|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Εγγραφή στο forum του συλλόγου - Ερώτηση
Καλησπέρα!
Προσπαθώ να κάνω εγγραφή στο forum του συλλόγου, και μου βγάζει το εξής μήνυμα: Ο κωδικός πρόσβασης δεν περιέχει τους απαιτούμενους χαρακτήρες. Κάνω κάτι λάθος? Ευχαριστώ!
|
||||
|
||||
Κωδικός πρόσβασης:
Ο κωδικός πρόσβασης πρέπει να είναι από 6 έως 30 χαρακτήρες μακρύς, πρέπει να περιέχει Κεφαλαία-Μικρά γράμματα ανακατεμένα και αριθμούς. To έχεις προσέξει αυτό που αναφέρει ?
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ευχαριστώ πολύ!!!!
|
||||
|
||||
Είσαι ήδη έτοιμος και ενεργός!
Καλώς ήρθες στον Π.Σ.Φ.Ε.
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ πολύ!!!!!!
Καλώς σας 'ξανά'-βρήκα!
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εγγραφή στον σύλλογο | Filotas | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 5 | 30-08-07 00:51 |
Εγγραφή στο ΠΣΦΕ | gsa | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 25-09-06 22:27 |
Εγγραφή??? | froso | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 27-01-06 23:50 |
Εγγραφή | nickall13 | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 1 | 04-11-05 12:06 |
Εγγραφή στον ΠΣΦΤΕ | galant | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 15-10-04 13:55 |