|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
7 λίτρα
Τι να κάνω το 7λίτρο???εννοείται ότι δεν θα μπουν ψάρια!!!επίσης μιας και τι λίτρα είναι λίγα μπορώ αν είναι καλύτερο για τι φυτά να βάζω απιονισμένο.ακόμα τι θα χρειαστώ όσον αφορά στο τεχνολογικό κομμάτι???το νερό θα πρέπει να έχει νο3???εχω χαλίκι και φίλτρο.από φωτισμό θα δω τι θα κάνω...πάντως γενικά θα είναι low budget...ακούω ιδέες!!!
|
|||
|
|||
Κανε το vivarium
|
|
||||
|
||||
Πες μου τι χρειάζομαι και αύριο θα κάνω παρουσίαση!!!
|
||||
|
||||
Μια μικρή λειχήνα και 2 βρύα
|
|||
|
|||
Εγώ πάντως θα το έκανα δισκοενυδρείο, βεβαια γίνεται και βιοτοπικό Malawi!
(sorry αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ απο το απόγευμα το γράφω και το σβήνω ) ------------------------- Βασικά και το ενυδρείο vivarium είναι, Παραθέτω απο wikipedia, Flora and Fauna There are various forms of vivarium, including:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη drbig : 25-02-10 στις 23:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Μπορεί βέβαια να λέμε βλακείες να γελάσουμε αλλά μη σε ρίχνει αυτό! Η πράξη δείχνει πως ΟΛΑ γινονται!
http://www.akvaristikayu.com/Octopus...ng/Gallery.htm
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Καλά εγώ έμεινα με το ας το πούμε "ενυδρείο" των 8,5 ml... Τελικά όλα γίνονται... θέληση και μεράκι να υπάρχει..
http://www.akvaristikayu.com/Octopus...%20meadows.htm
|
||||
|
||||
μα ειναι σιγουρα αληθινα τωρα αυτα?
πως διατηρουνται τα φυτα?δεν ξερω..
|
||||
|
||||
Σιγά να μην διατηρούνται.
Τα τοποθετεί,τα φωτογραφίζει και τέλος |
|
||||
|
||||
παιζει να ειναι και οπως η σειρα με τα εντομα της deagostini ..δηλαδη να ειναι σταθεροποιημενο το υλικο μεσα και οχι νερο...παντως θα το δοκιμασω ...
|
|
||||
|
||||
σωστο..
|
||||
|
||||
Που θα το δοκιμασεις σε σφηνοποτηρο ??? Βαλε τεκιλα κιτρινη να ειναι σαν τυρφη και μετα γεια μας !!!
|
|
||||
|
||||
θα το φτιαξω και θα συ πω
|
|
||||
|
||||
ετοιμο παιδια!!!Αλεξανδρε δεν ειναι βιβαριουμ...σορρυ...αλλα δεν ειχα ουτε μια μοςς...σε λιγο και φωτο!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Σε αυτα τα λιτρα (ανθοδοχειο), το μονο που μπορει να διατηρηθει τελικα μακροπροθεσμα με επιτυχια, ειναι το vivarium με μικροσωμα φυτα (moss,ferns,βρυα κλπ). Ευκολα να βρεθουν ακομα και μεσα στην Αθηνα ! Ουτε κλαδεμα, ουτε χερια μεσα, ουτε οργανα ουτε τιποτα ! Μονο 1 φορα την εβδομαδα λιγο ψεκασμα και τιποτα αλλο. Και απο φωτισμο ή ενα μικρο φωτιστικο, η κοντα σε παραθυρο. |
|
||||
|
||||
....παίζει και η φάση με την προσθήκη μονομάχου όμως όταν έχεις νερό μέσα.
|
||||
|
||||
παιδια οταν γυρησω σπιτι θα ανεβασω φωτο!χαρη εφαγα φλασια σημερα το πρωι και αλλαξα το hardscape!λεω να βαλω κανενα σαλιγγαρακι μεσα...μαλλον buble bee...τι λετε??
------------------------- ...ή zebra snail??? ------------------------- Κανείς???
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη prospathw : 27-02-10 στις 17:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Φωτο θελουμε!!! Asap!!
|
|
||||
|
||||
νομιζω θα ναι κριμα...
|
||||
|
||||
Για τον μονομαχο πιστευω και εγω το ιδιο... Για ενα σαλιγκαρακι ομως δεν ειναι κ ασχημο!
|
|
||||
|
||||
Εχω ήδη γράψει πως δεν θα βάλω ψάριαλλά σαλιγκαρι νομίζω πως μπορώ...πάντως θέλω να εχω και κάποιες γνώμες γι αυτό ρώτησα!!!
|
||||
|
||||
Φυσικα και μπορεις να βαλεις σαλιγκαρι σε 7 λιτρα.
Οποιο γουσταρεις ειτε ζεμπρα ειτε μελισσουλα ακομα και μηλοσαλιγκαρο.
|
||||
|
||||
Παω να πάρω!!!μακάρι να βρω ένα μελισσάκι!!!
|
||||
|
||||
πωωω τα μελισσακια ειναι απιστευτα!δεν ειχε τυχει να δω!!!ε αφου λετε οτι μπαινει ας βαλει!!
|
||||
|
||||
οριστε και φωτο!φαγωθηκατε!
το ζεμπρακι που πηρα οπως ηταν πριν το ενυδρειο οπως ειναι τωρα
|
||||
|
||||
Ισως ηταν λιγο καλυτερα πριν!! Βεβαια γουστα ειναι αυτα!! Οπως και να το κανεις, ειναι ομορφο!!
|
|
||||
|
||||
χαχα!σ ευχαριστω!
------------------------- κανενα αλλο σχολιο???
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη prospathw : 27-02-10 στις 21:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
ειναι πολυ απλο ακομα ...βεβαια ειναι πολυ μικρο για να κανεις κατι αλα με λιγη φαντασια κανεις παπαδες...(μαυρο χαλικι,μος,eleocharis parvula κλπ κλπ)
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY 300 λίτρα! | gmanes | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 27-10-09 13:40 |
Σε τί λίτρα? | kokbeast | Malawi | 4 | 14-07-09 22:54 |
DIY Co2 σε 400 λίτρα | Carebean pirate | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 18-06-07 10:09 |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |