|
|||
|
|||
ΒΟΗΘΕΙΑ
Λοιπον αγορασα εωαω σκιουρο(αυτα τα μικρα απ το pet shop) kai xreiazomai boηθεια...1.Ξερετε καna site για σκιουρους?
2.Πως να τον κανω να ανεβένει πανω στην παλάμη μου?Δοκίμασα αυτο με την τροφη και ευτηχως φορούσα γάντια αλλιως....Αλλα με την τριτη φορα ανεβηκε πανω στην παλαμη του χεριού μου. 3.Αλλα αυτο που με απασχολει περισσότερο είναι το κλουβί.Νομίζω δεν είναι πολυ μεγαλο.Σχεδων το εχω δυο βδομάδες τωρα.Τι αντικιμενα να του βαζω?του εχω εναν τροχο που κανει συνεχεια,τωρα θα του βαλω κλαδι απο δεντρο και ενα για νερο και 1 για τροφή.αλλα πιστευω πως στο pet shop που πηγα δεν ειχε πολλα πραγματα για σκιουρους γιατι μονο αυτα μου εδωσε. 4.να το αφηνω ελευθερο σε 1 δωματιο στο σπιτι ή θα δυσκολευομαι να το ξαναμαζεύσω? thx pantws... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
ειναι ημεροβιο τρωκτικο της οικογενειας sciuridae το γενος tamias eutamias sciuride, ειναι κοπροφαγο ζωο και χρειαζεται να προσλαμβανει τις βιταμινες Β και Κ. Το κλουβι που θα το βαλεις καλο ειναι να ειναι οσο μεγαλυτερο γινεται με πολλα ξυλα κορμους και κλειστες φωλιες σαν αυτες που εχουν τα παπαγαλακια.
Μακρια απο τον ηλιο απο την τηλεοραση και το pc
|
|||
|
|||
Γειά σου πατριδα!
|
|
|||
|
|||
thx guys...
MIPWS prepei na to bga eksw se ena dwmatio?tha ne dyskolo na to ksanamazepsw? |
|
||||
|
||||
που βρηκες σκιουρο στα γιαννενα?
|
||||
|
||||
Παράθεση:
φαντασου να θες να το μαζεψεις και να σε φοβατε και να φευγει.... υπομονη κανε και προσπαθησε να γινετε φιλοι...
|
|||
|
|||
Ε είχε ένα πετ σοπ στη πλατεία...Γιατί ρωτάς?
|
|
||||
|
||||
Που στην πλατεία? εγω μονο ενα στη στοα ορφεα ξερω και ενα στην καλουτσιανη. δεν ηξερα ομως οτι φερνουν και σκιουρους...
|
|||
|
|||
Παράθεση:
------------------------- Htan i stoa orfea kai eixe arketous skiourous alla oxi se kalo kloubi.Fantazome tha plitoun ekei mesa. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sersd : 15-09-08 στις 20:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοηθεια | gchristoforatos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 17-04-08 16:20 |
βοηθεια | βαγγελης καραγιαννη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 24-02-08 22:26 |
βοηθεια | βαγγελης καραγιαννη | Ζωοτόκα | 1 | 24-02-08 18:55 |
ΒΟΗΘΕΙΑ | mindlord | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 19-01-08 22:10 |
ΒΟΗΘΕΙΑ | tok | Δίσκοι | 1 | 24-03-07 18:38 |