|
|||
|
|||
1η γέννα...
καλησπέρα,
ειμαι καινουρια στο χομπι και στο φορουμ κατ αρχας και θα ηθελα βοηθεια με το ενυδρειο μου σας παρακαλω. πριν απο 2 βδομαδες περιπου πηρα ενα cayman 110 των 230 λιτρων. πριν απο 4 μερες εβαλα ψαρακια στο ενυδρειο. τις τελευταιες 2 μερες παρατηρησα οτι εχω μικρα νεογεννητα! χθες ειχα 1 και σημερα μετρησα 3 συνολο. βεβαια ειχα μια απωλεια ενος neon. δεν ξερω για ποιο λογο. ερωτηση: μπορω να κανω αλλαγη στο νερο μου; θα επηρεασει τα νεογεννητα; μηπως κατα λαθος τα ρουφηξω με το νερο εξω απο το ενυδρειο; και τι τροφη πρεπει να τρωνε; ευχαριστω |
|
||||
|
||||
Νεογέννητα αλλά τι ? ποιο είδος?
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|||
|
|||
δεν ξερω
εχω 5 neon και 2 πλατυς και ενα γλυφτη ο οποιος δεν παιζει ρολο στην γεννα ------------------------- δεν ξερω εχω 5 neon και 2 πλατυς και ενα γλυφτη ο οποιος δεν παιζει ρολο στην γεννα θα μετρησω να δω πως ειναι το νερο τους τωρα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sidirchris : 01-07-08 στις 19:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Επομένως το ποιο πιθανόν είναι να έχεις γέννα από τα Platy.
¶ρα ισχύουν και αυτά που σου έγραψε ο gohn1990
|
|||
|
|||
εχω αρκετες κρυψωνες στο ενυδρειο
πετρες μεγαλουτσικες με μικρες τρυπιτσες στις οποιες σιγουρα χωρανε μεσα. εχω ενα καραβακι μια πετρα σαν γεφυρουλα. γενικα τα βλεπω οτι κρυβονται αρκετα. κανουν βολτες αλλα κρυβονται κιολας. πως εγινε και γενησσαν τοσο γρηγορα; |
|
||||
|
||||
Ήταν έτοιμα να γεννήσουν από την ώρα που τα αγόρασες!
|
|||
|
|||
οι μετρησεις μου ειναι
NO3 25 NO2 1 GH >10 KH 10 ph 7,6 |
|
||||
|
||||
Μετράς με stick ε? Γι' αυτό και μας λείπει μια βασική μέτρηση η ΝΗ3/ΝΗ4 ή αλλιώς αμμωνία.
Δυστυχώς τα stick δεν είναι και τα ποιο αξιόπιστα, γι' αυτό θα πρότεινα μια γενναία αλλαγή.
|
|||
|
|||
ο πωλητης απο το pet - shop μου τα προτεινε.
να παρω λες τεστακια για αμμωνια; |
|
||||
|
||||
ναι να παρεις...........
|
|||
|
|||
ευχαριστω. θα αγορασω αυριο..
|
|
||||
|
||||
καλα μη φορτωθεις ολα τα τεστ που υπαρχουν ενα τεστακι αμμωνιας μονο παρε και αρκει για το ενυδρειο σου αν εχεις πλατυ μολυ γκαπυ κτλ το νερο του δικτυου αρκει....προσεχε μονο μην ανεβαζεις αμμωνια απο το πολυ ταισμα και αρκει
......καλη αρχη και καλες γεννες με τα ζωοτοκα σου
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Moss Wall 1η μερα | Nik25 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 27-02-08 22:31 |
1η γεννα | naupaktos84 | Ζωοτόκα | 7 | 09-09-07 00:45 |
1η προσπάθεια αναπαραγωγής COLISA LALIA | KOKORAS | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 22 | 25-04-06 12:55 |
Η 1η ΓΕΝΝΑ | Filippos | Ζωοτόκα | 15 | 30-04-04 10:11 |