|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια σκεφτομαι για τον βυθο στο ενυδρειο...
αν εβαζα ενα κοπαδακι Corydoras θα χαλουσε το βιοτοπικο που προσπαθω να πλησιασω???
|
||||
|
||||
![]()
Αν και είμαι κλασσικός αφρικανόφιλος νομίζω πως είναι από τα καλύτερα setup που έχω δει μέχρι στιγμής σε ξερικό ενυδρείο με μαύρο νερό. Καταπληκτικό!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια Θανάση
Προσφέρεις έτσι γνώση και ιδέες σε πολύ κόσμο. Ζήτα σε φίλους βορειοελλαδίτες να σου στείλουν φύλλα δρύ (μεσέ) είναι πιο μικρά απ το πλατάνι και πιο σκληρά, θα δείχνουν χάρμα...
|
||||
|
||||
![]()
όλοι εκεί θα καταλήξουμε κάποια στιγμή
![]() ![]() ![]() ![]() μπράβο θανάση πολύ όμορφο είναι τρελό κώλυμα το ξέρo άσπρη άμμο ξυλα και νερό σα τσάι όλα τα λεφτά
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω πολυ!!!
![]() ![]() ![]() πραγματικα ειναι πολυ ομορφες οι αντιθεσεις που εχει το ενυδρειο... απο κοντα το βλεπεις πολυ πιο καλα... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τελικα σε ποιο μερος της Συρου εχει πλατανια;
![]() μπραβο πολυ καλο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
απιστευτα ωραιο!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειδες τη σου ειπα
στο μαγαζι τρωγανε τα χερια στο σπιτι κρυβοντε καλα ειναι να σε βλεπουν πολλες ωρες εγω τους μετακομισα και με βλεπουν ολη μερα περιμενουν να ξυπνισω βαρανε με τα κουταλια το τζαμι ![]() ![]() ![]() αλλα αλλη συμπεριφορα ουτε μπαρες ουτε τιποτα αλλα ψαρια ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
..αλλαξε και το ονομα του θεματος
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!! εκατσα κοντα στο ενυδρειο και σιγα σιγα βγηκαν και εκαναν λιγες βολτες...
οποτε και καταφερα να τα βγαλω μερικες φωτο.... αν και δεν ειναι καλες απο το τιποτα θα παρετε μια εικονα για τα μικρα μου ![]() ![]() ![]() σιγα σιγα με εμπιστευονται... ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιοτοπος Tanganyika-Shelldwellers 40lt | mikenuke | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 74 | 14-01-11 13:57 |
Παρουσιαση Βιοτοπος malawi-450lt | moros | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 51 | 23-09-08 16:58 |
Βιοτοπος Tanganyika - Julidochromis Dickfeldi | mikenuke | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 29 | 19-02-08 14:39 |
Το πιο πιστο αντιγραφο βιοτοπου Malawi | mikenuke | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 10 | 23-04-07 16:48 |
steady(βιοτοπος malawi) | steady | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 34 | 21-02-07 23:14 |