|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
καλησπερα!!! αν δεν το βγαλω και απο οτι βλεπω πρεπει να ειναι θυλικο.... οταν θα κανει τυχον γεννες κριμα δεν ειναι να ειναι ολα μπασταρδιακια....?
|
|||
|
|||
ε και;
εσυ ριχνεις φωλα στα μπασταρδα σκυλια στον δρομο; δεν πιανω το ηθικοπλαστικο διλημα στην συγκεκριμενη περιπτωση αυτα δεν συμβαινουν στην φυση; |
|
||||
|
||||
[quote=orck;219415]ε και;
εσυ ριχνεις φωλα στα μπασταρδα σκυλια στον δρομο; δεν πιανω το ηθικοπλαστικο διλημα στην συγκεκριμενη περιπτωση αυτα δεν συμβαινουν στην φυση;[/quote γεια σου!!!! δεν ειπα οτι θα το πεταξω!!!! απλα θα το δωσω πισω αν ειναι... αγαπαω τα ζωα και δεν θα σκοτωνα τιποτα.....
|
||||
|
||||
Φιλε Θαναση καλησπερα και από εμενα. Πραγματι πολύ ομορφο το ενυδρειο σου! Για πες μου σε παρακαλω , μεταξυ πατου (τζαμι) και πετρας εχεις βαλει κατι? Επισης τις πετρες τις εχεις κολισει μεταξύ τους?
------------------------- Σχετικα με το φελιζολ[FONT='Verdana','sans-serif'] που διαβαζω ότι τοποθετείτε, είναι φελιζολ «οικοδομης»? το μπλε?[/FONT] Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη skourkou : 06-12-07 στις 15:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
μεταξυ πατου και πετρας εχω βαλει κι εγω φελιζολ. αυτο το μπλε ποθ βαζουν στις οικοδομες... 2cm παχος... οι πετρες απο τον πατο και μεχρι την μεση ειναι κολλημενες με σιλικονη... οι υπολοιπες απλα καλα στερεομενες... ετοιμαζεις φανταζομαι κατι σε malawi????
|
||||
|
||||
Φίλε Θανάση.... Πολύ όμορφο μπράβο
|
||||
|
||||
καλησπερα!!!! παιδια σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια... ολα εγιναν με την βοηθεια σας
|
||||
|
||||
Ναι. Όντος το σκέπτομαι για malaui ή tanganyika. Το φυτεμενο εχει αρχισει λιγο και με κουραζει… Το θεμα είναι ότι τα λιτρα μου είναι μολις 160. Ειμαι ακομα στο ψαξιμο. Θα μου αρεσε να βαλω μεσα 3+1 labidochromis yellow και 3+1 neolamproalogus . Πιστευω ότι ενας τετοιος συνδιασμος ¨χωραει¨. Αν υπαρχει καμια άλλη προταση δεκτη!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Παράθεση:
πιστευω οτι πρεπει να διαλεξεις μια λιμνη ... αν πας σε malawi μπορεις οριακα να βαλεις κι αλλο ενα ησυχο ειδος μαζι με τα labido... αλλα θα ειναι οριακα... εκτος αν βαλεις μονο περισσοτερα labido....
|
||||
|
||||
έχω περίπου 2 μήνες εδώ μέσα, μπαίνω σχεδόν κάθε μέρα, μαζεύω πληροφορίες μαζεύω ιδέες μαθαίνω εκπαιδεύομαι, με αποτέλεσμα να έχω κατασταλάξει εδώ και 10 μέρες σε 300Lt malaui, καλή απόφαση έτσι? και αυτές της 10 μέρες ψάχνω ιδέες πως να το στήσω μέσα για να είναι ωραίο και για τα ψαράκια αλλά και για μένα μέχρι στιγμής είναι το πιο όμορφο που έχω δει μπράβο φίλε Θανάση μου έδωσες ιδέες πως να το κάνω
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
σε ευχαριστω και εσενα για τα καλα σου λογια!!! χαιρομαι που πηρες ιδεες.... παντος το εχω ξαναπει και θα το ξαναπω!!! το ενυδρειο αν βγηκε ομορφο το οφειλω σε ολους εδω που βοηθησαν και απαντουσαν στις ερωτησεις μου....
|
||||
|
||||
καλησπερα!!!!
παιδια σε λιγες ωρες θα παραλαβω απο το πλοιο 4 pseudotropheus acei και 4 iodotropheus sprengerae θα μπουν με τα labido και θα γεμισει ζωη το ενυδρειο μου μολις ηρεμησουν θα σας ανεβασω και φωτο...
|
||||
|
||||
από το πλοίο ? από που έρχονται?
|
|
||||
|
||||
Σε νησί είναι το παιδί και τα παραγγέλνει απο αλλού! Για ρώτα και μένα που είμαι Κάρπαθο...Σήμερα είχα παραλαβή των δικών μου απο Ηράκλειο!!! Τι τραβάμε για τη τρέλα μας!!!
|
|
||||
|
||||
απο πειραια... κι αφου εγω μενω συρο.... ερχονται με το πλοιο....
|
||||
|
||||
Θανάση.....
Πολύ καλή προσπάθεια, ειδικά για νησί! Οι τραγάνες όλα τα λεφτά... σας ζηλεύω εσας που τις βρίσκετε. Το μόνο που θα άλλαζα ίσως, την κατανομή των πετρών. Λιγότερο ύψος, και θα κάλυπτα περισσότερη επιφάνει από τον πάτο του ενυδρείου, αλλά δεν τρέχει τίποτα, μην ασχολήσε, απλά μια προσωπική παρατήρηση περισσότερο υποκειμενική από οτιδήποτε άλλο... Και πάλι μπράβο σου. ΥΓ. Η Labido για την οποία τέθηκε θέμα υβριδίου, μου φαίνεται μια χαρά. Θα περίμενα κανα 2 μήνες πρώτα και μετά θα μπορούσα να είμαι σίγουρος. Γνώμη μου, μην την δώσεις ακόμα! |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
καλησπερα!! φιλε και σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια... για τις διακοσμηση των πετρων πρως το παρον θα μεινουν ετσι... ισως πιο πισω να γεμισω ολοκληρη την πλατη και απο το κεντρο φυγει το κρινιουμ... οσο για το labido δεν το εχω βγαλει ακομα, περιμενω ακομα να μεγαλωσει και θα δω... παντος το μαγαζι τρελαθηκε οταν του το ειπα γιατι μου ειπε οτι ειναι απο δικη του γεννα... θα δειξει με τον καιρο... παντος πηρα αλλα 3 απο αλλο μαγαζι.. οσο για τις τραγανες που μας ζηλευεις.... αν δεις καλα εχει λιγες σε σχεση με τις υπολοιπες... οποτε δεν ειναι δυσκολο να φτιαξεις κατι παρομοιο...
|
||||
|
||||
καλησπερα!!!! εδω και λιγες μερες εχω βαλει στο ενυδρειο μου μαζι με τα labido και pseudotropheus acei και iodotropheus sprengerae...
ειναι λιγο διαβολακια για να τα βγαλω φωτο αλλα κατι προσπαθησα κι εβγαλα κατι για να τα δειτε... οταν μεγαλωσουν λιγο και ηρεμησουν θα σας βγαλω και πιο ομορφες... απο οτι εχω καταλαβει τους αρεσει πολυ το περιβαλλον.... οπως βλεπετε στην μια φωτο εχουν αρχισει τις εργολαβιες και μεταφερουν αμμο... χεχεχε ειμαι περιεργος πως θα φτιαξουν το βυθο....
|
||||
|
||||
Αυτό τώρα πως μου ξέφυγε ?
Δεν πειράζει κάλλιο αργά παρά ποτέ. Θανάση εξαιρετικό ενυδρείο, φίλε μου το έχεις πιάσει το νόημα 100% Και λειτουργικό για τα ψάρια και πολύ όμορφο για τα μάτια σου. ΥΓ Τώρα που τελείωσα το γλύψιμο, αμά χρειαστώ μερικές δεκάδες κιλά τραγάνες θα μου τις στείλεις ? χαχαχαχα |
|
||||
|
||||
Μπράβο βρε Θανάση...Πάντα τέτοια και καλά γεννητούρια...
Υ.Γ. Το λεωφορείο που θα πηγαίνει στην Πάτρα με την τραγάνα για τον halvas69 θα κάνει πρώτα στάση στο Χαιδάρι για να "ελαφρύνει" λίγο.Έτσι δεν είναι? Συγνώμη αλλά φορτηγό ήθελα να πω και όχι λεωφορείο...
|
||||
|
||||
Παράθεση:
καλησπερα!!! σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια... halva μηπος θελεις λιγα labido που ειναι πιο ευκολα.... παιδια για τραγανες οταν θελετε θα κανω οτι μπορω.... κι εγω αγκαρεψα γνωστο ψαρα... γιατι τραγανες βγαινουν μονο στα βαθεια και με καλα δυχτια.... παντος οταν ειναι πειτε μου και θα κανω οτι μπορω....
|
||||
|
||||
Τι εννοείς όταν είναι?
Μα φυσικά τώρα είναι....Για να μην πώ ότι από χθές ήταν...(χιούμορ κάνω...)
|
|||
|
|||
Ολο και καλυτερα...Μπραβο!!!
|
|
||||
|
||||
σας ευχαριστω πολυ!!!! παντος μια σημβουλη μικρη.... οποιος σκεφτει να βαλει egeria densa καλητερα να το ξεχασει... αν θυμαστε ειχα βαλει στην δεξια πλευρα για να κρυψω τον κυκλοφοριτη... οπως βλεπετε τωρα εχει vallisneria... η egeria αντεξε καμια 10αρια μερες.... την πετσοκοψαν....
|
||||
|
||||
λιγες φωτο ακομα....
καλησπερα!!! με αφησαν σημερα να βγαλω λιγες φωτο ακομα και ειπα να σας τις δειξω...
το iodotropheus spregerae που βλεπετε στην πρωτη φωτο ειναι ο μαγκας και σημερα εδειξε οτι εχει καψες... και την εχουν πληρωσει τα θυλικα...
|
||||
|
||||
Εδω χρειαζεται φρεσκαρισμα το θεμα γιατι αξιζει.
Αυτο ειναι το αφρικανικο ενυδρειο που μου αρεσει και αν το "γυριζα", ενα τετοια θα το γουσταρα να το χαζευω. Μπραβο ρε μαγκα να το χαιρεσαι. Το καλυτερο στησιμο πετρας που εχω δει ετσι οπως ελεγα οτι θα'θελα να ειναι. Δυο λοφοι με πολυ υψος και στη μεση λιγο κενο.
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
Παιδιά επειδή κι εγώ από νησί είμαι και δυσκολεύομαι να βρω ψάρια,πως τα παραγγέλνετε?Αντέχουν ολόκληρη μέρα μέσα στο πλοίο?
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΟΥ. | JONNY | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 30-10-15 09:25 |
ΝΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΦΥΤΕΜΕΝΟΥ | CHRIS4204 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 26-07-07 11:10 |
Παρουσιαση-αρχαρια,του ενυδρειου μου ! | dr_yianni | Malawi | 16 | 31-03-07 15:41 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου | thanpapa | Fish Only | 12 | 13-03-07 23:04 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου... | Mitsos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 28-03-06 12:45 |