|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Μερικές φώτο από τη λίμνη μου.
Παιδιά, αυτές είναι παλιές. Θα περιμένω μέχρι νε υπάρχουν λουλούδια από νυμφαίες και τότε θα κάνω εκτενή αναφορά με περισσότερο υλικό και προδιαγραφές.
|
||||
|
||||
πωπωπω....!!!! που ζεις φιλε μου...στον επιγειο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ...?????
μπραβο,μπραβο..!!!!! |
|
||||
|
||||
Στην πρώτη, ένα κομμάτι από τον καταρράκτη
στη δεύτερη φίλτρο και βρύση εισαγωγής νερού πίσω στη λίμνη. στην τρίτη ακόμα ένα πλάνο με κάποια φυτά.
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Τέλια. Σας ζηλεύω που έχετε αυλή και μπορείτε να κάνετε τέτοια αριστουργήματα. Μπράβο Βασίλη. Ευχαριστώ Γιάννος Σάββα |
|
||||
|
||||
WOW πανεμορφο!!!!
|
||||
|
||||
Συγχαρητήρια Βασίλη μου, η Κύπρος μας τελικά εχει να δείξει πολλά και πανέμορφα αριστουργήματα βγαλμένα μέσα απο τα χέρια των παιδιών της.
Μπράβο και απο μένα και εύχομαι εις ανώτερα.
|
||||
|
||||
Απλα,τελεια λιμνουλα!Ποσα κυβικα ειναι?
|
||||
|
||||
Eνα εχω να πω:
Ζ Η Λ Ε Υ Ω ! ! με τη καλη εννοια και απο μεριας οτι μενω σε διαμερισμα μεσα στα τσιμεντα.Μεγαλο πραγμα ο κηπος,ειναι το ονειρο μου.Συγχαρητηρια για την λιμνη σου ειναι υπεροχη και καθαρη απο τι ειδα.Πολυ καλη προσπαθεια.περιμενουμε κι αλλες φωτο να χορτασει ο ματης μας! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Η λίμνη είναι μικρή, μόλις 1250 λίτρα. Πρόκειται όμως σύντομα να δημιουργήσω μια πολύ μεγαλύτερη. Αυτή ας πούμε ότι είναι το εργαστήρι μου για πείρα περισσότερο, αλλά και να μεγαλώσω κάποια φυτά. Τις επόμενες μέρες θα ανεβάσω φώτο με τα ψάρια που τρώνε από το χέρι μου.
|
||||
|
||||
Xρησιμοποιησες καλουπι ή ειδικο πανι για να φτιαξεις την λιμνη?
Ομορφη δειχνει..
|
||||
|
||||
Τί εννοείς?
|
||||
|
||||
Τέλεια η λίμνη σου!!!!
|
||||
|
||||
Στην τρίτη φωτογραφία τι είναι το φυτό που φαίνεται??
Μέσα στο νερό είναι οι ρίζες ε?? |
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφη φαίνεται! Την έφτιαξες μόνος σου ή στην έφτιαξε εταιρεία?
Αν μπορείς πες μας λεπτομέρειες για την κατασκευή της, τα ψάρια & τα φυτά. Και περιμένουμε και άλλες φωτο!
1000lt Tanganyika: Cyphotilapia frontosa, Altolamprologus calvus, Glyptoperichthys gibbiceps, Synodontis decorus, Neolamprologus buescheri, Synodontis petricola "dwarf" 300lt Full planted: Cardinal tetra, Jordanella floridae, Ottos, SAE, Caridina japonica Betta breeding dripping system: Halfmoon & Plakat 20lt: 1 Betta splendens, 2 Corydoras aeneus, 1 Caridina japonica Το ψαρο-φωτο-αλμπουμ μου |
|
||||
|
||||
Εννοεί αν την έχεις φτιάξει με μεμβράνη την λίμνη.
Να υποθέσω ότι είναι κισσός. |
|
|||
|
|||
Μπραβο ρε βασιλη ειναι πανεμορφη η λιμνη σου!!!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ολομόναχος μου την έχω φτιάξει μετά βέβαια από μέρες ολόκληρες διαβάσματος και πολλή κόπο. Τελικά όμως βλέπω τους καρπούς των κόπων μου. Τώρα η φύση λειτουργεί από μόνη της. μόνο ταϊζω και καθαρίζω ελάχιστον. Δεν είναι μεμβράνη. Είναι μισό κομμένο ντεπόζιτο νερού 3τόνων, θαμένο στη γή. Όπως είπα είναι μικρή απλά για να π΄΄αρω την απαιτούμενη πείρα πριν προχωρήσω στην μεγάλη.
|
||||
|
||||
Απλά πανέμορφη!! |
|
||||
|
||||
Πολύ ωραία η λίμνη σου.Περιμένουμε την παρουσίαση της με περισσότερες φωτογραφίες ακόμη και από τα τεχνικά μέσα υποστήριξης(αν ειναι δυνατόν).
|
|
||||
|
||||
Μικρή ε;; Τι να πουν και μερικές μερικές με γούρνες και γλαστρολίμνες!
Κάτι τέτοιο να έχεις στην αυλή σου, τι να τα κάνεις τα ηρεμηστικά; Λιμπράξ των 1250... λίτρων!!!!!!! Πολύ όμορφη!!! ¶ντε και στα δικά μας!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
Τέτοιες φωτό με βάζουν σε σκέψεις να τα μαζέψω να πάω στην Κοζάνη και να φτιάξω κάτι παρόμοιο στο κτήμα και να μείνω εκείιιιιιιιι!!!!
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυτά από λίμνη | drakoulis | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 3 | 24-05-07 15:29 |
Μερικές φώτο και από μένα | nickall13 | Φωτογραφίες μελών | 2 | 11-05-07 09:15 |
Φωτος απο τη λίμνη Malawi .. και όχι μόνο | manoussos | Malawi | 2 | 26-01-07 20:31 |
Μερικές Φωτογραφίες από το Ενυδρείο της Κρήτης | stat | Φωτογραφίες μελών | 2 | 23-12-06 22:59 |
Μερικές photo από το Δημόσιο ενυδρείο στο Παρίσι...... | TAN | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 26-05-05 15:08 |