|
|||
|
|||
τριχοειδής αλγη
κατα λάθος το έβαλα εδώ
αν μπορείτε να το μεταφέρετε στο σωστό σημείο ευχαριστώ Καλησπέρα Έχω ένα 80lt που τρέχει απο τον νοέμβριο Απο ψάρια έχει :
την ημέρα με χρονοδιακόπτη (απο 12:30 - 22:30) Αλλαγές νερού κάθε μία βδομάδα το 20% θερμοκρασιά 24 C νιτρικα νιτρώδη και αμμωνία είναι οκ το μόνο είναι ότι έχω λίγο ανεβασμένο ph = 7,5 είναι εδώ και 1 μήνα που έχει παρουσιάσει τριχοειδή αλγη τι μπορώ να κάνω για να το καθαρίσω? |
|
||||
|
||||
Το ΡΗ δεν έχει καμία σχέση με την ΒΒΑ!
ΡΟΡ 4 έχεις? ξέρεις? Αλλαγές κάθε πότε κάνεις? όταν λες αμμωνία και νιτρώδη οκ πόσο είναι τα ΝΟ3 δηλαδή ? Υ.Γ. Ας το μεταφέρει κάποιος σε σωστή κατηγορία!
|
|||
|
|||
Παράθεση:
δεν ξέρω τι είναι το pop4 οπότε δεν έχω |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Μάλλον αυτό θα εννοεί ο PascM μας. |
|
||||
|
||||
Ναι αυτό εννοώ, επίσης μια σειρά από μετρήσεις είναι καλό να την έχουμε για να μπορούμε να προτείνουμε λύσεις!!
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τριχοειδής Αλγη | Filippos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 04-11-05 16:22 |
Πρόβλημα με τριχοειδής άλγη | Theokyr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 08-08-05 10:42 |
Tριχοειδής Άλγη... | qstavrosq | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 28-04-05 17:16 |
Τριχοειδής άλγη | Gandalf72 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 16-03-05 12:44 |