|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
450 λιτρα Αμαζόνιος...
JUWEL VISION 450
Πληροφορίες Διαστάσεις: 151x61x64 Όγκος: 450 λίτρα Κατηγορία: βιοτοπικό Αμαζονίου Διακοσμητικά υλικά: χαλαζιακή άμμος, πολλά πολλά ξύλα Φόντο: καφέ χαρτόνι Φωτισμός: 2χΤ5 Dennerle 54w Tropical , Juwel 54w High-Lite Day, + Aνακλαστηρες Juwel Διάρκεια φωτισμού: 11 ώρες με χρονοδιακόπτη (13:00-24:00) Φιλτράρισμα: 4x εξωτερικά 2xEheim 2026 proII (950 lt/h) - 2xEheim 2028 proII (1050 lt/h) (Eιναι σε δυαδες με την καθε δυαδα να ειναι ως εξης, 1 2026 πρωτο και 1 2028 δευτερο οπου και ειναι σε λειτουργεια.) Θερμοστάτης: 1xJager 300w , 1xΗydor 300w (εξωτερικος), Με ελεγκτη Eliwell ic915 CO2 : 2 κιλη μπουκαλα με ph controler Φυτά: 3 διαφορετικα ειδη Echinodorus, 3 διαφορετικα ειδη vallisneria, Pistia stratiotes Ψάρια: 5 peruvian scalare, 4 geophagus altifrons, 15 corydoras schwartzi, 4 Ancitrus dolichopterus L183 Παράμετροι: pH: 6.5 Γενική σκληρότητα (GH): 4 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 3 Αμμωνία (ΝΗ3): - Νιτρώδη (ΝΟ2): - Νιτρικά (ΝΟ3): - Θερμοκρασία: 25.5 C Αλλαγές νερού: 20%-30% εβδομαδιαίως απο βρυσης εδω και 6 μηνες και καθαρα Α/Ο εδω και 1 μηνα Φωτογραφίες: Loris , Blackghost (Oι διαφορες ειναι εμφανεις... ) Υ.Γ. Κάτι από Όσκαρ τώρα.... Να ευχαριστήσω : Τον Andrikos για κάποια από τα βασικά ψάρια που αποτελούν το ενυδρείο και μου τα εμπιστεύτηκε. Τον Loris για την βοήθεια του με τις φωτο αφού εγώ είμαι φωτοχαλιας Και τέλος το φόρουμ που χωρίς αυτό τα ματάκια μου δεν θα είχανε ανοίξει ώστε να παρέχω στο εαυτό μου αλλά και σε σας από σήμερα το οφθαμολουτρο που ακολουθει
|
||||
|
||||
Απιθανοοοο! ..αληθηνος βιοτοπος περα ως περα!
|
||||
|
||||
Μ'αρεσει πολυ!...
..φοβερα ψαρια.. |
|
||||
|
||||
πραγματικό οφθαλμόλουτρο!
(πολλές δεν είναι 11 ώρες φωτισμός?) |
|
||||
|
||||
Τέλειο!!! Από τα ομορφότερα βιοτοπικά που έχω δει
|
|
||||
|
||||
Εξαιρετικο στησιμο!
Εξαιρετικη επιλογη κατοικων!
|
||||
|
||||
Πολυ ομορφα!!
Μπραβο σου ... Μπραβο και στον Αντρικο και τον Λορις!!
|
||||
|
||||
τρομερο!!! πραγματικα πολυ ομορφο!
|
|
|||
|
|||
Πάρα πολύ ωραίο,φανταστικό!!!
|
|
||||
|
||||
πολυ ομορφα ψαρια σε ωραιο ενυδρειο και ομορφες φωτογραφιες!
να το χαιρεσαι το στολιδι σου!
|
|||
|
|||
Καταπληκτικό. Πανεμορφο.
Να το χαίρεσαι !! |
|
||||
|
||||
Πολύ πολύ πολύ ωραίο πολύ πολύ πολύ ωραίο...
Ρε τι ωραίο που είναι... |
|
||||
|
||||
Μπραβο σου....πολυ ομορφο...πολυ ωραιες εικονες...
|
|
||||
|
||||
με μια λεξη,ΤΕΛΕΙΟ!!!!μπραβο σου...
|
|
||||
|
||||
Όμορφο ενυδρείο, απόλαυση να το βλέπεις !
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
Πανεμορφο !! μου αρεσει που ειναι καταπρασινο και οχι ξερακιανο
|
|
||||
|
||||
Τρελό πράγμα , πολύ μπράβο καταπληκτικό είναι να το χαίρεσαι
|
||||
|
||||
Πολυ καλο εκανες ωραια δουλεια............
|
|
||||
|
||||
παρα πολυ ωραιο μπραβο και απο μενα!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Πολλες ωρες σχετικα με τι πραγμα. Εξηγησε μου τι ακριβως εννοεις για να σου απαντησω. Παντως σε νεοστημενα ενυδρεια και αρχαριους δεν συνισταται κατα τη γνωμη μου πανω απο 9-10 ωρς φωτισμος Παράθεση:
Χαιρομαι που σας αρεσει πραγματικα γιατι ηταν ενα προτζεκτ που το εστηνα στο μυαλο μου πανω απο ενα χρονο πριν γινει. Μαζευμα το εξοπλισμο που χρειαζομουν και μολις βρηκα και τα ψαρια στηθηκε. Τελικα βγηκε πολυ πιο καλο και αποτι το ειχα στο μυαλο μου. Ηθελα να το παρουσιασω λοιπον και σε εσας καθοτι συντομα θα ξεστηθει. Για πολυ καλο λογο ομως! Λεπτομερεις συντομα.......
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Επισης η μιση και πλεον επιφανεια μεχρι προτινος ηταν γεματη απο πιστια οποτε εφτανε στο βυθο οσο ακριβως φως επρεπε και τελος δεν ξερω αν φαινεται αλλα απο την επιφανεια κρεμονται κατα μηκος του ενυδρειου 3 μεγαλες ριζες που επισης "κοβουν" αρκετα. Συνοψιζοντας το ενυδρειο εχει αρκετα "τυφλα" σημεια για τα ψαρια οπως και ο φωτισμος αναλογικα με τα λιτρα του ενυδρειου θεωρω οτι ειναι αυτος που πρεπει ουτε παραπανω ουτε παρακατω Στα φυτεμενα δεν θεωρω οτι υπαρχουν αυστηροι κανονες αλλα το "ματι" δηλαδη βλεποντας και κανοντας. Το ενυδρειο τρεχει οπως εχω αναφερει και μονο αναπτυξη βλεπω. Ουτε αλγη ουτε τιποτα. Εχω και co2 να αναφερω ξανα και παλι καποιο προβλημα δεν υπαρχει.
|
||||
|
||||
φιλε μου ειναι καταπληκτικο..μπραβο πολυ ωραιο..οντως ενας πραγματικος παραδεισος για τα ψαρια..θα νιωθουν σαν στο σπιτι τους
εξαιρετικη δουλεια και τελειοι συγκατοικοι |
|
||||
|
||||
Γιώργο είναι πολύ καλό, από τα ομορφότερα βιοτοπικά του μεγάλου ποταμού που έχω δει, και αυτό γιατί είμαι φάν της πρασινίλας
¶ντε και εις ανώτερα |
|
||||
|
||||
Μερικες νεες με τα μικρα σκαλαρια....
Ειναι 2,5 μηνων τωρα δειτε διαφορα μεγεθους με τα μεγαλα αλλα και τελεια σχηματοποιημενο σωμα απο τον πρωτο τους μηνα παρακαλω...
|
|||
|
|||
Απίστευτα τα μωρούλια σου, κανονικές μικρογραφίες των μεγάλων.
Μπράβο, το έχω ερωτευτεί το ενυδρείο, αλλά και τα ψάρια σου. |
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου, μπράβο!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
35 λιτρα | prospathw | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 05-01-10 00:35 |
230 λιτρα | giannisqq | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 22-04-09 15:41 |
1500 λιτρα Αμαζόνιος | johnny98130 | Δίσκοι | 20 | 02-07-07 08:35 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |
Αμαζόνιος--Επιστημονικό Κείμενο για φυτά.... | Husky_Jim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 02-07-04 15:52 |