|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Μπραβο ρε παιδια .Αντε οργανωστε καμμια εκδρομουλα να βρεθουμε και απο κοντα.Και Πολυ πιθανον να ανηφορησω την αλλη Κυριακη για καφε στην Αλεξ/πολη.
|
|
||||
|
||||
ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΣΤΥΛ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΤΛ. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΕΝ ΚΑΙΡΟ.ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ.
|
|
||||
|
||||
αντε να μας ερθεις....οτι πει ο μαστορας παρασκευη η κυριακη παιζει να μαζευτουμε και για το καπακι μου...θα ειμαστε καμποσοι φανταζομαι και θα εχει χαβαλε...παντως οποτε να το αποφασισεις...τα εχουμε πει..σε περιμενω...
|
||||
|
||||
Ρε νούμερα κανονίστε να μαζευτειτε Παρασκευή που θα έχω υπηρεσία!Σας έχω ανασκολοπήσει!!!!
Γιώργη αν έρθεις Σαββάτο ή Κυριακή κερνάω καφεδάκι
|
||||
|
||||
ειπαμε...οτι πει ο μαστορας...αν μπορει κυριακη ακομη καλυτερα...
|
||||
|
||||
Τάσοοοοο!!!!!!!!!!!!
Τι σου είπα εγώ ρε ελεμέ άντρα!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν θα ξαναβρεθούμε!!!!!!!!!! θα σου τα κανονικά!!!!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
Αχ Τάσο Τάσο
να σε βράσω!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
αν σου πω οι μόλις τα ποσταρα, το θυμήθηκα...
|
||||
|
||||
Δεν θα σε πετύχω σε καμιά "καλή" φωτογραφία;;;;;; τότε θα σου πω εγώ!!!!!!!!
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Στην εκδρομη στη Δραμα εμεις θα τον πεταξουμε στο ποταμι και εσυ Lucy θα τραβας φωτο.
|
|
||||
|
||||
Κορίτσια (και κυρίες μου) ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η Αυτού Αλγειότης Μου βρίσκεται στην περιοχή σας (σήμερα Ξάνθη). Παραδίδονται μαθήματα για 1000 + 1 τρόπους να αποκτήσετε άλγες που ούτε έχετε φανταστεί
|
|
||||
|
||||
Αντε και Κομοτηνη να πιουμε καφε.Αλλα δυστηχως μονο αυριο το πρωι μπορω και μετα απο μεθαυριο. Ποσο καιρο θα κατσεις?
|
|
||||
|
||||
χμμμ.......λοιπον κλεισε μου ενα εντατικο σεμιναριο για σημερα το βραδυ.... ...η πληρωμη θα ειναι σε κλαδεματα μιας και η visa platinum δεν σε καλυπτει....
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- ...εσύ αγόρι μου δεν ξεπληρώνεις με τίποτα... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chemical mac : 08-04-08 στις 15:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Παράθεση:
.... άλγη μη φέρεις, έχουμε εντόπιες καλλιέργειες
|
||||
|
||||
Έχουμε κανονίσει τπτ για αυριο??
|
||||
|
||||
Eγω δυστηχως δεν μπορω. Δουλευω.(μπαλα θα δω) στον αγωνα Ξανθη-Ολυμπιακος.Καλα να περασετε.Κωστα με τα Χατσετ κανενα νεο?
|
|
||||
|
||||
Περιμένω και εγώ νέα!!
|
||||
|
||||
Αυριο στις 9:30 ανηφορίζει το diy team...
|
|
||||
|
||||
Ποιοί θα είστε??
|
||||
|
||||
Εγώ και ο Τάσος σίγουρα... Ο Χαρίλαος δεν ξέρω αν θα έρθει... Μπορεί να πάει Θεσ/νίκη...
|
|
||||
|
||||
Πρόγραμμα??
|
||||
|
||||
Καφεδακι το πρωι και μετά εργασία... |
|
||||
|
||||
Θα βρεθούμε κατευθείαν στον Πάνο ή πρώτα σε μένα??
|
||||
|
||||
Οπου θέλετε... ΜΣΝ το κάναμε
|
|
||||
|
||||
Εσείς όπως θέλετε!!αποφάσιστε και στείλε πμ!
|
||||
|
||||
κανονιζετε χωρις τον ξενοδοχο??
να 'μαι κι εγω λιγο πριν παω στη δουλεια...σας περιμενω αυριο με μεγαλη ανυπομονησια!! οσοι περοσσοτεροι τοσο καλυτερα....
|
||||
|
||||
Απούσα
|
||||
|
||||
Και εγώ δεν θα έρθω φιλαράκια......μου πέφτει μακρυά η Σιγκαπούρη
ΥΓ Πάντως που θα παει, θα βρεθούμε μια μέρα από κοντά ! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντήσεις Δυτικής Κρήτης | imichal | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 156 | 22-05-12 16:15 |
Τακτικές Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. Αττικής | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 97 | 14-10-06 01:53 |