στα emersed φυτά δεν θα υπάρξει κάποια ιδιαίτερη δυσκολία…απλά χρειάζεται χρόνο για να αναπτυχθούν τα φυτά και φροντίδα...θα δείξει...
Παράθεση:
Tο φυτό αυτό είναι η utricularia graminifolia Γιάννη απο τα πιό όμορφα αλλά και δύσκολα φυτά είτε εντός είτε εκτός νερού
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ευχαριστω πολυ.Πραγματικα πανεμορφο φυτο και απο οτι διαβασα ειναι δυσκολο(αλλα θα ηθελα να το δοκιμασω).Μπας και το εχει παρει ποτε το ματι σας Ελλαδα;;;
|
||||
|
||||
το έχω δοκιμάσει στο ενυδρείο πρίν 4 χρόνια περίπου αλλά είναι πολύ δύσκολο. Σε emersed παλεύεται …γενικά υπάρχει στην Ελλάδα σε πολλά μαγαζιά αλλά είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή για την ποσότητα που δίνουν οι εταιρίες…όταν βρω θα σε ενημερώσω…(έχω emersed αλλά είναι πάνω στην ανάπτυξη…)
|
||||
|
||||
Ευχαριστω πολυ.
|
||||
|
||||
τι εχει κανει το ατομο respect
|
|
||||
|
||||
καταπληκτικο!!!
|
|
||||
|
||||
Όταν υπάρχει όρεξη μεράκι και γούστο(φυσικά και χρήμα)αυτά τα αποτελέσματα βλέπουμε ¶ψογο.
|
|
||||
|
||||
Για την Ελλάδα όμως ένας είναι...... Αντώνης !!!!
|
|
||||
|
||||
σε ευχαριστώ πολύ Χριστόφορε για τα καλά σου λόγια
|
||||
|
||||
στην insectopia εχει ενα αντιστοιχο βιβαριουμ. με πολλα νηπενθη, διοναιες και αλλα σαρκοφαγα. κριμα που ξεχασα τη φωτογραφικη....
αλλα θα προσπαθησω να ξαναπαω. αν κατεβω θεσσαλονικη δηλαδη θα ξαναπαω σιγουρα...οπλισμενος!!
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θέλω να βάλω επιπλέον 1….2? λάμπες… | kilo_me | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 23-06-10 19:22 |
Ενυδρείο στην αυλή……… | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 20 | 13-05-10 13:31 |
Ο Αρχάριος……και το ενυδρείο του…. | NickFior | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 22-01-08 09:59 |
Πρόβλημα με τριχοειδή άλγη επάνω σε φυτά……….. Help | karalioman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-01-06 00:32 |
Αχχχχ τη έπαθα σήμερα(Ράγισμα- ενυδρείου) | karalioman | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 22-12-05 15:02 |