|
||||
|
||||
αναγνωριση δυο καινουργιων φυτων.
μολις μου φεραν αλλα δυο φυτα.
γνωριζετε την ονομασια τους και εαν θεωρουντε ευκολα? το πρασινο(πρωτη και τριτη φωτο απο αριστερα) μου ειπαν οτι μεγαλωνει προς τα πλαγια και δεν παιρνη υψος ειναι για βυθο.οντως ετσι γινετε? για το αλλο δεν ξερω τιποτα.μου αρεσε πολυ το φυλο του(χρωμα). σας ευχαριστω για της απαντησεις σας. |
|
||||
|
||||
το δευτερο και το τεταρτο που ειναι το ιδιο δεν ζουνε στο νερο
καλυτερα βαλτα σε μια γλαστρα, και καλο ποτισμα. Τα αλλα δυο ειναι ανουμπιες |
|
||||
|
||||
καλα το ιδιο πραγμα παλη τι θα γινει.εισαι σιγουρος οτι δεν κανει για ενυδρειο?δευτερη φορα ετσι.την πρωτη με μια δρακενα.τωρα αυτο που μου λες.γιατι ρε συ τα χουν μεσα στα ενυδρεια τους?αααα αυτη η κατασταση...ειναι δυνατον?τι στο καλο τα πουλανε τοτε!!!!
|
|
||||
|
||||
για να χαλανε και να πας να παρεις αλλα...και μετα κι αλλα...
|
|||
|
|||
Εγω δεν τα ξερω τα φυτα αλλα αν δεν ειναι για ενυδριο να του τα πας πισω να τον κραξεις κ να ζητησεις κ τα λεφτα σου πισω.
Αντε γιατι εκνευριζομαι κ εγω.Καμια ανεχια στην κοροιδια. Κ αμα το εκανε απο ασχετοσυνη να του πεις να πουλησει το πετ σοπ κ ανοιξει μαγαζι με ρουχα. |
|
||||
|
||||
εχεις δικιο μου φαινετε.(panos alex/polis)
ειναι δωρο απο φιλους.τι να τους πω τωρα παλη. θα τους πω να μη φερνουν αλλο τιποτα.θα παω μονος να αγορασω.εμα ποια..... |
|
||||
|
||||
Το δεύτερο όντως είναι για γλάστρα,αυτό το ξέρω σίγουρα γιατί το έχει η μάνα μου
με δράκενα πάντως την είχα πατήσει κι εγώ,και τελικά την έβαλα σε γλάστρα! |
|
||||
|
||||
μεγα λαθος!!κι εμενα μου εκανε ενας φιλος κατι ψαρια δωρο ασχετα ολα!
ξερεις πηγε εκει και ειδε τα πιο εντυπωσιακα και τα πηρε! τα επεστρεψα ολα!!(κριμα τα λεφτουδακια του γτ ηταν και ακριβουτσικα) να τους ενημερωσεις να μην σου φερνουν τετοια..κι εγω το ιδιο εκανα.. |
|
||||
|
||||
ξερετε πως λεγετε αυτο το φυτο που δεν κανει στο ενυδρειο?να το ψαξω στο google να δω πληροφοριες του?
|
|
|||
|
|||
Fittonia verschaffeltii
|
|
||||
|
||||
αυτη η ομωτητα σου....
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναγνωριση φυτων | beat89 | Αναγνωρίσεις φυτών | 9 | 03-02-09 21:26 |
αναγνωριση φυτων | octania246 | Αναγνωρίσεις φυτών | 25 | 01-11-07 16:39 |
αναγνωριση φυτων | ΠΟΛΑΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Αναγνωρίσεις φυτών | 6 | 16-04-07 17:17 |
Αναγνωριση Φυτων | kazanasb | Αναγνωρίσεις φυτών | 1 | 30-11-05 23:35 |
Αναγνωριση φυτων. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Αναγνωρίσεις φυτών | 3 | 20-03-05 23:34 |