|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Κώστα πόνεσε πολύ η χιονόμπαλα; |
|
||||
|
||||
Ένα "σουλτάν μερεμέτ" (ένα χέρι ξύλο)
|
|||
|
|||
Καλώς τον τρίγλωσσο διερμηνέα, για το βιντεάκι δεν έχουμε άποψη, ή μας άρεσε που όλες οι χιονόμπαλες έβρισκαν στόχο?
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Μπα σε καλό μας... Τον τελευταίο καιρό από το γέλα-γέλα, κοιλιακούς έκανα....
|
||||
|
||||
Χρόνια πολλά κύριε απουσιολόγε.
Και χρόνια πολλά σε όλες και όλους. Δείτε και το παρακάτω αξίζει το κόπο...... http://en.tackfilm.se/?id=1262086204984RA63&q=low |
|
||||
|
||||
: smt041 πολυ καλο
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Ρε Χρήστο δεν παίζεσαι, επιτέλους μου αποκατέστησες την χαμένη μου αξιοπιστία και σοβαρότητα, που κάποιοι προσπάθησαν να την στραπατσάρουν με γελοία βιντεάκια με χιονοπόλεμο και αθέμιτες συγκρίσεις με γνωστό Βρετανό κωμικό με ροζ παρατσούκλι. Σ' ευχαριστώ που έβαλες τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση και ανέδειξες την πραγματική μου προσωπικότητα. Αυτά να τα βλέπουν οι συκοφάντες και οι λασπολόγοι και να καταλάβουν ότι το ποταπό τους σχέδιο απέτυχε και τα σοβαρά μέλη του φόρουμ κατάλαβαν την πραγματική μου αξία και θα τους ξεμπροστιάσουν ανελέητα στην επόμενη συνάντηση. ΥΓ: Χρήστο πέρνα να σου χαρίσω ένα 120λιτρο φουλ φυτεμένο ενυδρείο με CO2 που μου περισσεύει. και καλή χρονιά και σε σένα. |
|
||||
|
||||
Την Κυριακή έχει 10 ο μήνας... Τοτε θα γίνει τελικά?
Μπορεί να έρθω μιας και απολύομαι εκείνη την μερα.... Θα κανω τα μαλλια μου μπούκλες!!! |
|
||||
|
||||
Καλή Χρονιά και πάντα γελαστοί!! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τώρα βέβαια ίσως θα έπρεπε να κάνω και ένα για το γνωστό λασπολόγο/Δον Ζουάν που ανέφερες μιας που θα φαντάζομαι ότι θα ζηλέψει τη δόξα σου...... Το CO2 δε το χρειάζομαι αλλά για το ενυδρείο δε θα έλεγα όχι.... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Άπαιχτο video. Κώστα, δεν απεχει και πολύ απο την πραγματικότητα παντως!
Απουσιολόγε, αρχισες να παίρνεις παρουσίες ή απο του χρόνου? |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Στρατηγε μήπως μπορουμε να κανουμε τιποτα για αυτο??? |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Οπότε σε περιμένουμε να σε γνωρίσουμε κι εμείς οι νέοι (στο φόρουμ) κι ας μην έχουν προλάβει τα μαλλάκια σου να κάνουν μπούκλες. Ούτε χρειάζεται να βάλεις βίσμα τον Στρατηγό, θα την προλάβεις τη συνάντηση, έστω κι αν έρθεις με τα άρβυλα. Ευχαριστώ, αλλά μην τρελλαθούμε κιόλας Χάρη. Παρουσιολόγιο από την καινούρια χρονιά, ακόμη έχουμε σχεδόν 2 εβδομάδες. |
|
|||
|
|||
όσο κι αν είσαι μετριόφρων.... άντε καλά ας μην εκθειάσω άλλο τις αρετές σου, εξάλλου δεν ψάχνουμε να σε παντρέψουμε!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Κάτι τέτοιους τους πνίγανε παλία στο νεροχύτη για να μη χαλάσει η ράτσα!!! Τι μας λές τώρα;;;;; Τι καιροί! Τί ήθη.....
|
||||
|
||||
Καταρχήν εύχομαι η νέα χρονιά να είναι γεμάτη μόνο με ευτυχισμένες στιγμές για όλες/όλους.
Τελικά η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη και όχι την Κυριακή; |
|
||||
|
||||
Για Κυριακή 10/1 και καλή χρονιά .
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Αυτό λέει οτι αντι για 6 που είναι φώτα θα γίνει στις 10/1.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
αντί για 3 θα γίνει στις 10 επειδή στις 6 είναι τα φώτα
|
||||
|
||||
Ακριβώς
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |