|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Τι ειναι αυτο παλι?
Τι ειναι αυτο παλι? Εχει εμφανιστει σε 2-3 φυλλα....
|
|
||||
|
||||
Για μας που δεν βλέπουμε και πολύ καλά πιο είναι το πρόβλημα?Στη φωτό εγώ βλέπω μια κρυπτοκορίνα με λίγη καφέ άλγη? κάποια άσπρα στίγματα? ίσως από αυγά σαλιγγαριών και φύλλα που ίσως πάνε για να χαλάσουν?Η ερώτηση ποια είναι?
|
|
||||
|
||||
Τα ασπρα στιγματα!!!! Αυγα σαλιγκαριών?
|
|
||||
|
||||
Μοιαζουν με τα αυγα των ζεμπρα αλλα μου φαινονται πιο μικρα...Εχεις ζεμπρα?
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Μάλλον δίκιο έχεις με τη διαφορά ότι δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου τα ζέμπρα να εναποθέτουν σε φύλλα αλλά έχω δει να γεννάνε μόνο στο αμμοχάλικο. .... από την άλλη ποτέ δεν ξέρεις .... ίσως κάποιο διαφοροποιημένο είδος. Για πές μας έχεις ζέβρα σαλιγκάρια στο ενυδρείο σου ; |
|
||||
|
||||
ΕΛΒΙΡΑ ΑΚΟΥΣ !!!! Εχω αυγα ζεβρα στο ενυδρειο μου !!!!!
χαχαχαχα!!!! (εχει φαει τον κοσμο να βρει.....!!!!) |
|
||||
|
||||
Ηλία μη χαίρεσαι...Δεν είναι σίγουρο ότι είναι απ τα ζέμπρα αλλά και νάναι είναι ζούφια, δεν αναπαράγονται σε ενυδρεία.Τα δικά μου θα τα βγάλω γιατί μου έχουν γεμίσει τα ξύλα και τις πέτρες...αν τα θες στα δίνω
|
|
||||
|
||||
Από ότι κατάλαβα δεν έχεις ζέβρα οπότε δεν μπορεί να είναι αβγά από σαλιγκάρια ζέβρα. Και να είχες όμως άδικα χαίρεσαι γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να εκκολαφθούν εκτός εάν τους άλλαζες κάθε 6 ώρες το νερό από υφάλμυρο σε γλυκό.
Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω, περίμενε μήπως κάποιος άλλος έχει ιδέα για τα άσπρα σου στίγματα. |
|
||||
|
||||
Και από τον τρόπο που είναι "τοποθετημένα" δεν είναι αυγά ζεμπρα.
Ρίχνεις κάτι μέσα στο ενυδρείο? Π.Χ. Σόδα για το ΡΗ ή ασβέστιο?
|
||||
|
||||
Στο δρόμο είναι κ έρχονται τα zebra μου!!!!!
|
||||
|
||||
οχι δεν ριχνω τιποτα απολυτως....Πάντως φαινονται λιχουδια για τα ψαρακια!! Τα τρωνε!
Βαζω μονο excel, καλιο, και σιδηρο......της seachem.... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ειναι αυτο? | andreas213 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 29-01-08 14:37 |
Τι ειναι αυτο? | imichal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 14-01-08 10:34 |
τι ειναι αυτο? | GP250381 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 19-05-07 14:47 |
TI ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?? | alan boy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 27-03-07 17:54 |
τι ειναι αυτο??? | Vasilis | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 3 | 09-12-04 02:00 |