|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πως κρίνω αν η φωτοπερίοδος ειναι καλή για τα φυτά μου?
Εχω ενα juwel 125 lt με δύο λάμπες Τ5 2x28...
Η φωτοπερίοδος που έχω επιλέξει είναι 9:30 h και έχω βάλει φυτά εύκολα προς μέτρια απαιτήσεων Όμως τα φυτά μου δεν βλέπω να βγάζουν καθόλου μπουρμπουλίθρες...δεν θα έπρεπε...? |
|
||||
|
||||
Η αναλωγια σου ειναι 0,44watt/ltrs. Καλα ειναι για ευκολα φυτα. Μπες στην σελιδα της Tropica, και κοιτα της απαιτησεις των φυτων σου
|
||||
|
||||
Εαν η αναπτυξη των φυτων σου ειναι ενταξει(γιατι ενας απο τους παραγοντες που βοηθουν την αναπτυξη των φυτων ειναι ο σωστος φωτισμος) και δεν εχεις αλγη τοτε η φωτοπεριοδος σου ειναι μια χαρα.
|
|||
|
|||
τα καθαρά μου λίτρα είναι περίπου 100...αρα έχω 0.56 W/lt
Αλλα δεν βλέπω μπουρμπουλήθρες όπως σε φυτεμένα ενυδρεία που βγάζουν συνέχεια |
|
||||
|
||||
Εγώ βλέπω τα φυτά μου να βγάζουν συνέχεια μπουρμπουλίθρες αλλα τι σημένει αυτό? είναι κάποια ένδειξη?
|
|
|||
|
|||
σημαίνει οτι φωτοσυνθέτουν...εμενα γιατι δεν βγάζουν
|
|
||||
|
||||
Εξαρτάτε απ τα φυτά που έχεις, όπως και αν έχεις CO2.
|
|
||||
|
||||
Οι μπουρμπουληθρες σαν ενδειξη δεν ειναι απαραιτητη για την καλη υγεια των φυτων. Η καλη αναπτυξη των φυτων και η εικονα τους ειναι η απολυτως απαραιτητη ενδειξη που θελουμε.
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κάποια συμβουλή για τα φυτά μου? | pagasious | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 20-10-07 11:11 |
Πως θα πατησει η βαση του ενυδρειου αν το δαπεδο δεν ειναι επιπεδο? | Stelios_Rjk | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 13-10-07 21:23 |
Μαύρη άλγη σε μερικά απο τα φυτά μου.. πως να την αφαιρέσω? | Noni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 28-09-07 23:18 |
Πως μπορω να καταλαβω αν το guppy μου ειναι εγκυος??? ΑΡΧΑΡΙΟΣ | ob-la-di | Ζωοτόκα | 8 | 22-04-07 22:16 |
Πως μπορω να καταλαβω αν το molly μου ειναι εγκυος??? ΑΡΧΑΡΙΟΣ | ob-la-di | Ζωοτόκα | 1 | 22-04-07 14:44 |