|
||||
|
||||
κριμα γιατι ΠΡΕΠΕΙ να αποχωριστω τον σκυλο μου,λογω του προβληματος με τη μεση μου δεν μπορω πλεον να τον φροντισω....
ειναι ντομπερμαν πολυ ησυχο,και παιχνιδιαρικο περιπου 3,5 ετων.ειναι καλος στην παρεα,δεν δαγκωνει,και απο θεμα φυλαξης........δεν το συζηταω...!!!! ειναι καθαροαιμο,2 φορες εχει βγει σαν κουταβι καλυτερο φυλης στη β.ελλαδα,και συνοδευεται απο ολα τα πιστοποιητικα πεντιγκρι και καθαροαιμειας.... |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Λ.Μαραθώνος 45, Άνοιξη Αττικής. Ωράριο 08:30-21:00, Σάββατο 08:30-18:00 Τηλ. 210-8004504, 6972 420813 Ανδρέας. |
|
||||
|
||||
στειλε μου με πμ το μειλ σου..
ειναι αρσενικος ,χρωμα μαυρο-πυρηνο.γεννημενος εδω θεσ/νικη απο εκτροφεα.καλο αιμα,με μονο ισως αρνητικο του το γεγονος οτι ειναι σχετικα κοντος(παρα το υψος των γονιων του).... προφανως το υψος που του λειπει(και αυτο για γνωστες) το εχει(δυστυχως) σε μηκος.....θα απαντησω στο μεηλ σου αμεσσα με φωτο.... |
|
||||
|
||||
Κώστα θα αποχωριστείς......τον Ντανίλο?
Πραγματικά κρίμα. Μηπως σκέφτεσαι να τον αντικαταστήσεις με κάτι μικρότερο ίσως? |
|
||||
|
||||
Κωστα ανεβασε μια φωτο να δουμε το σκυλακι σου
|
||||
|
||||
Εκπαιδευμένο να τρώει μπουγάτσες.....αν δεν ξέρετε να φτιάχνετε.........
|
||||
|
||||
δυστυχως γιαννη μου,εδω και καιρο το σκεφτομαστε,αλλα δεν προκειται να γινει τιποτε αν δεν ειμαστε 100000% σιγουροι ...
μου φαινεται απιστευτο που εβγαλα τετοια αγγελια,αλλα ολο το βαρος εχει πεσει(ειδικα τωρα με τα προβληματα υγειας μου) στην plaz,η οποια εχει ηδη κουρααστει αρκετα.... τι να πω....ειδωμεν,ειδωμεν.... ΥΓ.σονια για δες τον ''μουργο'' μας.... http://i21.photobucket.com/albums/b2...1394111454.jpg http://i21.photobucket.com/albums/b2...1394111457.jpg |
|
||||
|
||||
Kουκλος...
|
||||
|
||||
ναι,φιλεναδα.....
το ιδιο βεβαια δεν ισχυριζονται οσοι ερχονται επισκεψη στο σπιτι....τουλαχιστο οχι στην αρχη,στην εισοδο τους..... |
|
||||
|
||||
Μπα... εγω πιστευω οτι ειναι οπως το μαθεις...
Εχω δει ντομπερμαν που να τρεμει επειδη ειδε γατα... Αν το αφεντικο ειναι νορμαλ, νορμαλ θα βγει και το σκυλι... οπως το μαθεις... Ασχετο: Εγω παντως αν επερνα σκυλι τωρα... θα ηθελα ενα παγκ
|
||||
|
||||
Άρα είναι εύκολο να καταλάβει κανείς πως θα είναι το καημένο το σκυλί του Klaz
|
|
||||
|
||||
Να φροντίσεις να πάει σε σπίτι που να έχει μεγάλη αυλή...και να είναι φιλόζωος ο νέος ιδιοκτήτης.
Πρέπει να είστε σε πολύ δύσκολη θέση....κρίμα.
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφος...
Θα δυσκολευτεί να συνηθίσει το νέο του ιδιοκτήτη...
|
||||
|
||||
Κρίμα το σκυλί.
Βρε χασάπη του έκοψες τα αυτιά και την ουρά; Τι σου έφταιξε το ζωντανό;
|
||||
|
||||
επισης του εκοψα το πισω νυχι στο ποδι,του εκανα τατουαζ,του εβαλα τσιπακι,και του ξαναεκανα διορθωτικη εγχειρηση στα αυτια...και αν συνεχισεις τις ερωτησεις........
ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ......οταν θα σε δω...χεχεχεχε |
|
||||
|
||||
ΧΑ ΧΑ εδω ήσουν και κρυβόσουν.Σε τσάκωσα
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
ευχαριστω για τα καλα σου λογια γιαννη μου....ΔΙΟΡΘΩΝΟΜΑΙ...
|
|
||||
|
||||
Ισχύει η αγγελία ή μπορεί να διαγραφεί?
|
|
||||
|
||||
αστην παναγιωτη αλλη μια γυρα και βλεπουμε........
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
δινεται δισκακι | mikele | Δίσκοι | 5 | 08-10-06 21:55 |