|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Αυτο ειναι γαριδαδικο!!!!!!!!
Ηρθε η ωρα να απολαυσεται τον μικρο μου παραδεισο....
Πληροφορίες Διαστάσεις:38μ.x24π.x28υ Όγκος:25 λιτρα Κατηγορία:φυτεμενο γαριδαδικο Φυτά:loydvigia repens,hydrophyla polysperma,bacoba moniery,2 κρυπτοκορινες,java moss Ψάρια / ¶λλα είδη:αποιρες red chery Διακοσμητικά υλικά:μαυρο ψιλοκοκκο χαλικι,2-3 μικρα ξυλα Φόντο:πλατη απο java moss Φωτισμός:15w pl Διάρκεια φωτισμού:10 ωρες Φιλτράρισμα:hailea bt200 Θερμοστάτης:jager 50w Λίπανση:0.5ml seachem γενικο την εβδομαδα Παροχή CO2:οχι Παράμετροι: pH:7.2 Γενική σκληρότητα (GH):8 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):10 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Αλλαγές νερού:10 λιτρα την εβδομαδα Θερμοκρασία:26 ¶λλες πληροφορίες:τρεχει 8 μηνες και ο αριθμος των γαριδων που πρωτομπηκαν ειναι 6 θυλικες,4αρσενικες... Φωτογραφιες:μετα απο χθεσινο κλαδεμα...... |
|
||||
|
||||
Οπαααα χαμός γίνεται Shrimp Party χααχα , πολύ ωραίο όταν θα φουντώσει και moss που είναι πίσω θα γήινη φανταστικό .
|
||||
|
||||
Πολυ ομορφο!!!
Αν και αυτα τα λιτρα ειναι απαγορευτικα για γαριδες ... προσεχε πολυ τις παραμετρους του νερου!!
|
||||
|
||||
oooooooooooooo! (χωρις σχολια)
|
||||
|
||||
κανω συχνες κ μεγαλες αλλαγες νερου....παρτε κ μερικες ακλαδευτο...
|
|
||||
|
||||
Όμορφο το γαριδάδικο! Επειδή μπερδεύτηκα λίγο, στην πλάτη θες να κάνεις moss wall και δε βρήκες κάτι με πιο μικρές τρύπες; Το βλέπεις να αναπτύσσεται με αυτό το πλαστικό;
|
|
||||
|
||||
Ναι μια χαρα αναπτυσεται,ειναι δυχτι για τα καγκελα στο μπαλκονι
|
|
||||
|
||||
πολυ ομορφο!!!
(δε σου σπαει τα νευρα που τα φυτα θελουν καθε τοσο κλαδεμα?? )
|
||||
|
||||
ασε Πανο καθε βδομαδα το κλαδευω,εχω εκπαιδευτει καλα με τη ψαλιδα κ σ'ενα τεταρτο το ξεπεταω
|
|
||||
|
||||
και δυο πανοραμικες....
|
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφο συγχαρητήρια … μόλις ολοκληρωθεί και το moss wall θα γίνει ακόμα πιο όμορφο…. Μια συμβουλή τώρα στο κομμάτι του aquascape τα φυσικά διακοσμητικά (ξύλα, πέτρες σκούρου χρώματος) που έχεις βάλει δεν πολύ φαίνονται λόγο του μαύρου χρώματος που έχει ο βυθός αν μπορείς βάλε πιο ανοιχτά χρώματα για να δείξουν περισσότερο…
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
τοτε παρε ενα κομματι λιγο μεγαλυτερο και τεμμαχισε το οπως σε θελεις..
ΥΓ. μπορει να πεταξα και κοτσανα παντως εγω εχω κοψει ενα μοπανι και δεν μ δημιουργησε καποιο προβλημα |
|
||||
|
||||
πολυ ωραιο φιλε και πιστευω οτι θα γινει ακομα καλητερο
|
|
||||
|
||||
Ομορφο φιλε μου .Ακομα λιγοι μηνες και θα εχεις υπερβολικο αριθμο γαριδων για τα λιτρα σου αλλα φανταζομαι το γνωριζεις αυτο για να τις εχεις 8 μηνες και εχεις τα σχεδια σου .
Μαλλον μοςς επρεπε να βαλεις περισσοτερη στο κατω σημειο του τοιχου αφου εχει την ταση να ανεβαινει προς τα πανω και θα φαινετε κενο σημειο στο κατω μερος που δεν εχεις πολυ ποσοτητα απο οτι βλεπω. Καλη δουλεια !! |
|
||||
|
||||
[QUOTE=MIXALIS CYPRUS;444240]Ομορφο φιλε μου .Ακομα λιγοι μηνες και θα εχεις υπερβολικο αριθμο γαριδων για τα λιτρα σου αλλα φανταζομαι το γνωριζεις αυτο για να τις εχεις 8 μηνες και εχεις τα σχεδια σου .
Μαλλον μοςς επρεπε να βαλεις περισσοτερη στο κατω σημειο του τοιχου αφου εχει την ταση να ανεβαινει προς τα πανω και θα φαινετε κενο σημειο στο κατω μερος που δεν εχεις πολυ ποσοτητα απο οτι βλεπω. Καλη δουλεια !![/QUOTΕ Ευχαριστω πολυ,το κατω μερος το καλυπτουν τα φυτα κ δυσκολα βλεπει φως η μος |
|
||||
|
||||
Δεν την επηρεαζει τη μοςς το λιγοστο φως . Δεν εχει κανενα προβλημα με την ποιοτητα του φωτος ουτε με την ενταση.
|
|
||||
|
||||
Αν τη καλυπτουν τα φυτα πως θα μεγαλωσει να βγει εξω απτο δυχτυ?
|
|
||||
|
||||
Αν εβαζες τη μεγαλη ποσοτητα στο κατω μερος και επιανε η μοςς σου καλα, το δυχτι σε μικρο χρονικο διαστημα δεν θα φενοταν με τιποτα .
Η μοςς οταν πιασει σκεπαζει τα παντα . Εχει την ιδιοτητα να μεγαλωνει προς τα πανω και πιστεψε με θα δυεισδουσε ευκολα απο τα φυτα σου . |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Η ωρα της μασας!!!
λετε να πινανε οι chery μου?
λετε να βρισκονται κι αυτες σε οικονομικη κριση? παντως αρχιζω να ανησυχω εχουν γινει πολυεξοδες!!! τρωνε συνεχως και τρωνε τα παντα!!! Για οσους μπερδευτουν το χαλικι ειναι μαυρο κι οχι κοκκινο!!!!χαχαχα
|
||||
|
||||
Παράθεση:
χαχα όλα τα λεφτά είναι ο μικρός σου παράδεισος ,μ αρέσει πολύ η εικόνα
|
||||
|
||||
Ωραίο aquascape!
Να το χαίρεσαι. |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφο και "γεμάτο"...
¶ντε και καλή πρόοδο στη μοσσ...
|
||||
|
||||
Παραδεισος για τις γαριδες σου.Μπραβο
|
|
||||
|
||||
πως άλλαξε ρε συ το ενυδρείο!!!!!
πρέπει να έρθω να μου δώσεις μερικές chery
|
||||
|
||||
ελα ρε συ οποτε θες
|
||||
|
||||
πολυ ωραιο
|
|
|||
|
|||
Πολύ ωραίο φίλε μου μπράβο.
Από φυτά παρέλειψες να το γράψεις έχεις και το Hydrocotyle leucocephala. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι ειναι αυτο; | nero | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 30-11-09 17:30 |
τι ειναι αυτο ? ειναι κακο? | dr0s0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 03-05-09 00:00 |
τι ειναι αυτο? | andreas213 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 29-01-08 14:37 |
Θολό μάτι και αδυνάτισμα. | jimfytakis | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 2 | 27-03-07 22:44 |
TI ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?? | alan boy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 27-03-07 17:54 |