|
||||
|
||||
Στην επομενη συναντιση και εχω παρων 8α ειμαι
|
|
||||
|
||||
θα ενημερωθεις εγκαιρα.......αντε και μαζευομαστεεεεε!!!
|
||||
|
||||
Ειστε για κανα καφεδάκι το αλλο ΣΚ???Όχι τπτ μακριά, εδώ γύρω!!
|
||||
|
||||
μεσα εγω κυριακη δεν δουλευω
|
|
||||
|
||||
θα ξερω μεσα στην βδομαδα... για που λες κωστα?
|
||||
|
||||
Ας δούμε πρώτα ποσοι θα είμαστε!Το μέρος κανονίστε το εσείς γιατί εγώ θα φύγω Δευτέρα πρωϊ και θα επιστρέψω Παρασκευή!
|
||||
|
||||
κι εγω μεσα....
|
||||
|
||||
Tο άλλο Σάββατο 24/5 θα είμαι και εγώ Κομοτηνή,αν κανονίσετε τίποτε προς Κομοτηνή μερια σφυράτε,Κυριακή δεν μπορώ λογω γάμου στην Καβάλα.Χθες τάπαμε με τον Αντωνάκη στην Κατερίνη.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
γιαυτο ο "αντωνακης" δεν απαντα στο πμ μου για τα σαλιγκαρακια??? το ριξε στις βολτες?? σταυρο σου στελνω πμ για τα φυτα
|
||||
|
||||
Απο εμένα κανένα πρόβλημα για Κομοτηνή!Οι υπόλοιποι??
|
||||
|
||||
Υπόψιν παίδες δεν σας βάζω το μαχαίρι στο λαιμό για Κομοτηνή γιατι μπορεί να προκυψει και τίποτε σε εμένα εσεις κανονίστε το όπως θέλετε ,εντάξει.
|
|
||||
|
||||
Στρατηγέ θα τα λάβουμε όλα υποψη!!!
|
||||
|
||||
και εγω για κομοτηνη λεω μιας και ειμαι κοντα...
|
||||
|
||||
Παιδιά η συνάντηση αν τελικά κανονιστεί θα γίνει πρωΐ ή απόγευμα;
|
|
||||
|
||||
μαλλον απογευμα...
|
||||
|
||||
Μεσα και εγω. Γυρισα απο τις βολτες.
|
|
||||
|
||||
εγω μπορω κυριακη Σαββατο δουλευω
|
|
||||
|
||||
ΛΟΙΠΟΝ Κυριακη 25-05-2008 απογευμα στην Κομοτηνη ωρα 18:00 μπορειτε?
|
|
||||
|
||||
την κυριακη δουλεύω το σαββατο δν δουλεύω... γιατι δεν το κανουμε σαββατο που μπορει να ειναι και ο στρατηγός?
|
||||
|
||||
Κανονίστε το όπως σας βολεύει παιδιά ,μην επιρρεάζεστε απο εμένα.
|
|
||||
|
||||
ΛΟΙΠΟΝ Σαββατο 24-05-2008 απογευμα στην Κομοτηνη ωρα 18:00 μπορειτε?
Στρατηγε μου σε θελουμε στην παρεα μας. Για μαγαζι αν θελετε παμε στην καφετερια που δουλευει ο Τασος. |
|
||||
|
||||
ΟΚ.
|
|
||||
|
||||
....ασχετο...
εγω μαζι με τον κωστη(αζορες) θα βρισκομαστε απο αυριο πρωι εως και τεταρτη απογευμα σε αλεξανδρουπολη-κομοτηνη- ξανθη,για επαγγελματικες συναντησεις... ισως αν βρεθει λιγος χρονος να βρεθουμε για κανα καφε ..... |
|
||||
|
||||
Για Κυριακή σίγουρα δεν θα μπορούσα! Για Σάββατο είναι λίγο αμφίβολο δεν μπορώ να ξέρω αν θα μου βγει δουλειά! Πάντος θα προσπαθήσω!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- δηλωστε εδω ποιοι μπορειτε για να υπολογισουμε τα ατομα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΑΝΤΩΝΗΣ1980 : 19-05-08 στις 15:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Εγω ναι για Σάββατο απόγευμα.
|
|
||||
|
||||
να δω τι δουλευω....μαλλον ναι...να ειμαι τοσο γκαντεμης και να ειμαι απογευματινος?? θα ενημερωσω μολις ξερω....
------------------------- ποτε θα ειστε αλεξ-πολη? γιατι οχι να τα πουμε και να γνωριστουμε...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 19-05-08 στις 21:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Σαββατο 24-05-2008 απογευμα στην Κομοτηνη ωρα 18:00 στο VERO KAFE.
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
παιδια...πρωι και νυχτα το σαββατο ....φικι φικι το φυστικι...δεν μπορω να υποσχεθω...
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντήσεις Δυτικής Κρήτης | imichal | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 156 | 22-05-12 16:15 |
Τακτικές Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. Αττικής | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 97 | 14-10-06 01:53 |