|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Αντιβιωτικό από φαρμακείο
|
|
||||
|
||||
αυτο που δινουν στα μωρα? το εχεις δοκιμασει και ειχε αποτελεσμα?
|
|
||||
|
||||
Δεν νομίζω να το δίνουν σε μωρά, χάπι είναι.
Σε παλιότερα ποστ που έχω διαβάσει κάποιες φορές βοηθάει. Αν δεν έχεις εναλλακτική... |
|
||||
|
||||
δηλ τι κανεις ριχνεις 1χαπι μεσα στο ενυδρειο?
|
|
||||
|
||||
Αν θυμάμαι η αναλογία είναι 500mg / 100lt αλλά επειδή ούτε το έχω κάνει αλλά ούτε έχω πείρα, κάνε αναζήτηση, όλο και κάτι θα βρεις, μη σε πάρω στο λαιμό μου...
|
|
||||
|
||||
οκ θα το ψαξω
|
|
||||
|
||||
χτες ειχαμε τα γεννητουρια! πρεπει να ειναι καμμια 20σαρια, εβγαλα και την μανα και πλεον ειναι μονα τους.εχω παρει αρτεμια κατεψυγμενη και σε σακκουλακι που την εχω βαλει απο χτες σε ενα μικρο ενυδρειο και περιμενω.. μου ειπε ο πετσοπας οτι σε ενα 24ωρο θα εχουν γινει κυστες αυγων! μπορω να ταιζω και με την κατεψυγμενη ετσι δεν ειναι? αυτα, τωρα να δουμε ποσα θα επιβιωσουν..
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παμε για 270 λιτρα reef | alan boy | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 14-07-09 22:22 |
Παμε ξανα απο την αρχη , προτασεις | koupanos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 31-03-09 14:06 |
Πανε οι ρυθμησεις του ph controller. | kifinas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 17-12-08 13:38 |
Παμε για δισκους! | Mike954 | Δίσκοι | 9 | 17-11-06 11:18 |
Παμε για το τεταρτο ! | george | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 24 | 16-03-06 23:49 |