|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ερευνα αγορας για τζαμια ?
Γεια σε ολους.... υπαρχει κανεις που τον τελευταιο καιρο να εχει κανει ερευνα αγορας για τζαμι στις περιοχες Κορυδαλος- Νικαια- Αιγαλεω- Ρεντη και να βρηκε καλυτερες τιμες απο
ατροχιστο 10χιλ 83,3 ευρω ή 12 χιλ 133,0 ευρω? Βασικα ειμαι στο σταδιο του προυπολογισμου του tank. σε λιγο καιρο αν πανε ολα καλα θα ανεβασω σχεδια και κοστολογιο απο βαση τυπου επιπλου σαλονιου που ετοιμαζεται αυτες τις μερες. Μερακληδες - χειροτεχνιτες αναμεινατε στο μονιτορ!!!!!!!!!! ευχαριστω πολυ |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Aν θες να εμβαθυνεις πηγαινε σε εργοστασιο που προμηθευει υαλοπινακες σε τζαμτζηδες.Εγω που την εψαξα ετσι απο Θεσσαλονικη αγοασα απο τετοιο εργοστασιο 12αρι αρονταριστο με 17ε το τετραγωνικο.Οταν του ειπα οτι θελω μονο μερικα τετραγωνικα (4-5) μου ειπε οτι δεν πουλαει λιανικη αλλα με λιγο παραπανω ψηστηρι εκατσε η δουλεια
|
|
|||
|
|||
Yπολογιζω να βγει 140 χ 45 χ60 +-5 εκατοστα αναλαγικα με τη βαση η οποια τελικα μοιαζει να ειναι δυσκολη υποθεση.
Πιστευω το 12αρι πρεπει να με καλυπτει σαν παχος φυσικα με τις αναλογες κοντρες αλλα στη χειροτερη το 10αρι θα εκανε δουλεια? ομως το προβλημα ειανι να βρουμε το χονδρεμπορα στη περιοχη μας, αυτο που δεν ξερω ειναι αν υπαρχει εργοστασιο παραγωγης στην αττικη |
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
ευχαριστω για την αμεση απαντηση την Δευτερα το πρωι επικοινωνω μαζι του και σας ενημερωνω για τις τιμες 2007
|
|
|||
|
|||
ΗALLO.... μαλλον ασχημα ξεκινησε η εβδομαδα, στη περιπτωση no3 τα 10χιλ στοιχιζαν το 2006 25,00 ευρω οπως αναφερει ο Giwrgos23 και το 2007 41,20 ευρω (μαζι με το φπα) τι εγινε ρε παιδια του χρονου θα εχει 80 ευρω ???????? μηπως μου διαφευγει κατι, μηπως υπαρχει καποιος συγκεκριμενος ανθρωπος εκει που μπορουμε να μιλησουμε? ....ευχαριστω
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σχετικά με τα τζαμια | ΒΑΣΙΛΗΣ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 04-09-05 18:53 |
ερευνα αγορασ | faxkosit | Malawi | 1 | 04-09-04 22:58 |
ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ-"ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ" | george | Greek Aquarist's Boards | 1 | 02-04-04 12:47 |
ερευνα για τις πετρες | jovanis | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 24-02-04 01:28 |