|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Συναντήσεις Αθήνας
Οι καθιερωμένες συναντήσεις στην Αθήνα τα Σάββατα, δεν θα πραγματοποιούνται έως ότου ετοιμαστεί ο νέος χώρος. Αναμένατε σχετική ανακοίνωση!
|
|
||||
|
||||
αυτό σημαίνει ότι όσο περισσότεροι μαζευόμαστε τα Σάββατα και τις Κυριακές που γίνονται εργασίες,
τόσο πιο γρήγορα θα μπορούμε να χαρούμε τα νέα μας γραφεία. |
|
||||
|
||||
Βασίλη, το καινούργιο χρώμα είναι εκεί, έτοιμο!
|
||||
|
||||
παιδια τι γινεται? στην αθήνα δε κανετε συναντησεις πια...?
γιατι ρε παιδια και ειστε πολλα ατομα .θα βοηθούσε πολυ.λοιπον να ετοιμασετε μια για εμας (εγω και ο Ηλίας απο λεσβο και οποια αλλοι απο ακρητικα μερη) που θα ερθουμε αθηνα τα χριστουγεννα. να αρχίσουμε να την ετοιμαζουμε ομως για να εχει επιτυχια. αντε να ακούω συμμετοχες.. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
απο πεσκεσια οσα θελετε.
μπορουμε να σας φερουμε σαρδελες καλλονης,ουζο πλωμαριου,ντοπιες ελιες και λαδι,λαδοτυρι μυτιληνης,γκιουζλεμεδες,σογάνια και πολλα αλλα... αλλα και εσεις θα φερετε τα αναλογα πεσκεσια αλλα με σχεση το ενυδρειο ειστε και πολλα ατομα ....εχουμε πολυ πραμα να μαζεψουμε. αντε περιμενω συμμετοχες |
|
||||
|
||||
ολα τα λεφτα!!! με εμφαση στο τελευταιο!!!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Εάν έβρισκα καλή δουλειά, αύριο μετακόμιζα!!!! Αλλά δυστυχώς εδώ χλωμιάζετε... Πραγματικά τον αγαπάω τον τόπο σας και έχω και αδερφικούς φίλους εκεί!
|
||||
|
||||
βλέπω μεγαλη εκτίμηση εχετε για τη λεσβο..
οντως ειναι πολυ ωραίο μερος.. αντε ομως αόμα δεν ακουσα συμμετοχες για τη συγκέντρωση... αντε να βρεθούμε ολοι απο αθηνα και απο εκει κοντα σε ενα μερος να μιλήσουμε και υπάρξουν και πολλα τελάρα με φυτάκια... αντε μπορουμε να κανουμε και εδω μια συναντηση να ερθετε ταξιδακι για λιγες μερες να περασετε και πολυ ωραία .οποις θελει φιλοξενια εδω.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μίμης : 07-11-09 στις 23:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
εγω παντως σαν φανταρος...Γκασμα την ξερω
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Χα τωρα το ειδα!...
εκτος απο φαγητα εχει και apple snail με το κιλο... υπολογιζω γυρο στα 500 μικρα, οποτε θα φτασουν για τροφοδοτηθουν ολοι?... |
|
||||
|
||||
κανείς δε θέλει.... ???
|
|
||||
|
||||
οτι θα ειστε εκει το ξερουμε το θεμα ειναι να βρεθουμε καπου ολοι μαζι..
και να ειστε προετοιμασμενοι με τα καφασια κλαδέματα.. |
|
||||
|
||||
Βρε που θα τα βαλεις ολα? Ποσα ειδη φυτων θα εχει αυτο το ενυδρειο!!!
|
||||
|
||||
εεε μην ανησυχείς θα βρω εγω να τα βαλω ... μπορει να παρω κιαλο ενυδρειο αν δω και εχω πολλα φυτα..
κοραλι..?? αμα θες τραγανα εχουμε αρκετή εδω.. |
|
||||
|
||||
αντε παιδια τωρα που πλησιαζουν τα χριστουγεννα και θα ρθουμε και εγω και ο ηλιας καθως και πολλοι αλλοι φανταζομαι αθηνα να κανονησουμε πια αυτη τη συναντηση...αντε τοσοι ειστε απο αθηνα και κανενας δε λεει τη γνωμη του...
|
|
||||
|
||||
πολυ χαιρομαι....αν κανονιστει τελικα τωρα τα χριστουγεννα μια συναντηση εδω αθηνα ....θα ερθω με τα χιλια....να γνωριστουμε κιολας απο κοντα....τα νεα μελη....μονο να βγει η ημερομηνια να την μαθουμε και τα αλλα...τα κανονιζουμε...πρεπει να ειμαστε μελη...η μπορουμε να ερθουμε και ετσι
|
|
||||
|
||||
μην περιμενεις δηλωση σημετοχων..παντα ειμαστε εκει καθε σαββατο εκτος απροοπτου.Ελα εσυ με το καλο και εμεις εκει θα ειμαστε
|
|
||||
|
||||
και δεν χρειάζεται να είναι κάποιος μέλος για να έρθει.
|
|
||||
|
||||
πραγματικα δεν ηξερα οτι ειστε εκει καθε σαββατο....μπορεις να μου υποδειξης το σχετικο θεμα που λεει διεθυνση κλπ...ευχαριστω εκ των προτερων
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
ευχαριστω...θα προσπαθησω να ερθω καποια στιγμη..
|
|
||||
|
||||
Θα ηταν καλο να γραφτεις και στο Συλλογο! Να τον δυναμωσουμε ολοι μας οσο μπορουμε!! Οσο πιο πολλοι τοσο καλυτερα!!
|
||||
|
||||
το σκεφτομαι...πολυ σοβαρα....
------------------------- η πληροφοριες εγγραφης λεν娨δηλωνω οτι ειμαι ανω των 18.......εγω ειμαι 17 ομως....τι γινεται σε αυτην την περιπτωση Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη platy : 10-12-09 στις 13:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αν.Μακ. και Θρακη, συναντήσεις | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 815 | 31-07-17 21:19 |
Τακτικές Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. Αττικής | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 97 | 14-10-06 01:53 |