|
Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές Το σύνολο του τεχνητού εξοπλισμού και υλικών που θα υποστηρίξουν τη δεξαμενή μας, μετατρέποντας την σε ένα υγειές κύκλωμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
πατεντα με μπαταρια για φιλτρο σε λιμνη χωρις χρηση ρευματος!!!
το προβλημα ειναι το εξης δεν θελω(μπορω) να βγαλω ρευμα στον χωρο που θα κανω την νεα λιμνη μου. ειμαι σε μικρη πολυκατοικια με αυτονομη πρασια το καθε διαμερισμα αν βγαλω ρευμα απο το μπαλκονι θα φενονται καλωδια =χαλαει η αισθητικη της πολυκατοικιας(θα φαω ξυλο, οξια-καρυδια δε ξερω!!!) οποτε λεω αν ξερει κανεις τροπο να εχω καποιου ειδους ρευμα για να εχω αντλια στην λιμνη. Με μπαταρια υπαρχει τροπος? να την φορτιζω καπως κτλ μπορω που και που να κατεβαζω ρευμα απο μπαλκονι για φορτιση πχ μια φορα την εβδομαδα
|
|
||||
|
||||
Κοιτα τωρα συμπτωση!!!
Σημερα το ανακαλυψα αυτο το σαιτ: http://www.iqsolarpower.com/index.html Μπορεις να χρησιμοποιησεις ηλιακη ενεργεια, και μαλιστα να το κανεις και μονος αμα πιανουν τα χερια σου. Συγκεκριμενα διαβασε αυτο http://www.iqsolarpower.com/powerstation.htm
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
ανετα βγαλε καλωδιο κολλητο στο τοιχο και το σκεπαζεις με πλαστικο οδηγο ...........ομορφα και συμμαζεμενα
|
||||
|
||||
Παράθεση:
πρεπει να βρω κανενα ηλεκτρονικο γιατι εγω δεν σκαμπαζω. Ευχαριστω, μου ανοιχες τα ματια. να δω ποσο θα βγει και το μαλλι ------------------------- [quote=POURITANOS;257492]φωτοβολταικα θα το ψαξω το θεμα πολυ καλη λυση μου φαινεται πρεπει να βρω κανενα ηλεκτρονικο γιατι εγω δεν σκαμπαζω. Ευχαριστω, μου ανοιχες τα ματια. να δω ποσο θα βγει και το μαλλι ------------------------- δε ξερω αν υπαρχει αντλια που να δουλευει με συχνοτητα μπαταριας αυτοκινητου. Αν ναι για ποσα λιτρα την ωρα υπαρχει; λεω να παρω φορτιστη για μπαταρια αυτοκινητου (αν υπαρχει αντλια με 12v) και να το φτιαξω ετσι αν και εχω αμφιβολιες για το αν θα με καλυψει μεγεθος λιμνης καπου στα 1000 1200 λιτρα θα γινει Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη POURITANOS : 28-04-08 στις 11:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Για αυτο χρησιμοποιεις ενα Inverter που μετατρεπει τα 12 volt σε 220.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
απο οτι ειδα ο φιλος eon123 δινει μια λυση που φαινεται πολυ καλη πανω στην σκεψη του σκεφτηκα να παρω ενα φωρτιστη μπαταριας αυτοκινητου και οχι να φορτιζει απο φωτοβολταικο.
το ψαξες καθολου για μπαταρια αυτοκινητου? υπολογιζω ενα κοστος απο ενα φιλο που ρωτησα χοντρικα χωρις να το ψαξω σε τιμες στην αγορα. 50-100 ευρω για μπαταρια, κανενα 50ευρω για το φωρτιστη της μπαταριας οσο για αντλια θα παω να ρωτισο για αυτο που ειπε ο eon123 σεντινα 12βολτη τελικα εβαλες μηχανισμους στην λιμνη σου? |
|
||||
|
||||
Εχω βάλει αλλά με ρεύμα για την ωρα
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αυγα σκαλαριων σε Μπλε του Μεθυλενίου χωρις φιλτρο. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 13 | 25-09-16 18:10 |
Fish-Only με πατεντα!!!!!!!!!! | sak | Fish Only | 21 | 28-04-09 23:11 |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ! στρώσιμο με ή χωρις φυτά? με ή χωρις αμμο και πέτρες? | sakisballoons | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 20-12-07 13:09 |
Λιμνη χωρις ρευμα | panos84 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 6 | 15-08-07 09:18 |
Συμβουλη για χρηση λαμπας σε φυτεμενο | andreasp | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 26-04-06 09:58 |