|
||||
|
||||
γκαπυ SOS
απο χθες το πρωι η γκαπινα μου δεν ειναι καλα σχεδον συνεχια κολυμπαει με την ουρα προς τα επανω!!!!!!!ειναι εγκυως και συμπεριφερεται σα να θελει να γεννησει .μου μπηκε η ιδεα οτι για καποιο λογο δω μπορει να γεννησει.επισης μια μεμβρανη κρεμεται απο το απο πισω της.τι εχει και τι μπορω να κανω για να τη βοηθησω????????pleaseeeee
|
||||
|
||||
Βαλε μια φωτο να δουμε,πιθανον να γενισε
|
||||
|
||||
συγνωμη που δν μπορεσα να ανεβασω φωτο,δυστυχως το ψαρακι παει πολυ χειροτερα ,καθεται συνεχεια στον πατο , το στωμα του εχει παραμορφωθει και η ουρα του ξευτιζειεχω κανει αλλαγη νερου και εχω προσθεσει ενα φαρμακο που ειναι γενικα για ασθενειες του γλυκου νερου.HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP!!!!!!!!!! !προλαβαινω να το σωσω???????????????????
|
||||
|
||||
Κανε ένα θέμα στις ασθένειες συμπλήρωσε τι φόρμα και βαλε μια φωτό.εμένα πάντως που έπαθε κάτι παρόμοιο δεν την πάλεψε
|
||||
|
||||
ΟΚ,επισης η γκαπινα ειναι ετοιμογενη θα μπορουσα να κανω κατι για να σωσω τουλαχιστον τα μικρα???(που σε καμια περιπτωση ομως να βλαψει την γκαπινα )
------------------------- δυστυχως το ψαρακι δεν αντεξε:s mt089
COOL:the magic word Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη αλεξανδρα : 18-06-10 στις 10:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Λιπαμαι για το ψαρακι σου.Καλυτερα να ψαξεις να βρεις την αιτια,κανε τεστ νερου για αμμωνια,νιτρωδη,νιτρικα
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γκαπυ | tass | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 10-11-09 17:18 |
γκαπυ | αλεξανδρα | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 18-08-09 08:34 |
γκαπυ | asteris_veroia | Ζωοτόκα | 15 | 14-03-08 01:45 |
Γκαπυ | Θεοδωρος | Ζωοτόκα | 3 | 01-10-07 17:49 |
γκαπυ | jimfytakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 15-04-07 23:09 |