|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Φωτισμός ενυδρείου
Γειά σας παιδιά!Ήθελα να ρωτήσω ποιός είναι ο κατάλληλος φωτισμός για ενυδρείο 240 lt φυτεμένο. Εγώ διαθέτω μια λάμπα της arcadia 30w και μια της sera 30w.Θέλω να φυτέψω γκαζόν.Ο φωτισμός μου αρκεί ή πρέπει να προσθέσω και άλλες λάμπες και αν ναι τι μου προτείνετε.
|
|
||||
|
||||
Ο φωτισμός δεν φτάνει για γκαζόν. Για να σου προτείνουν λάμπες βοηθάει πολύ να γράψεις περισσότερες πληροφορίες για αυτές που ήδη έχεις. Ποια μοντέλα είναι;
|
|
||||
|
||||
Καλησπέρα! Κατ' αρχάς θα ήταν καλύτερα να βάλεις το θέμα στην κατηγορία "ενυδρεία με φυτά".
Για να βάλεις γκαζόν, απ' όσο γνωρίζω χρειάζεσαι πολύ περισσότερο φωτισμό κάπου 1 watt/lt. Εσύ αυτή τη στιγμή είσαι στα 0.25 watt/lt, με την προυπόθεση πάντα οτι τα 240 που έχεισ είναι καθαρά! Φυσικά παίζει ρόλο και το βάθος του ενυδρείου σου, οι λάμπες που θα βάλεις ( Τ-5, Τ-, και πολλά άλλα τα οποία θα σταπούνε καλύτερα οι "μποστανάδες".
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμός ενυδρείου και εξωτερικό φως | xontros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 19-03-08 09:42 |
DIY καπάκι ενυδρείου/φωτισμός | PeLeCaN | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 18-02-08 00:41 |
Φωτισμός | leonm | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 31-08-07 00:33 |
Φωτισμός ενυδρείου με led | eliasfot1 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 15-06-06 10:33 |
φωτισμός | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 31 | 18-05-06 11:46 |