|
||||
|
||||
αποριεσ για το φιλτρο
οταν κανω αλλαγη και η σταθμη περνα κατω απο το φιλτρο πρεπει να το βγαζω το φιλτρο απο την πριζα?
|
|
||||
|
||||
Είναι καλό να βγάζεις το φίλτρο από το ρεύμα όταν δεν τραβά νερό γιατί φθείρεται
|
|
||||
|
||||
ναι, για να μην καεί το μοτοράκι....!!
|
||||
|
||||
ευχαριστω πολυ παιδι για τισ πληροφοριεσ
|
|
||||
|
||||
μοτορακι πόσα χρόνια είχα να ακούσω αυτή τη λέξη είμαι από την Κύπρο αλλά μένω 40 χρόνια στην Ελλάδα χε χε
|
|
||||
|
||||
Γενικα οταν θελεις να κανεις δουλεια μεσα στο ενυδρειο βγαζε ολες τις πριζες .
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
για αποφυγή ατυχημάτων ...νερό+ηλεκτρισμός=
|
||||
|
||||
Εμένα καταλήγουν όλες σε μια, αυτή του πολύμπριζου... Οπότε βγάζω μόνο αυτή και είναι όλες off...
|
||||
|
||||
Ή αν το πολύπριζο έχει δικό του διακόπτη, κλείνεις το διακόπτη και κάνεις δουλειές χωρίς βγαλε - βαλε φις στην πρίζα ειδικά με βρεγμένα χέρια...
|
||||
|
||||
Είναι και αυτό όντως!!! Απο τεχνολογία πάντως μια χαρά πας βλέπω
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αποριες για MH | nikitasp | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 02-11-06 00:31 |
Νερό για κιχλιδες Ταγκανικα-Αποριες | red rubin | Tanganyika | 1 | 30-10-06 13:35 |
αποριες για νεο θαλασσινο | kazanasb | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 21-03-06 16:32 |
αποριες για υποστρωμα+.... | rita | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 08-12-05 23:58 |
Αποριες για συνδιασμο με λαμπες. | SpyNet | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 16-12-04 13:06 |