|
Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού Ασθένειες ,θεραπείες ,παράσιτα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΒΡΑΧΟΥ(;)
Καλησπέρα σε όλους!! Θα ήθελα την βοήθειά σας..! Ένας από τους ζωντανούς μου βράχους έβγαλε σ' ένα σημείο πάνω του, κάτι σαν διάφανη μεμβράνη. Είναι αρρώστια ή κατι άλλο; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
3 φώτος, μήπως βοηθήσουν:
|
|||
|
|||
Δυστυχώς δεν μπορώ να διακρίνω καλά από τις φωτογραφίες.
Είναι σαν ζελατίνα δηλαδή αυτό ή κάτι πιο σκληρό? Μπορείς να το "ρουφήξεις"?
|
||||
|
||||
Φαντάσου το σαν ζελέ (στην όψη) νομίζω οτι κάτι τέτοιο θέλει να μας πει ο φίλος.
Το έχω παρατηρήσει κατά καιρούς και εγώ αλλά δεν έχω δώσει σημασία.
|
|||
|
|||
Αυτό το "ζελέ" τον παράγουν αρκετά κοράλλια όταν στρεσσαριστούν ή ακόμη και για να προστετυτούν. Ειδικότερα τα μαλακά κοράλλια.
Επίσης μερικά wrasses φτιάχουν τέτοιο ζελέ και .... κοιμούνται μέσα. Τι έχεις στο ενυδρείο σου?
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!! Μέσα στο ενυδρείο δεν έχω τίποτα ακόμα, εκτός από ζωντανό βράχο και ότι ζει μέσα σ' αυτόν! Ψάρια και γαρίδες θα μπουν μέσα στο μήνα ή από Σεπτέμβριο!! Όσο γι' αυτό το "ζελέ", το έξυσα και φαίνεται ότι είναι μαλακό!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Μάλλον για κάτι τέτοιο μιλάμε τότε.
|
|||
|
|||
Σιφωνάρισέ το τότε, να δούμε αν ξαναδημιουργηθεί. Όλο όμως.
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΒΡΑΧΟΣ | jimmy19111977 | Θαλάσσια Βιολογία | 1 | 04-07-08 16:05 |
ΒΡΑΧΟΣ | grkts | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 19-02-08 14:38 |
ΒΡΑΧΟΣ | grkts | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 20-01-08 19:50 |
diy - βραχος | Giwrgos23 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 17-03-06 16:19 |
μεταφορα βραχου | Vasilis | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 18-12-04 01:04 |