|
||||
|
||||
ερωτηση για moonlight
το moonlight χρησιμευει στο ενυδρειο γλυκου νερου?
|
|
||||
|
||||
το moonlight προσομιωνει τη νυχτα
και γενικα δειχνει πολυ ωραιο τη νυχτα στην ουσια ειναι αισθητικο το θεμα |
|
||||
|
||||
εκτος αν εχεις γεννα οπου βοηθαει τους γονεις να βλεπουν τα μικρα και να τα προσεχουν
|
|
||||
|
||||
δλδ το αφηνουμε ολο το βραδυ ανοιχτο και το πρωι κατα τις 6 που ξημερωνει το σβηνουμε??
|
|
||||
|
||||
καλο ειναι κατα την γνωμη μου (δεν εχω ομως ακομα) να ανοιγει λιγο πριν κλεισουν τα φωτα να σβηνει καποια στιγμη και να ξανα ανοιγει καμια ωρα πριν αναψουν τα φωτα για να υπαρχει μια ποιο ομαλι αλλαγη στο φως
|
|
||||
|
||||
οχι,το αναβουμε 2-3 ωρες πριν σβησουν τα φωτα και το σβηνουμε 2-3 ωρες μετα
|
|
||||
|
||||
οκ φιλοι μου θα φτιαξω ενα με led μπλε.ευχαρηστω για την γνωμη σας
|
|
||||
|
||||
δημητρη γιατι το αναβουμε 2-3 ωρες πριν σβησουν τα φωτα εφοσον ειναι moonlight δεν θα φαινεται γιατι το φως του θα ναι ανυπαρκτο... εκτος αν εχεις προβολεις....
|
||||
|
||||
για να μην τους ερθει ξαφνικη η αλλαγη..και οχι δεν ειναι ανυπαρκτο,εγω για να δω αν αναψε το βλεπω μεσα απο το νερο(για να μην ανηγω το καπακι)βεβαια και μια ωρα αρκει
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
εμενα ισα που φαινεται ενα ελαφευ μπλε - ασπρο ... και απο χρωμα τελειο....
|
||||
|
||||
ναι αλλα παλι δεν ειναι το ιδιο,μιας και τα νεον που ειχα οταν εσβηνα τα φωτα κουτουλουσαν στα τζαμια.Τα σκαλαρια ομως,τα σβησω δεν τα σβησω δεν παιρνουν χαμπαρι
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
λοιπον τα φωτα ειναι αναμενα κανονικα... σβησουν αναβει το moonlight (οσο ποιο λιγο φως τοσο το καλυτερο) το να αναψει απο πριν δεν εχει νοημα γιατι αν ειναι οντως moonlight και οχι τιποτα ''χριστουγεννιατικα λαμπακια'' δεν φαινεται οποτε ασκοπα θα το εχεις ανοιχτο... αντε 5-10 λεπτα πριν οποτε μολις κλεινει το κανονικο να ειναι ηδη αναμενο μην υπαρχει περιοδος σβηστου φωτος...
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Και ολα αυτα για να μην εχω στο νου μου ποτε θα κλεισουν τα φωτα για να ειμαι ετοιμος να αναψω το moonlight... θα μπορουσα επισης να εχω και εναν χρονοδιακοπτη για να κανω τη δουλεια μου,αλλα το δεν θεωρω απαραιτητο,μιας και οταν δεν ειμαι σπιτι δεν θελω να ειναι αναμενα(μηπως συμβει κατι) εξαλου τα led δεν καινε τιποτα,ωστε ακομα και η μια ωρα παραπανω να με πειραζει(εδω εχω 3 λαμπες αναμενες απο 8 ωρες η καθεμια) παντως σε ευχαριστω για τη αποψη σου |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
οι 3 λαμπες που εχεις ποσα watt ειναι ??? posa led εχει to moonlight soy?? εμενα 15... ξερεις ποσο καινε αυτα???
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ενω τα ledακια νομιζω οτι ειναι 7 και οχι δεν ξερω ποσο καινε |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ε ενταξει 2 - 15 watt καλα ειναι... σκεψου οτι μια tv καει 50...
|
||||
|
||||
Παράθεση:
τωρα οσο και να καει δεν νομιζω να τα εβγαζα ποτε,το ιδιο νομιζω θα εκανες και εσυ,γιαυτο εξαλου τα εβαλες και εσυ και εγω παντως ηταν μια ενδιαφερουσα συζητηση |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για moonlight σε θαλασσινο fish only με soft corals | panoscorfu | Φωτισμός | 1 | 02-05-09 23:15 |
moonlight | dinos99 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 12-12-07 01:04 |
Moonlight | chemical mac | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 06-10-07 11:00 |
MOONLIGHT | Vasilis | Φωτισμός | 10 | 27-04-05 22:29 |