19-03-09, 20:06 | #1 |
8 λιτρα??
19-03-09, 20:06
Αξιολόγηση:
(0 votes - average)
γεια σας και παλι,
σημερα χαζευα στην αποθηκη του σπιτιου μου και βρηκα ενα μικρο ενυδρειο 8 λιτρα και σκεφτηκα αν μπορω να το χρησιμοποιησω καπως???? μπορω να βαλω κανα ψαρακι μεσα??? ισως καμια γαριδα??? κανα σαλιγκαρι??? τιποτα?? |
|
Εμφανίσεις: 8498
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|||
|
|||
hi
μπορεισ να βαλεισ guppies,αρλεκινουσ,μονομαχο βαλε φυτα
|
|
||||
|
||||
με τιποτα...για 8 λιτρα μιλαμε οχι για 80....αντωνη χρειαζεσαι
φιλικα, Πανος
|
|||
|
|||
8 λιτρα
στο δικο μου εχω 3 αρλεκινουσ 2 guppies 1 colisa lalia 1 apple snail
------------------------- μπορει να βαλεισ ενα bettas και μια anubias Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη antonis15 : 19-03-09 στις 20:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
αν ναι κανε κατι σε παρακαλω να σωσεις τα ψαρακια σου....διαβασε εδω www.tsamisaquarium.gr για τις απαιτησεις των ψαριων που εχεις...(δεν τολμω να πω τη λεξη "φιλοξενεις") επισης καποια πραγματα που λεμε εδω τα εχουμε 1000συζητησει (οπως τα ελαχιστα λλιτρα που θελει ενας μονομαχος) οποτε αν δεν εισαι σιγουρος για κατι η αν δεν εχεις επιχειρηματα προσεξε γιατι μπορει να παραπληροφορησεις αλλους αρχαριους...
|
|||
|
|||
τα ψαρια τα εχω ενα χρονο μου τα εδιναν και δν μου πηγαινε να τα παω πισο τωρα παριγγηλα ενα 140λτ και θα τα βαλω εκει το ψερω οτι μπορω να μπερδεψω τουσ αρχαριουσ.
------------------------- 8λτ ενυδρειο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη antonis15 : 19-03-09 στις 20:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
ok για καμια γαριδουλα αμανο τι λετε??
δεν παιζει τπτ τετοιο?? |
|
||||
|
||||
ετσι μπραβο!!!
|
|||
|
|||
για μενα βαλε bettas δεσ εδω
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=22908 μην κανεισ το λαθος που εκανα εγω. |
|
||||
|
||||
ειναι πολυ δυσολο να κρατησεις σταθερες συνθηκες σε αυτα τα λιτρα....και οι γαριδες ειναι ευαισθητες στις αλλαγες...
|
|||
|
|||
guppies?
|
|
||||
|
||||
διαβασες το λινκ που σου εδωσα?? γραφει και για τα γκαπυ μεσα...
|
|||
|
|||
να εβαζα κανα μολυ???
|
|
|||
|
|||
εσυ τι προτινησ?
|
|
|||
|
|||
εγω προτεινω μολυ, δηλαδη δεν ξερω αμα ηξερα θα επρατα για αυτο μπηκα στο GAB να μου πειτε τις γνωμες σας....
|
|
||||
|
||||
να επαιρνες κανενα 60λιτρο?
ετσι ωστε να μην εχει τοσο τον περιορισμο τον λιτρων με 60 ευρω περιπου μπορεις να φτιαξεις εναν υπεροχο υποβρυχιο κοσμο και για εσενα αλλα και για τα ψαρακια που θα βαλεις μεσα παντα φιλικα
|
||||
|
||||
διαβασε με προσοχη αυτα που σου εδωσε ο Πανος δεν χρειαζεται σον και καλα ναβαλεις ψαρια μεσα επειδη το εχεις
|
|||
|
|||
εχεισ φιλτρο και θερμοστετη?
------------------------- παρε μια χελονα η apple snail αλλα να βαλεισ φυτα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη antonis15 : 19-03-09 στις 21:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
οχι τιποτα απο αυτα τωρα το ανακαλυψα το ενυδρειο και σκεφτομουν κατι απλο και οικονομικο να εκανα μαζι του μην το εχω αδειο για αυτο εξαλλου τωρα εχω στριμωχτει γιατι φτιαχνω το 120αρι....
για τιποτα απλο σκεφτομουνα να επαιρνα και ενα φιλτρο και εναν μικρο θερμοστατη να το δουλευα... |
|
|||
|
|||
Εγώ πάντως στο 8lt μου έβαλα μόνο φυτά.Ανούμπιες για ν αντέχουν στο χαμηλό φωτισμό.Τα σαλιγκάρια ήρθαν μόνα τους....
|
|
|||
|
|||
σκετο χωρις ζωη θα ειναι καπως....
δεν θα κινηται τιποτα.... |
|
||||
|
||||
ενα aplle snail μια χαρα θα κινουνταν εκει μεσα....αν θελεις περισσοτερη κινηση πας σε ποιο πολα λιτρα...
να σου πω μια εναλλακτικη?? κι ας γελασεις...ουτε φιλτρα ουτε θερμοστατες.....νερακι και μερικες δαφνιες...εκει να δεις κινηση και θα εχεις και ζωντανη τροφη για τα ψαρακια σου....θα τις βλεπεις να αναπαραγωνται και να μεγαλωνουν...
|
|||
|
|||
βαλε νεον η αρλεκινους η colisa lalia η πλατοι η μολυ η bettas αρσενικο η θηλυκο (τα θηλυκα bettas δν ειναι επιθετικα).
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
τι να βαλει?
|
|
||||
|
||||
αντωνη αρχισαμε να επαναλαμβανομαστε και γιναμε κουραστικοι....ειπαμε οχι ψαρια σε 8 λιτρα....θα με αναγκασεις να σβησω τα ποστ σου....μη το συνεχιζεις σε παρακαλω..
|
||||
|
||||
στα 8 λιτρα?
|
|||
|
|||
ρε αντωνη μην πετας οτι να ναι....
συγγνωμη αλλα οι δαφνιες τι ειναι????: rolleyes: |
|
|||
|
|||
οκ... εγω ειπα τις προτασεισ μου.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σε 55 λιτρα τι...? | Dimis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 08-01-09 15:00 |
φωτισμος για 100 λιτρα | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 12-12-08 03:06 |
λιτρα | g-pavl | Δίσκοι | 14 | 12-12-08 02:52 |
30 ΛΙΤΡΑ | Βιβή | Αρχάριοι γλυκού νερού | 38 | 04-10-08 00:27 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |