|
||||
|
||||
Συνδιασμοι με μονομαχο...
Τι θα μπορουσε να συνδιαστει με ενα μονομαχο ? ..προσπαθω να στισω ενα 60λιτρο και θα ηθελα να μαθω με τι μπορει να μπει παρεα? ...στο ενυδρειο αυτο εχω αυθονα φυτα
|
||||
|
||||
κυριες μονομαχινες!περιμενε βεβαια γιατι ενα παληκαρι το ειχε κανει επιτυχημενα να στα πει καλυτερα!
|
||||
|
||||
κανεις δε μπορει να εγγυηθει οτι στα 60 λιτρα -εστω και με αφθονα φυτα- δε θα υπαρξουν σοβαροι τραυματισμοι-θανατοι.
|
||||
|
||||
Δεν υπαρχει καποιος "τυφλοσουρτης" που να δουλευει πανω σε αυτο το ερωτημα.
Μπορεις να ψαξεις τα παμπολλα ιδια ερωτηματα με το δικο σου και εκει θα δεις διαφορες αποψεις και εμπειριες για το ιδιο θεμα ωστε να εχεις εναν μπουσουλα.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- εεεε αυτο ειναι που θελω να αποφυγω πειτε μου τι θα επιχειρουσατε εσεις αν ξεκινουσατε μονομαχοενυδρειο?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Krisos : 30-03-10 στις 21:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
μιας και εχω εγω δεν θα τον εβαζα σε τοσα λιτρα...μπορεις να βαλεις αμανο γαριδες που ειναι πιο μεγαλες..κοιτα κανεις δεν μπορει να σου πει με σιγουρια γιατι εξαρταται ο μονομαχος..εμενα στην αρχη δηλαδη το μηλοσαλιγκαρο το ειχε ψιλο******* αλλα τωρα πια το αγνοει..ειδικα σε ενα 60λιτρο με πολλα φυτα ξυλα κλπ δεν νομιζω οτι δεν θα ναι καλα ρεντ τσερι με αμανο και τιποτα μηλοσαλιγκαρα...προσωπικη μου αποψη...
|
||||
|
||||
Παράθεση:
lol(γελαω με το μηλοσαλιγκαρο) ...αρα κατσε να τα μαζευουμε αποψεις 1) εσυ λες γαριδες αμανο Υ.Γ. Ας αφσηουμε την κουβεντουλα να εξελιχθει
|
||||
|
||||
σε 60 λιτρο μονο γαριδες κι ενας μονομαχος θα φαινεται πολυ αδειο...
επειδη το επιχειρησα κι εγω με γκαπυ 2 μηνες ηταν μια χαρα και μετα αρχισε να επιτιθεται... αποψη μου, δοκιμασε το με οτι εχεις στο νου σου να βαλεις και με τον καιρο θα δεις το χαρακτηρα του μονομαχου σου.. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Krisos : 30-03-10 στις 21:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
σε 60 λιτρα θα δοκιμαζα 3-4 zebra danio ή cherry barbs. ισως επειδη τα πρωτα ειναι πολυ γρηγορα...και τα δευτερα παραμενουν αναμεσα στις φυλλωσιες και ειναι επισης γρηγορα αν θελουν να ξεφυγουν...να καταφερουν να συμβιωσουν. φυσικα παλι για πειραμα προκειται.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
(μηπως δεν καταλαβα κατι???) |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Βασικα ξεχασα να σας πω για την φιλτρανση πως ειναι ΕΙΗΕΙΜ το 2213 Αρα ο Πανος προτενει 3-4 zebra danio ή cherry barbs σημειωση τα zebra μου αρεσουν και εμενα! Πανο για μονομαχινα εσυ τι λες? θα μπορουσα να την αφησω μεσα για παντα αν ταιριαξειμε τον μονομαχο μου? ..εχω διαβασει πως μετα το ζευγαρωμα ισσως εχω προβλημα?
|
||||
|
||||
1 ο μονομαχος δε παει με γκαπι με την καμια
|
||||
|
||||
γνωριζεις βεβαια οτι θα πρεπει να ριχνεις καθημερινα λιγο φυλλαρακι γιατι θα "πεθανουν" τα βακτηρια..
εγω για αυτο ειπα οτι θα τον εβαζα σε λιγοτερα λιτρα γιατι σε ενα τοσο μεγαλο θα φαινεται αδειο... γκαπυ με μονομαχο? χολι κραπ!!!!!
|
||||
|
||||
οχι ολα καλα ..δεν ειπες αυτο αλλα ηθελα να γραψω πως περιμενω να ''μπολιασει'' το ενυδρειο μου ...ισσως δεν το διατυπωσα καλα ! ------------------------- οχι γκαμπυ συμφωνω γιατι καταπασα πιθανοτητα θα τα τσουρομαδισει!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Krisos : 30-03-10 στις 21:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
ΛΟΓΟ ΝΕΡΟΥ !
|
||||
|
||||
Παράθεση:
παραπανισια τροφη ενοεις? ------------------------- ...ναι ναι οκ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Krisos : 30-03-10 στις 21:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
δε πιστευω οτι εχεις ελπιδα να κρατησεις τα 2 φυλα σε 60 λιτρα...
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ηταν η πρωτη αποπειρα χωρις να εχω διαβασει ιδιαιτερα... μολις το πηρα χαμπαρι βγηκε.. |
|
||||
|
||||
Eχω 2 μονομαχους.
Ο ενας ειναι μαζι με tetra amandae και bubble bee snail και δεν τους δινει σημασια καμια. Ο αλλος ειναι με ενα apple snail και με 5 amano και παλι σημασια καμια. Ειναι να σου τυχει... Βεβαια αν προτιμησεις μικρα και γρηγορα ψαρια και να θελει...Δεν μπορει!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Krisos : 30-03-10 στις 21:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
γιατί δεν βάζεις 3-4 μονομαχίνες μόνο, οπότε και στο είδος(μονομάχοι) θα μείνεις και το άδειο του ενυδρείου θα γλυτώσεις.
|
|
||||
|
||||
Οι μονομαχοι είναι σαν ρουλέτα...Θέμα τύχης! Μπορεί να σου βγει "αγγελος" μπορει και "διάολος"..
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
...προτιμω αρσενικο γιατι ειναι ποιο εντυπωσιακος ------------------------- Παράθεση:
χεχεχεχεχε! ------------------------- Βασικα δεν θελω να μπω σε περιπετιες και να μπω στην διαδικασια αγορας νεων ενυδρειων ...θα ηθελα καμια γαριδα η κανενα σαλιγκαρακι που να μην ''μασουλαει'' τα φυτα μου και να μου ''ψιλοκαθαριζει'' την αλγη
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Krisos : 30-03-10 στις 23:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
εγω θα προτεινα να εκανες κατι αλλο με το εν λογω ενυδρειο και να παρεις ενα 20λιτρο για τον μονομαχο μεσα και κανα σαλιγκαρι...
|
||||
|
||||
[QUOTE=Krisos;431645]...προτιμω αρσενικο γιατι ειναι ποιο εντυπωσιακος
------------------------- Δε συμφωνώ... Είναι ανάλογα τι μονομαχίνες θα βρεις... Εγώ πριν τα Χριστούγεννα είχα για αρκετό καιρό 3 μονομαχίνες που είχαν προέλθει από ίδια γέννα χόμπίστα και ήταν πανέμορφες και πανέξυπνες.. Είχαν δε εξοικιωθεί μαζί μου τόσο πολύ που τις τάιζα σχεδόν στο χέρι.. Είναι και μακράν καλύτερες κολυμβύτριες από τα ερσενικά που σούρουν τη μακριά, ''άχρειαστη και άβολη'' ουρά.. Ήταν πολύ ενδιαφέρον ιδιαίτερα στην αρχή οι αψιμαχίες τους μέχρι να καθιερωθεί μια ιεραρχία... Σκέψου το.. Πάντως το γενικό νόημα όπως είπαν και όλοι οι προηγούμενοι είναι πως ο χαρακτήρας αυτών των ψαριών, αρσενικών και θηλυκών είναι πως θα κάτσει... |
|
||||
|
||||
[QUOTE=repanas6;431652]
Παράθεση:
AMANO SHRIMP RED CRYSTAL SHRIMP ORANGE DWARF SHRIMP BEE / ZEBRA SHRIMP GREEN SHRIMP BLACK & WHITE CRYSTAL SHRIMP RED FIRE SHRIMP CORYDORAS PANDA ZEBRA SNAIL APPLE SNAIL
|
||||
|
||||
Sorry για την καθυστερημένη απάντηση αλλά είμαι εκτός για διακοπές και έχω περιορισμένη πρόσβαση στο δίκτυο... Θα απέφευγα τα ζέμπράκια (Danio rerio) λόγω πολύ γρήγορης κολύμβησης.. Μπορείς να κάνεις τις δοκιμές σου και να καταλήξεις σε κάτι που σου αρέσει και δε δημιουργεί πρόβλημα στο ενυδρείο, καλή συνέχεια
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Γιαννη λεω να βαλω τελικα red crystal η red chery
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχοι | GENITORAS | Bettas | 3 | 05-09-09 20:24 |
sos,sos,sos,sos!!!!!!!help για μονομαχο | Leo | Bettas | 10 | 04-09-09 20:58 |
Μονομαχοι | Enas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 24-05-08 19:11 |
5.6 liτ. για μονομαχο??? | alan boy | Bettas | 7 | 01-02-08 11:53 |
Μονομαχινα! | epistimon | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 27-05-06 17:56 |