|
Παραλία - Beach Bar Συζητήσεις, Aνακοινώσεις, Oικολογία - Περιβάλλον, Ταξίδια |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
χταποδακι.
|
||||
|
||||
Αυτό θα πει κομάντο...
και εμείς χρησιμοποιούσαμε δίχτυα παραλλαγης, φούμο και κάρβουνο... Α ρε Ε.Σ.
|
||||
|
||||
sorry αλλά εμένα κάτι δε μου κολλάει σε αυτό το βίντεο...
|
|
||||
|
||||
δεν πιστεύω να είναι μοντάζ...
Δες κι εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=zC0zO...related&search= μετα το 1:30 έχει για τα χταπόδια..... |
|
||||
|
||||
Θα μπορουσε ανετα να εχει παιξει και λιγο morphing....
|
|
||||
|
||||
δεν είναι μοντάζ, εκτός από τα χρώματα, το χταπόδι αλλάζει και υφή για να προσαρμοστεί στο περιβάλλον.
|
|
||||
|
||||
Σαφως και το χταποδι αλλαζει και υφη και χρωματα, ισως το συγκεκριμενο χταποδι ομως να ειχε κανει download το Morph for Seabeds ver 3.1 Pro και το δοκιμαζε σε Trial... :P
|
|
||||
|
||||
Αν δείτε στο λινκ που έδωσα έχει σε ένα σημείο ένα χταπόδι που αλλάζει τελείως η υφή του.... Βγάζει σαν "αγκάθια".... |
|
||||
|
||||
κι εγώ το είδα 5-6 φορές για να καταλάβω και τελικά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Θα έλεγα ότι ειναι μοντάζ αν δεν έβλεπα το βίντεο του Neoklis, αλλά και πολλά άλλα παρόμοια ντοκυμαντέρ. Τα χταπόδια είναι απίστευτα
|
|
||||
|
||||
Πραγματικά απίστευτα! Επειδή εδώ πολλοί ασχολούνται με το ψάρεμα και τα χταπόδια, μου είπαν ότι είναι αληθινό. Απλά σκέφτηκα ότι αν έχουν κάνει γρήγορη την ταχύτητα του video για να φαίνεται πιό εντυπωσιακό, λογικά φαίνεται και πιο ψεύτικο...
|
|
||||
|
||||
Τα χταπόδια και οι σουπιές το κάνουν αυτό.
Λίγο-πολύ όλοι οι ψαροντουφεκάδες τα έχουν δει. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|