|
||||
|
||||
σε εκπλησσει η ικανοτητα επιβιωσης τους.. part.2
μετα το Part.1 http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=32041
ενα ακομη ψαρακι αποφασισε να με εκπληξει ευχαριστα. εδω και καιρο στο 400λιτρο αμαζονιου αναπαραγονται οι ανκιστρους μεσα στα ξυλα αμπελιου...(ειναι κουφια απο μεσα). μωρα δεν ειδα ποτε γιατι τα σκαλαρια περιμενουν στις εξοδους της φωλιας και τρωνε προφανως οτι ξεμυτισει... αλλο ενα ενυδρειο για την αναπαραγωγη τους θα μου επεφτε υπερβολικο...οποτε τα αφηνω στη μοιρα τους (που δυστυχως ειναι προδεδικασμενη). πριν μεριεκς μερες ανοιξα να καθαρισω το eheim 2215 και γυρνωντας το αναποδα ειδα στη λεκανη εναν "γυρινο" να σπαρταραει....ευθυς το πηρα και το εβαλα σε μια γεννηστρα στο ενυδρειο να δω το ειδος και αντικρισα εναν νεαρο ανκιστρους σχεδον 3 εκατοστων. το ψαρακι προφανως ξεφυγε και το ρουφηξε το φιλτρο κατι που αποδειχτηκε και η σωτηρια του μιας και καταφερε να ζησει καποιους μηνες μεσα στο φιλτρο ωστε να μεγαλωσει αρκετα. το φωτογραφησα και το αφησα ελευθερο μεσα στο ενυδρειο. μεσα στο δαιδαλο των ξυλων ειμαι περιεργος αν και ποτε θα τον ξανασυναντησω. φωτο: υ.γ. εφοσον το σκαλαρι ονομαστηκε Θησεας...ο κυριος ονομαστηκε Ηρακλης
|
|||
|
|||
Εννοια σου και θα τον ξαναδεις!
Υ.γ..Εχω και εγω ενα που επεζησε οταν ξεστησα το 300αρι μου...δε φαινοταν ακομη κι οταν το ενυδρειο ειχε καθαρισει πληρως με νερο δικτυου και ειχε φτασει σε κατασταση βιτρινας...απλα ο δικος μου ειχε κολλησει στη μαυρη σιλικονη σε μια γωνια και δε κουνιωτανε. Τωρα "πλεει σε πελαγη ευτυχιας" στο 450αρι μου και μετα απο ενα 7μηνο περιπου ειναι ο αρχοντας του βυθου...
|
||||
|
||||
Ωραίος και ο Ηρακλής.
|
||||
|
||||
Αντε Πανο συντομα ν'ανακαλυψεις και τον Κο Οδυσσεα!!!χαχαχα
|
||||
|
||||
ανακαλυψα πριν λιγο την "μπουλντοζα"..θα κανω σχετικο ποστ...
|
||||
|
||||
Μετά από αυτά που διάβασα Πάνο θα ήθελα να σε παρακαλέσω όσο μπορείς πιο γρήγορα να πάρεις μεγαλύτερο φίλτρο γιατί ο ancistrus δεν κάνει για τα λίτρα του!
Καλά, για να μπει ψάρι στο ενυδρείο σου πρέπει να περάσει από τις δοκιμασίες του Saw, ώστε να αποδείξει ότι του αξίζει;! ¶ντε, με το καλό να βρεις και εξωγήινες μορφές ζωής! |
|
||||
|
||||
και ο Δαρβινος ειπε για την επιβιωση του πιο ικανου
|
||||
|
||||
πανο cirhossus ειναι?? ..αν κρινω απο το μεγεθος εχει ηδη καταναλωσει το λεκιθικο σακο και εχει βγαλει χρωματα οποτε ειναι καιρο στο φιλτρο,,...κοιταξες με προσοχη πιστευω για το αν υπαρχουν κι αλλοι
|
|
||||
|
||||
ναι αυτος ειναι...
πρεπει να ηταν μερικους μηνες στο φιλτρο για να γινει 3 εκατοστα. ο λεκιθικος σακος κραταει μερικες μερες μονο. δεν υπηρχε αλλος...κοιταξα καλα. ηταν το τυχερο του φαινεται..
|
|||
|
|||
Mπραβο του.Πρώτος μάγκας.
|
|
||||
|
||||
προφητικα τα λογια σου!!!
δεν ημουν σιγουρος οτι θα τον ξαναβλεπα με τα περουβιανα σκαλαρια μεσα και τους δισκους που γινονται γομαρακια... σημερα μετακομισα το ριο 400 σε αλλο δωματιο λογω αλλαγων στα ενυδρεια μου. με την αναταραχη οχι μονο ειδα τον Ηρακλη που εχει μεγαλωσει ηδη 1 ποντο περιπου και δεν κινδυνευει απο τα αλλα ψαρια... αλλα ειδα και μια ακομη "ψειρουλα"... πραγμα που σημαινει οτι καποια μικρα προφανως επιβιωνουν και μαλλον στο μελλον θα τα δω μπροστα μου... υ.γ. οι κληματαριες αποδειχθηκαν ενα απο τα ιδανικοτερα ξυλα μιας και ειναι κουφιες απο μεσα και ο δαιδαλος των λαβυρινθων που δημιουργουν ειναι οτι πρεπει για τα μωρα ανκιστρακια ...αρκει να προλαβουν να αντιληφθουν οτι τα αλλα ψαρια ειναι κινδυνος-θανατος..
|
|||
|
|||
Βρε τα άτιμα, απίθανα είναι... και τα αμπέλια κάνουν καλή δουλειά, να σου ζήσουν Πάνο.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
«Τους μονομάχους τους κρατάμε μόνους τους», μύθος? | Tolis | Bettas | 52 | 20-01-15 00:14 |
bill reef part.2 | bill | Reef | 20 | 27-09-10 11:13 |
Teo reef - part 2 ! | θοδωρης | Reef | 107 | 23-02-10 17:51 |
thanpapa reef part 2 | thanpapa | Reef | 22 | 01-07-09 12:29 |
σε εκπλησσει η ικανοτητα επιβιωσης τους.. | Πάνος | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 17 | 26-05-09 12:14 |