|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Χαχα... Εμείς εδώ ελλείψει θάλασσας βγάλαμε παραλία την περιοχή κοντά στο ποτάμι που είναι τα καφέ.
Ελπίζω να μπορέσω να παρευρεθώ στη Θρακιώτικη συνάντηση, αλλιώς τα λέμε στης Θεσσαλονίκης.. |
|
||||
|
||||
Υπενθυμηση για ολους:η συναντηση μας ειναι Σαββατο 05-04-2008 στην Ξανθη και ωρα 17:00 στο καφε MOJO στην περιοχη παραλια Ξανθης οδος ΥΔΡΑΣ 21.
ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ. ------------------------- Aντε και οι υπολοιποι.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΑΝΤΩΝΗΣ1980 : 03-04-08 στις 12:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Βλέπω τον καιρό σε 4 site το καθένα λέει τα δικά του, δεν βγάζω νόημα Θα βρέξει ή όχι; ας το πάρουν απόφαση να πάρω κι εγώ την δική μου απόφαση
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
κριμα.στα σιγουρα οχι παιδια.δουλευω..
|
|
||||
|
||||
Βρέχει, και βρέχει πολύ! Βρέχει λεφτά (για τους αγρότες)! Και έκανα τα σχέδιά μου!!! Θα πάω στην συνάντηση της Ξάνθης!!!
Αλλά λογάριαζα χωρίς τον ξενοδόχο, ή μάλλον τους ξενοδόχους, τους γιούς μου, που και οι δυο έπαθαν γαστρεντερίτιδα και όλη νύχτα είμασταν στην διαδρομή τουαλέτα - κρεβάτι - τουαλέτα! Τι να κάνουμε; εμένα με κυνηγάει μια κατάρα: να μην μπορώ να συμμετέχω! Από μικρή, όλο κάτι γινόταν, και δεν μπορούσα, και πάντα ήμουν απούσα! Είπα τον πόνο μου, εύχομαι να είναι καλά τα παιδιά μου, και τα ξαναλέμε!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
Υπενθυμηση για ολους:η συναντηση μας ειναι ΑΥΡΙΟ Σαββατο 05-04-2008 στην Ξανθη και ωρα 17:00 στο καφε MOJO στην περιοχη παραλια Ξανθης οδος ΥΔΡΑΣ 21.
|
|
||||
|
||||
σε 5 ωρες θα πινουμε καφε "παραλια" ξανθης και θα ανταλλασουμε "δωρακια"..!!!! ..
|
||||
|
||||
Θα είμαι κι εγώ!
Μήπως θέλει κανένας σκουλικάκια σε συσκευασία δώρου; Θα βάλω και κορδελίτσα
|
||||
|
||||
Καλημερα. Αντε μπραβο lucy.Φερε και εσυ σκουληκακια..ειναι πολλοι που θελουν.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
μπράβο λούση
|
||||
|
||||
εσενα θα σε τιμωρησουμει και δε θα σου δωσουμε τιποτα!!!
καλα 2 μετρα μποι θα φερεις...τιποτα το λες εσυ αυτο???
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Η συναντηση εγινε περασαμε πολυ ωραια. Ανταλαξαμε πολλες αποψεις για την ψαροτρελλα μας και οχι μονο.Δεν μας τιμησαν ολοι με την παρουσια τους αλλα πιστευω να γινει την επομενη φορα. ΦΩΤΟ:
http://i248.photobucket.com/albums/g...0/5-4-2008.jpg http://i248.photobucket.com/albums/g.../5-4-20083.jpg http://i248.photobucket.com/albums/g.../5-4-20082.jpg ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΣΤΥΛ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΤΛ. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΕΝ ΚΑΙΡΟ.ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ. |
|
||||
|
||||
Α ρε δεν παιζεστε...μπραβο παιδια και την επόμενη φορα περισσοτεροι..
|
|
||||
|
||||
γεια σου αντωνη...ποτε προλαβες και μας εβγαλες στη φορα???
φοβερος.. παιδια περασαμε πολυ πολυ ομορφα με αφθονο γελιο και πολυ ζεστο κλιμα!!! ...ανυπομονω για την επομενη συναντηση...χρηστο ( Ζ_Χ) ελα κι εσυ..ηρθες μια φορα (για αλλο λογο βεβαια)....ελα και δευτερη!!! εχουμε εξαλλου πολλα ενυδρεια να φωτογραφισεις....
|
||||
|
||||
Kυκλοφορουν και αλλες φωτο. ειχαμε αρκετους παπαρατσι. ΕΛΑΑΑΑ να μπουν και αλλες φωτο.
|
|
||||
|
||||
Πραγματικά περάσαμε πολύ ωραία!!!
κ πηστεύω στην εκδρωμή στην δράμα να ειμαστε παραπάνω!!!
|
||||
|
||||
Ο όμορφος στην τελευταία φωτό ποιος είναι...?
|
|
||||
|
||||
Έχε χάρη που δεν μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα!!Πού θα πάς θα πέσεις στα χέρια μου
|
||||
|
||||
Ο καπτεν Κωστας....μαζι με την φιλη μας την Lucy...
|
|
||||
|
||||
Είδες ρε Χρήστο η νέα γενιά???Καθόλου σέβας !!!τσ τσ τσ
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Ασε το αλλο(να το παιξω ρουφιανος)...Ο ΝΕΟΚΛΙΣ ειπε οτι εισαι 45 χρονων.....
Ακου να δεις..... |
|
||||
|
||||
Ηηηηη σοβαρά???Λοιπόν ο νεανίας θα ματώσει για τις κουβέντες του!!!
|
||||
|
||||
Ξύλο ξύλο...
|
|
||||
|
||||
Ετοιμάσου........
|
||||
|
||||
Αν φέρω τίποτα καλό μαζί μου μήπως την γλυτώνω...???
|
|
||||
|
||||
Πάς να το σώσεις !!Εννοείται πως θα δηλώσεις και δημόσια μεταμέλεια!!!
|
||||
|
||||
Οκ έγινε!!!
|
|
||||
|
||||
Μπράβο παιδιά άντε και την επόμενη πολλοί περισσότεροι
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντήσεις Δυτικής Κρήτης | imichal | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 156 | 22-05-12 16:15 |
Τακτικές Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. Αττικής | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 97 | 14-10-06 01:53 |