|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απροσμενα αλγοφαγα
Εδω και μια εβδομαδα εχω παρατηρησει οτι τα αγγελοψαρα μου εχουν πεσει με τα μουτρα πανω στη πρασινη μακρυτριχη που προσπαθω εδω και πολυ καιρο να κραταω υπο ελεγχο.Σας εχει τυχη κατι τετοιο;
|
|
||||
|
||||
μου δανείζεις και μενα μερικα? την άλγη τρώνε δηλαδη ή αλλα υπολείμματα που μπορει να ειναι επανω
|
||||
|
||||
Τι τα ταΐζεις γενικότερα?
|
|||
|
|||
paxh2o "μου δανείζεις και μενα μερικα? την άλγη τρώνε δηλαδη ή αλλα υπολείμματα που μπορει να ειναι επανω"
Δυστηχως εχω μονο δυο. Οταν λεω την τρωνε εννοω οτι τη τσιμπουν και την τραβανε μεχρι να ξεκολησει και μετα την καταπινουν.Να φανταστητε οτι μερικες φορες κανουν βολτες με ενα χαλικι να κρεμεται απο το στομα τους μεχρι να αποκοπει. PascM "Τι τα ταΐζεις γενικότερα? " Λες να ειναι τοσο πεινασμενα που να τρωνε και τις πετρες; Περα απο την πλακα ταιζω μια με δυο φορες τη μερα ενναλαξ με Nutrafin max (micro granules)και flakes Sera GVG-MIX και μια φορα τη βδομαδα χαπια σπιρουλινας. |
|
||||
|
||||
Το ερώτημά μου δεν είχε να κάνει με το αν πεινάνε τόσο που τρώνε και πέτρες αλλά με την πιθανή έλειψη πρασινάδας στην διατροφή τους!
|
|||
|
|||
Και εγω το σχολιο μου το εκανα χαριν αστειοτητος και συγνωμη αν παρεξηγηθηκα.
Αν τρωνε αλγη γιατι τους λειπει πρασιναδα τοτε να κοψω τελειως την σπιρουλινα. |
|
||||
|
||||
Δεν παρεξηγήθηκες απλά νόμιζα οτι δεν έγινε κατανοητό!
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΛΓΟΦΑΓΑ | ΕΛΒΙΡΑ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 01-02-08 09:04 |
ΑΠΡΟΣΜΕΝΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ | dalex | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 56 | 30-04-05 16:21 |
αλγοφαγα | tolis_1234 | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 12-02-05 00:09 |