|
||||
|
||||
2η Γέννα Endlers !!!
Καλησπέρα μόλις χτες είχα την δεύτερη γέννα των Endlers μου αρχίζει και μεγαλώνει η παραγωγή μας ! Τα μικρά απο την πρώτη γέννα είναι σε ένα ενυδρείο 15 λίτρων ενώ τα δεύτερα τα έχω σε ένα 60 λίτρων λόγω αγοράς μεγαλύτερου! Η ερώτηση μου είναι αν υπάρχει πρόβλημα να μπούνε μαζί πρώτης και δεύτερης γέννας..... η διαφορά τους είναι περίπο 20-25 μέρες!
|
||||
|
||||
Αν δεν εχουν τεραστια διαφορα μεγεθους γιατι να υπαρχει προβλημα?αλλα βαλε μας φωτογραφιες..plzz
|
||||
|
||||
Σεν έχουν μεγάλη διαφορά μεγέθους και δεν πιστεύω κι εγώ να υπάρξει πρόβλημα. Οκ θα προσπαθήσω για το καλύτερο !
|
||||
|
||||
Δεν είναι κι απο τις καλύτερες φωτογραφίες αλλά εκανα οτι μπορούσα καλύτερο λόγω οτι τραβήχτηκαν απο το κινητό μου :
|
||||
|
||||
Μπραβο.Ολα τα χουν καταφερει?Να μοιρασεις μερικα ωστε να εξαπλωθουν λιγο στην Ελλαδα αυτα τα ψαρια.Που ξερεις ισως παρουν και τ ονομα σου.
|
||||
|
||||
Χαχα ναι θα μοιράσω όταν μεγαλώσουν λίγο γιατί ακόμα είναι σπόροι !!! Μέχρι στιγμής τα πάνε περίφημα και σήμερα άρχισαν να βγάζουν χρώμα τα αρσενικά της πρώτης γέννας !!! Είναι πανέμορφα.....
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θηλυκά Endlers... | polyvios2004 | Ζωοτόκα | 11 | 22-11-08 12:48 |
Endlers Livebearer ? | xontros | Ζωοτόκα | 33 | 03-11-08 09:39 |
γέννα | STAYROS18 | Malawi | 3 | 24-09-07 21:04 |
Endlers Livebearer ή fancy guppy, που μπορώ να βρω; | chrisx | Ζωοτόκα | 10 | 18-05-07 14:35 |
Endlers Livebearer | chemical mac | Ζωοτόκα | 7 | 21-02-07 16:46 |