|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Anubias Προβλημα
Εχω 120 λτ. ενυδρειο με 30 W λαμπα και ειμαι στη φαση στρωσιματος με αμμωνια. Oι anubies Μου τελευταια δεν πανε καλα. Εχουν κιτρινησει λιγο και δεν ειναι οπως ηταν. Δεν ξερω αν φαινεται στην φωτο.Τι εχουν;;;
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
(Φαντάζομαι ότι δεν τις έχεις φυτέψει στο χαλίκι)
|
|||
|
|||
Τις εχω βαλει τωρα 4-5 μερες. Στο στρωσιμο ειναι το ενυδρειο. Τις εχω βαλει στο χαλικι αλλα ο κορμος τους ειναι εκτος χαλικιου. Ψιλοχειροτερευουν νομιζω...
|
|
|||
|
|||
Χειροτερευουν τα πραγματα
Τι να κανω; Τις χανω...
|
|
|||
|
|||
Γεια σου Sam. Διορθωσε με αν κανω λαθος αλλα εγω στη δευτερη φωτο βλεπω οτι τις εχεις βαλει βαθια στο χαλικι και μαλιστα καποια φυλλα βγαινουν μεσα απο αυτο. Οι ανουμπιες αν ειναι κατι που απεχθανονται ειναι ακριβως αυτο! Θα σου προτεινα να τις δεσεις πανω σε πετρες η ριζες αφου κοψεις τα νεκρα πλεον φυλλα.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Anubias..... | Carebean pirate | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 55 | 11-09-06 14:09 |
anubias | aristsats | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 02-06-06 01:36 |
Προβλημα με τις Anubias | SpyrosK | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 29-06-05 17:37 |
Οι Anubias τρελλάθηκαν??? | Makis M | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 21-03-04 16:12 |
Κλάδεμα Anubias | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 19:20 |