|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Συνάντηση στην Πάτρα
Επειδή ήταν δύσκολο να καταλάβει κάποιος απο το προϊγούμενο θέμα μου με τίτλο "Επιτελους",
ενημερώνω οτι έως αυτή τη στιγμή έχει κανονιστεί συνάντηση την Κυριακή 21/10/2007 και ώρα 17:30 στην Μαρίνα(Πάτρα). είδη έιμαστε 6-7 άτομα, θα χαρώ να μαζευτούμε περισσότεροι |
|
||||
|
||||
Για να μην ανοίγω νέο θέμα.
Τι λέτε να βρεθούμε αυτήν ή τη επόμενη Κυριακή ? Να μας κεράσει και ο χαζομπαμπάς Anasios με τα δισκάκια του χα,χα,χα. Γράψτε πότε είσαστε διαθέσιμοι να κατασταλάξουμε κάπου. ¶ντεεεε ΚΟΠΡΟΙΙΙΙ !!! Ημερομηνίες 9 ή 16 Δεκεμβρίου στον Λάγιο στην μαρίνα και κατά τις 5 το απόγευμα. |
|
|||
|
|||
Ειμαι μεσα.Δεν εχω προβλημα στις ημερομηνιες.Οποτε θελει ο λαος. !!!!!!
|
||||
|
||||
Γαμωτο...μακαρι να μπορουσα αλλα Σαβ/κα δουλευω!!Εκτος αν αντι να πατε στο Λαγιο,ερθετε στο Θεατρακι που ειναι διπλα και σας σερβιρω εγω!
Γιαννης==ο πιο γρηγορος σερβιτορος στην Πατρα(κυριως σε φιλους)!!!!
|
||||
|
||||
Αν δεν υπαρχει δυσκολια να βρουμε τραπεζι εκεινη την ωρα, κανενα προβλημα να ερθουμε εκει....
|
|
||||
|
||||
Για το τραπεζι που λετε μην ανχωνεστε καθολου!Το κανονιζω εγω αυτο!Ο halvas69 εχει το κινητο μου και το κανονιζουμε!
|
||||
|
||||
Ω ναι, ο λόγος που πάμε στον Λάγιο κάθε φορα ειναι ότι είναι άδειος.
Τώρα που έχουμε και βύσμα......Viva Cuervo ! |
|
||||
|
||||
Κρατησε μας ενα τραπεζι για 30 - 40 ατομα....
Συνηθως τοσοι ειμαστε καθε φορα.... (Γελασε κανενας??.... ) |
|
||||
|
||||
Θα γινουμε τελικα τοσοι και σιγουρα τοτε δεν θα γελαει κανενας!!
Στο Θετρακι ξερω αλλα 2 παιδια που εχουν ''κολλημα'' με τα ενυδρεια!!φιλο στον φιλο τοσοι θα γινουμε!!
|
||||
|
||||
Τάκη δεν μας είπες, σε βολεύει κάποια από τις 2 ημερομηνίες ή και οι 2 ?
|
|
||||
|
||||
Έχει ήδη αρχίζει να ετοιμάζεται....αύριο θα κάνει και μπωτέ
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Οποτε για μενα οκ για αυτη, 09/12 Εγω φταιω που σε ψηφισα. Αλλα ολα εδω πλερωνονται.... |
|
||||
|
||||
Αν και αυτό το ΣΚ είναι γεμάτο πιστεύω ότι θα μπορέσω και εγώ να είμαι στην παρέα.
|
|
||||
|
||||
Υπολογίστε και εμένα στη συνάντηση, θα χαρώ να σας γνωρίσω από κοντά.
|
||||
|
||||
Ωραία άρα καταλήγουμε αυτή την Κυριακή 9/12 στις 5 το απόγευμα στο θεατράκι.
|
|
|||
|
|||
Τώρα αν δεν γράψω τίποτα θα μου πεί ότι είναι μικρό το μήνυμα κ.λ.π |
|
||||
|
||||
Xι,χι,χι ά ρε Βασίλη
|
|
||||
|
||||
Να βγαλτε και φωτογραφίες ε..!
Το ενυδρείο είναι σαν την τέχνη (ουσιαστικά τέχνη είναι) Και η τέχνη θέλει θυσίες…! Για αυτούς που ασχολούνται με ταχυδρομικά περιστέρια Τυχαίες συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Κλιμάκιο Πελοποννήσου Είσαστε όλοι καλεσμένοι. Περιμένουμε να σας δούμε εκεί!!! |
|
||||
|
||||
λοιπόν;;; περάσατε καλά; ωραιο το θεατράκι;;; δωστε καμια φωτο κ σε μας που δεν είμασταν εκεί
|
||||
|
||||
Ο σακ μας προβλημάτισε όλους.Πώς ανοίγουμε τρύπες;;;
Αλλά και ο Γιώργος... μέλος σε .....φόρα ...τσ ... τσ... τσ... Και ο Τάκης ντράμερ;; Τι γίνεται ρε Βασίλη ; Συνήλθες ή ακόμη από αυτά που άκουσες;;
|
||||
|
||||
Αινιγματικός ο λόγος σου- τολμώ να ομολογήσω-!
Το ενυδρείο είναι σαν την τέχνη (ουσιαστικά τέχνη είναι) Και η τέχνη θέλει θυσίες…! Για αυτούς που ασχολούνται με ταχυδρομικά περιστέρια Τυχαίες συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Κλιμάκιο Πελοποννήσου Είσαστε όλοι καλεσμένοι. Περιμένουμε να σας δούμε εκεί!!! |
|
||||
|
||||
Καλά που δεν ήσουν...Θα καράφλιαζες...
|
|||
|
|||
Καλά που δεν ήσουν...Θα καράφλιαζες...
Οχι οτι ειναι κακο αυτο ετσι.....
|
||||
|
||||
Κακό κάνει, γυαλίζουν οι φωτογραφίες και ενίοτε καίγονται τα φιλμ.
|
|
||||
|
||||
Γιατι δεν λετε στα παιδια οτι ειμαστε 38 ατομα στην συγκεντρωση?
|
|
||||
|
||||
πόσοι;;;;;;;;;;; οεο...
και μεις λειπαμε φωτο βγάλατε;
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Αντε να πω την αληθεια.
30 ειμαστε και αλλοι 8 για τον Χαλβα |
|
||||
|
||||
Στείλτε pm για την επόμενη..
Να ευχαριστήσω το Γιώργο για το pm με το τηλέφωνό του για να μην χαθούμε αν και το είδα πάρα πολύ αργά...
Έλειπα όλο το Σαβ-Κυρ δεν είδα καθόλου mail και γύρισα ειδικά για τη συνάντηση. Έφτασα στο Θεατράκι γύρω στις 5,30 μετά από αγώνα για μια θέση παρκινγκ, βρήκα το φίλο Γιάννη το σερβιτόρο και μου είπε οτι άλλαξε εκτάκτως το σχέδιο για Λάγιο λόγω δυσκολίας πάρκινγκ... Ήρθα και εκεί δεν βρήκα κάποια παρέα που να μοιάζει σχετική, ρώτησα και τα γκαρσόνια αλλά κανείς δεν ήξερε τίποτα και έφυγα.. Ίσως τα πούμε την επόμενη φορά. Στείλτε μου pm όταν κανονίσετε κάτι.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
5 ατομα ειμαστε!!!! Περασαμε απαρατηρητοι??? (Δεν θελω σχολια ε???) |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυτά στην Πάτρα | gewre | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 29-01-07 23:52 |