|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης Παρουσιάσεις ενυδρείων ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
96λιτρα-species tank!.!
Λοιπόν να το 96ρι μου...Σήμερα του αλλαξα το νερό και του έβαλα και λίγο μπολι απο το μεγάλο(100ml substrat pro)...
Εχει ακόμη αρκετό σφουγγάρι(το φίλτρο)...Θα βάλω σε ενα αλλο καλάθι την τύρφη(εχω ph 7,6 και θέλω 7,2)...Ακόμη θα βάλω λίγο ακόμη substrat... Τα ξύλα,αφού εγινε κατάλληλη προεργασία(τουλ. 4 χρόνια "ξερά" και μετά καλο ξεπλυμα για αρχή με χλωρίνη,μετά 4 φορές με καυτό νερό-μούλιασμα και ξύσιμο των επιφανειών και επανάληψη)... Το ασχημο είναι μερικοί μπλέ κόκκοι χαλικιού... Θα μπουν εχινόδωροι+ανούμπιες+βαλισνεριες+κερατόφυλο+πιστια ...Υπάρχει ίδη ludwigia repens...Λεω να βάλω κανενα limnophilum... Απο ζωντανά...1 ζεύγος κριμπς+για dither μάλλον γκάπι ή cherry barbs... Φωτος...
|
||||
|
||||
σπυρο το φοβαμαι πολυ αυτο.....το ξυλο ειναι πορωδες υλικο και δεν ξεπλενεται ευκολα.....θα σου προτεινα να τα αφησεις βυθισμενα σε νερο με μεγαλη δοση αντιχλωριου για σεβαστο χρονικο διαστημα.....
επισης αν και καποιοι το εχουν καταφερει φοβαμαι τα γκαπυ σαν dither....ενα χτυπημα θα ειναι αρκετο αν το δεχτουν επειδη ειναι αργοκινητα...καλυτερα τα αλλα.. limnophilum μαλλον εννοεις Limnovium laevigatum....αν δε βρεις μου λες και σου στελνω..
|
||||
|
||||
δεν εχω ιδια πειρα και οπως σου ειπα το φοβαμαι....προσωπικα και "για το φοβο των ιουδαιων" θα τα εβαζα σε νερο με αντιχλωριο για καμια μερα....δεν ξερω κατα ποσο εχει εισελθει χλωρινη μεσα στο ξυλο....εικασιες κανω...απλα φυλαγε τα ρουχα σου...
|
||||
|
||||
Γιατι βαζεται χλωρινη ρε παιδια?... με ενα βρασιμο θα ειχε σκοτωθει οτι μικροβιο υπηρχε...
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Φαίνεται πολύ όμορφο το ενυδρείο σου πάντως, καλή συνέχεια
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
kribensis species tank vol.2 | fotis478 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης | 5 | 11-11-08 00:32 |
kribensis species tank | fotis478 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης | 16 | 12-03-08 23:27 |
Το καινούργιο μου species tank! | Liolios | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 10-02-06 17:48 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |
Θανατοι σε species tank w/multifasciatus neolamprologus | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 04-05-05 16:58 |