|
|||
|
|||
Τι υλικό είναι αυτό στην φωτό?
Αγόρασα ένα μεταχειρισμένο φίλτρο EHEIM 2229 και είχε μέσα το υλικό που βλέπετε στην φωτογραφία και στα 3 καλάθια. Τι υλικό είναι αυτό και μπορώ να το χρησιμοποιήσω πάλι εάν έχει χρησιμοποιηθεί;
Μήπως είναι το παλιό substrat τις EHEIM; Να το κρατήσω? Έχω και substat pro το οποίο έχει βιολογία και θα βάλω στο φίλτρο για να μπολιαστεί. Να το βάλω πάνω ή κάτω από αυτό της φωτογραφίας. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Μήπως υπάρχει και κανένας οδηγός στα ελληνικά για να βάλω το φίλτρο σε λειτουργία; Πολλά σολινάκια βρε παιδί μου πω πω :P Το Φίλτρο θα μπει σε ένα RIO 280 μήπως είναι μεγάλο γιαυτό το ενυδρείο? Και κάτι τελευταίο.... κάπου διάβασα ότι τα φίλτρα WET/DRY είναι μόνο για βιολογία και δεν μπορείς να βάλεις μέσα σφουγγάρια-υαλοβάμβακα και άλλα μηχανικά υλικά. Ισχίει αυτό? |
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ Γιώργο. Αυτό το έχω αλλά δεν τα πάω καλά με τα αγγλικά :/
Το υλικό substrat είναι? |
|
||||
|
||||
Δεν ειναι substrat αυτο. Με λαβα μοιαζει.
Το wet/dry βελτιωνει κατα πολυ τη βιολογικη διεργασια. Ολα ομως τα φιλτρα ΠΡΕΠΕΙ να εχουν μπροστα και ολιγον μηχανικό, ωστε να μην μπουκονει το βιολογικό.... |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Από ότι έχω διαβάσει το μόνο μηχανικό υλικό που προτείνουν για το φίλτρο είναι ένα σφουγγαράκι που πάει στην είσοδο μέσα στο ενυδρείο! Φτάνει αυτό όμως; |
|
||||
|
||||
Σωστός ο πατριώτης, είναι Ehfisubstrat.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι είναι αυτό;; | exetlaios | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 3 | 22-10-08 19:49 |
Είναι φιν ροτ αυτό;;; | uptight | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 15-10-08 08:54 |
Τι είναι αυτό? | zagorakis | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 15 | 28-09-08 02:19 |
ZB αυτό θα πεί ζωή, φωτό για τα φώτα σας. | Tassos1 | Θαλάσσια Βιολογία | 1 | 14-03-08 21:09 |
Που μπορώ να βρω υλικό για το eheim 2080 στην Αθήνα? | xaftel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 14-03-08 19:24 |