|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Ο ΠΣΦΕ στην 4η Διεθνη Εκθεση Βιβλιου Θεσσαλονικης
Ο Πανελληνιος Συλλογος Φιλων του Ενυδρειου και τα μελη του κλιμακιου Βορειου Ελλαδος θα συμμετεχουν στην 4η Διεθνη Εκθεση Βιβλιου Θεσσαλονικης. H εκθεση ξεκιναει την Πεμπτη 17 Μαιου και διαρκει μεχρι και την Κυριακη 20 Μαιου, θα ειναι ανοιχτή στο κοινό 10:00 - 21:00 (το Σάββατο έως 22:00). Θα μας βρειτε στην HELEXPO στο περιπτερο 15 διπλα στις σκαλες. Κατα τη διαρκεια της εκθεσης θα μπορειτε να προμηθευτειτε ολα τα τευχη του περιοδικου και να εγγραφειτε ως μελη στο συλλογο μας. Περισσοτερες πληροφοριες για την εκθεση θα βρειτε εδω... http://www.thessalonikibookfair.com/
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 14-05-07 στις 13:57 |
|
||||
|
||||
Ξεκιναμε.........
Θα χρειαστουμε ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ!!! Η εκθεση θα ειναι ανοιχτή στο κοινό 10:00 - 21:00 (το Σάββατο έως 22:00) Ηδη υπαρχουν καποιοι... Εγω θα μπορω να ειμαι στο περιπτερο τις εξης ωρες: πεμπτη 14.00-18.00 παρασκευη 14.00-18.00 σαββατο 14.00-22.00 κυριακη 15.00-21.00 οσοι μπορουν να αφιερωσουν λιγο χρονο ας δηλωσουν ποιες ωρες μπορουν απο κατω.Εχουμε μεγαλη αναγκη για τις πρωινες ωρες. Οσοι θα συμμετεχουν θα ειναι υπευθυνοι για την πωληση των περιοδικων και την εγγραφη νεων μελων.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
Με τη σειρα μου,
Πεμπτη 19:30-21:00 Παρασκευή 19:30-21:00 Σαββάτο : 18:00 - 22:00 Κυριακή : 10:00 - όσο αντέξω... αντε να βλεπω συμμετοχες!!!
|
||||
|
||||
Μεσα και εγωωω !
Τωρα απο ωρες δεν μπορω να ξερω απο τωρα αλλα σιγουρα θα ειμαι καποιες μερες!
|
||||
|
||||
Παρών.
Σάββατο από τις 5μ.μ. Κυριακή ότι ώρα θέλετε. Εμπιστευτικό: Δηλώστε όλοι την συμμετοχή σας .Αν πάμε καλά ,θα μας πάνε καi εκδρομή.
"Πάντα οὖν ὅσα ἂν θέλητε ἵνα ποιῶσιν ὑμῖν οἱ ἄνθρωποι,οὕτω καὶ ὑμεῖς ποιεῖτε αὐτοῖς" (Ματθ., ζ΄, 12) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SOCRATIS : 14-05-07 στις 17:14 |
|
||||
|
||||
και εγω με τη σειρα μου....
να ευχηθω καλη επιτυχια στο συλλογο..!!!
|
|
||||
|
||||
να ευχηθεις και να παρεις την ομορφη κοιλιτσα σου και να κατσεις το Σαββατο το απογευμα!!!!!
|
||||
|
||||
Θα έρθω κάποια πρωινά και εγώ.
|
|
||||
|
||||
Xρειαζομαστε πρωινες βαρδιες...
ποιοι μπορουν?
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
Πεμπτη απο 11 μεχρι 3-4 μπορω. Ενδεχομενως και λιγο την παρασκευη το πρωι.
|
||||
|
||||
Οριστε και η καταχωρηση μας στους εκθετες....
http://www.helexpo.gr/portal/default...bitor=174_2633 Θα μας βρειτε στο περιπτερο 15, stand 23Α, διπλα στις κυλιομενες σκαλες!!!
|
||||
|
||||
Η εισοδος ειναι δωρεαν!!!!!
Να ερθετε να μας επισκεφτειτε, να πιουμε και καφε!!! Το περιπτερο μας εχει και 4 τραπεζακια με καρεκλες για καφε, για ατελειωτες ωρες συζητησεων και φραπεδοχαλαρωσεων!!! Και επισης να σας πω οτι η εκθεση εχει παρα πολυ ενδιαφερον.
|
||||
|
||||
Που ειναι οι εθελοντες ρε παιδια???
Ενα ατομο την φορα κραταει το τραπεζακι...
|
||||
|
||||
Και εχουμε και κενο, ειναι δυνατον να πρεπει να το αφηνουμε μονο του?
|
||||
|
||||
Πως παει η εκθεση ? Εχει κινηση???
Βγαλτε καμια φωτο να δουμε και εμεις που ειμαστε πιο μακρια...
|
||||
|
||||
Kαλή επιτυχία για μια ακόμη φορά στον σύλλογο!
Ναι, καμμιά φώτο δεν παίζει? |
|
||||
|
||||
H εκθεση εκλεισε σημερα τις πυλες της....με μεγαλη επιτυχια!
Μια αναμνηστικη φωτογραφια με μερικα απο τα μελη που βοηθησαν με την παρουσια τους και ενα νεο μελος απο το Βολο. Απο αριστερα προς τα δεξια ο Δημητρης, ο Μιχαλης, ο Σωκρατης, ο καθιστος Θοδωρης,η Μαρια,η μικρη Βεατρικη, η Μαγδα και η Γεωργια νεο μελος.
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Mπραβο σας παιδια...
Απο εγγραφες πως πηγαμε? Γραψαμε νεα μελη?
|
||||
|
||||
ΜΠΡΑΒΟ παιδια και απο μενα..
|
||||
|
||||
Πηγαμε πολυ καλα...
Καναμε νεα μελη, πουλησαμε αρκετα περιοδικα και παμε για αλλα! Ευχαριστουμε πολυ τα μελη που συμμετειχαν ενεργα στην πραγματοποιηση αλλη μιας ιδεας για το καλο του συλλογου! Vassilakis Gwgw MiziGr Socratis Μάγδα Dim θοδωρής Ζ_Χ Και οσους ξεχναω...ευχαριστουμε!
|
||||
|
||||
Συγχαρητηρια για ακομα μια φορα.. σε οσα μελη βοηθησαν.
Ποσα νεα μελη γραψαμε?
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2007 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 9 | 30-01-07 22:46 |
Παρ.Βιβλιου : Aquarium Owner's manual | scissorhands | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 06-03-05 11:44 |