|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Ψηφίστε την αγαπημμένη σας φωτογραφία! | |||
1.Ancistrus cf. cirrhosus | 5 | 5,10% | |
2. Ancistrus dolichopterus | 44 | 44,90% | |
3. Hypostomus cochliodon | 6 | 6,12% | |
4. | 0 | 0% | |
5. | 4 | 4,08% | |
6. | 18 | 18,37% | |
7. | 2 | 2,04% | |
8. | 0 | 0% | |
9. | 15 | 15,31% | |
10. | 0 | 0% | |
11. | 2 | 2,04% | |
12. | 2 | 2,04% | |
Ψήφισαν: 98. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
....θα ψηφιζα την 2 αλλα λογω χαλικιου ...οποτε παω στην 6 λογω "φυσικοτητας"
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Παράθεση:
Κωστα μην εισαι τοσο σιγουρος! Μπορει να υπηρχε και αλλη φωτο με το ιδιο θεμα αλλα με καλυτερο χαλικι.... εμ αμμο ηθελα να πω!!! Παρολα αυτα ο ψαρης ειναι ολα τα λευτα(απο προσωπικη γνωμη μιλαω!) και παρα το λαθος βυθο εγω το ψηφισα! (Το ψαρια ψηφιζουμε οχι γενικοτερα το συστημα Μιχαλη) Καλη συνεχεια στο διαγωνισμο απο εμενα
|
||||
|
||||
Στον διαγωνισμό αυτό ψηφίζουμε με κριτήριο το φωτογραφικό κομμάτι κυρίως. Έτσι,κύριο ρόλο παίζει η ποιότητα της φωτογραφίας αλλά φυσικά και το καλλιτεχνικό κομμάτι της όπως η στάση του ψαριού(κατα πόσο είναι ωραία δηλαδή)καθώς και η κατάσταση του φωτογραφιζόμενου ψαριού
blackghost, Είμαι σίγουρος πως ο επόμενος διαγωνισμός θα είναι επίσης πολύ ενδιαφέρον τότε! Για να μην υπάρχει παρεξήγηση,εγώ δεν προωθώ καμμία φωτογραφία,ούτε και έχω ψηφίσει ακόμα...
"The Catfish is a Plenty Good Enough Fish For Anyone" - Mark Twain Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas G. : 12-02-10 στις 15:11 |
|
||||
|
||||
βγαλτε τα χαλικια απο τους γλυφτες σας.....
|
|
||||
|
||||
Ο pleco No 3 είναι φοβερός !
|
|
||||
|
||||
Παιδιά δεν είναι διαγωνισμός ομορφότερου ψαριού...
|
|
||||
|
||||
συμφωνω...εγω το ειδα ετσι....αν ημουν ασχετος με το χομπυ....ποια φωτο θα μου εκανε "κλικ" για την καθαροτητα..την ποζα και το θεμα-στησιμο γενικοτερα?? κι ετσι ψηφισα....
κι ενα μπραβο σε ολους τους συμμετεχοντες...
|
||||
|
||||
Κωστα εχω βαλει ενα με χαλικακι απο την εποχη που ειχα μαυρα μεσανυχτα! Πια δεν υπαρχει ο πλεκο μου ... απλα εβαλα μια φωτο να ανεβουν οι συμμετοχες μια που ηταν λιγες ... οποτε μη τσαντιζεσαι ... ισως και αλλοι το καναν αυτο!
Ο καθενας ψηφιζει οπως νομιζει καλυτερα! Ουτε η ποιοτητα ουτε το χαλικι ουτε η καθαροτητα μου αρεσε τις 2η φωτο αλλα με κερδισε ,... ο ψαρης! Εκανε κλικ και το σκεφτηκα αρκετα αλλα εκει κατεληγα παντα!
|
||||
|
||||
Πολλά αμερικανάκια… έσκασαν μύτη με αέρα Hollywood και τα άλλα κόλπα… τι τύχη να έχει ένα φτωχούλη και μοναχικό αφρικανάκι ... την άλλη φορά διαγωνισμός ο πιο γρήγορος γάτος
|
|||
|
|||
Να και το βραβειο !
Δεν εχει τελειωσει ακομα .. Απλα για να παρετε μια ιδεα και να δειτε τι χασατε οσοι δεν στειλατε φωτος Ακρυλικα σε καμβα 60Χ50εκ. |
|
||||
|
||||
μα πριν 2 μερες ηταν ενα καταλευκο πραγμα! ποτε προλαβες? απιστευτος πινακας!!! |
|
|||
|
|||
Απίστευτο, καταπληκτικο...υπέροχο.
Παιδιά κάποιος να μπανάρει τον κάτοχο της δεύτερης φωτογραφίας!!!!!!!!!! |
|
||||
|
||||
Εύκολο είναι και φιλαράκι μου, οπότε τον πλακώνω στις φάπες άμα θες(αυτό το μπλέ χαλίκι μόνο ένας το έχει) και του παίρνω εγώ τον πίνακα.
|
|
||||
|
||||
εκλπληκτικος Αλεξανδρε!!!
|
||||
|
||||
Εχω μείνει άφωνος...εκτός από όλα αυτα είσαι και αστροναύτης εεε???
|
||||
|
||||
Καθως τον πλακωνεις στις φαπες θα εχω παρει ηδη τον πινακα και θα ψαχνεστε και οι 2
|
||||
|
||||
Δεν δίνετε κάτι άλλο για βραβείο να "δημοπρατήσουμε" τον πίνακα;
Καταπληκτικός, πολλά συγχαρητήρια Αλέξανδρε! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Απαιτω να δωθει παραταση στο διαγωνισμο. Και μολις γινει αυτο να κερδισω μονο εγω. Αν δεν γινει αυτο απαιτω να γινει ο πινακας δικος μου οπως και να εχει Υ.Γ. Αλεξανδρε ο πινακας ειναι απλα υπεροχος.....! Η εικονα μιλαει απο μονη της ...... δεν υπαρχουν λογια.... Προτεινω αν και εσυ εχεις την καλη διαθεση φυσικα(που την εχεις) χρονο(που δεν πρεπει να εχεις) και υλικα (που δεν εισαι υποχρεωμενος να διαθεσεις) το επαθλο για το επομενο διαγωνισμο να ειναι ενας πινακας με θεμα το ψαρακι που θα νικησει σε αυτον το διαγωνισμο που τρεχει. (Αν ειναι ο προφανης νικητης μονο please μην βαλεις και το μπλε χαλικι!) Μια προταση κανω απλα μην παρεξηγηθω κιολας ......
|
||||
|
||||
Το επομενο επαθλο το εχω ζωγραφισει εγω ... Θα σας αρεσει ... απο το νηπιο το τελειοποιω!!
|
|||
|
|||
Καλα, ακομα ειναι σαν καρτουν. Αμα δεν μπουν οι σκιες και αν δεν γεμισει , δεν θα δειξει το 100%. Θελει δουλιτσα ακομη αλλα εχω καιρο να τον κανω τελειο μεχρι να τον παραδωσω (αποστειλω).
Ειδατε το μπλε χαλικι; απο αυριο ολοι ξηλωμα και μπλε χαλικακι στα πλεκοενυδρεια σας |
|
||||
|
||||
ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ που θα πάρει των πίνακα.
Προτείνω φυσικά και μονό αν θέλει ο δημιουργός του πίνακα . Να φωτογραφηθεί ο πίνακας από καλή ψηφιακή μηχανή σε μεγάλη ανάλυση ώστε να μπορέσουν αρκετοί από εμάς να αποκτήσουμε ένα υπέροχο αντίγραφο. (υπάρχει και τεχνική που μπορούμε να το τυπώσουμε πάνω σε πανί και μετά από πάνω να περάσουμε ειδικό υλικό και να μοιάζει σαν αληθινός. (και καλά) Μπράβο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ζωγράφισες !!!
|
||||
|
||||
Πατρίδα πάλι ζωγράφισες !
|
|
||||
|
||||
Πειράγματα!!!
Ε! Ε! Στημένο!!!! Εδώ φαίνονται τα διαπλεκόμενα!!!
Ο νικητής, διαγωνιζόμενος Νο2. Ancistrus dolichopterus, παίρνει πορτραίτο του διαγωνιζομένου Νο 7. Panaque nigrolineatus(L190), σαν έπαθλο! Φανταστείτε το ίδιο σε καλλιστεία για την ανακύρηξη της Μισ Πελοπόνησος ας πούμε... Ε! ρε γλέντια!!!! Αλέξανδρε τι καμώματα είναι αυτά; Συγχαρητήρια στο νικητή κι ας μην τον ψήφισα, από τεχνικής απόψεως και μόνο! Το ψαράκι κατακληκτικό! Μακάρι να συνεχίσουν τέτοιες πρωτοβουλίες!
|
||||
|
||||
Υπαρχει σοβαρο προβλημα κρισης τελικα....
Ψηφιζουμε την πιο καλητεχνικη φωτογραφια,τι δεν καταλαβαινεται? Ειναι μεγαλη αδικια κετε με να χασει η 6η φωτο (δεν ειναι δικη μου) απο τη 2η. Μην κοιτατε μονο το ψαρι,που μονο αυτο σας κερδισε,δειτε λιγο και το συνολο.... Συμφωνουσα εξ αρχης με τους ορους του διαγωνισμου,αλλα στην πορεια χαλασε εντελως το πραγμα γιατι κανενας δεν ψηφισε βαση των κανονων.... Κωστα, (συγνωμη βασικα δεν φταις εσυ) αλλα αν μπορεις σε παρακαλω αφαιρεσε τη συμετοχη μου.... |
|
|||
|
|||
Σε τετοιους διαγωνισμους οσο και σαφεις ναναι οι κανονες (που θα τους ακολουθουσε πιστα μια ενημερωμενη κριτικη επιτροπη πχ), ο κοσμος ο "κοσμενιος" ψηφιζει απλα οτι τον εντυπωσιαζει πιο πολυ, χαλαρωστε.
|
|
||||
|
||||
ο μουστακιας νο 9 τα σπαει
|
||||
|
||||
Η ψηφοφορία του Γιαγωνισμού Φωτογραφίας Γατόψαρων έληξε στις 4:00 σήμερα με τα εξής αποτελέσματα:
Οποιεσδήποτε ψήφοι από εδώ και πέρα δεν θα ληφθούν υπόψη στα αποτελέσματα του διαγωνισμού. Ευχαριστούμε που ψηφίσατε!
|
|||
|
|||
συγχαρητηρια στον κατοχο του ψαριου αλλα και του πινακα...
πολυ καλη πρωτοβουλια... |
|
|||
|
|||
Ποιος είναι ο κάτοχος του(των) ancistrus να του βάλουμε χέρι για το μπλε χαλίκι..εεε να του πούμε συγχαρητήρια?
|
|
||||
|
||||
Ο κάτοχος και νικητής ανακοινώθηκε στο αρχικό θέμα του διαγωνισμού
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιά είδη γατόψαρων έχετε; | Kostas G. | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 146 | 14-06-11 16:09 |
Διαγωνισμός Φωτογραφίας Γατόψαρων Φεβρουάριος 2010!!! | Kostas G. | Greek Aquarist's Boards | 34 | 20-02-10 15:27 |
Αποτελέσματα Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φωτογραφίας ΠΣΦΕ 2007 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 20 | 21-04-07 02:07 |