|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
στειλτε φωτο...οεο
επειδη ηρθε η ωρα να κανουμε το βιντεοκλιπ του συλλογα
παρακαλουνται οι εχοντες φωτο των μελων και επισκεπτων στα γραφεια μας, να βοηθησουν στη δημιουργια του, στελνοντας οτι υλικο θεωρουν οτι μπορει να παιξει. θα εκτιμηθουν δεοντως φωτο με ωραιες γκριματσες , με μελη που ερχονται σπανια , κλπ κλπ φυσικα για ευνοητους λογους το μουσικο χαλί θα ειναι το holly dolly . ηδη το πρωτο δοκιμαστικο ειναι ετοιμο. τελος ας ευχαριστησω εκ των προτερων τον αγαπητο (γλυψιμο) συνδρομο, admin και φιλο σωτηρη (netblues), να μας δωκει περιπου 1 μβ χωρο, για να μην πηγαινουμε σε λυσεις utube κλπ... τοσες λαλακιες φορτωνουμε, το κλιπακι δε θα μας βανεις? οποιος εχει και θελει να συνδραμει λοιπον, ενα πιεμ να του δωκω το ημεηλ. |
|
||||
|
||||
Χαίρομαι που το κομμάτι αυτό θα είναι το soundtrack
Παίζει στο repeat απο το πρωί !! Φωτό μπορούμε να στήλουμε ο καθε ένας ξεχωριστά ??? ΜΕ την μόνη διαφορά οτι δεν θα είναι μέσα απο τον χώρο του σύλλογα
|
||||
|
||||
στειλε / στειλτε , εσυ/εσεις,
και ο καλλιτεχνης θα τα σενιαρει !!! α ρ γ ε ι τ ε ε ε ε ε ε ε ... |
|
||||
|
||||
Άντε καλό κουράγιο σύνδρομε !!! Αν δεν λάβεις πες μου να τις μαζέψω!!!
|
||||
|
||||
δε στελνετε ε?
εκτος απο το μανο ουδεις!! αρα παρτε το με το υπαρχον υλικο... http://www.greekaquarist.com/psfe.avi |
|
||||
|
||||
βρε τσακαλι...την δικη μου φωτο που ...τη βρηκες...????
χρειαζομαστε βεβαια και αλλο υλικο,αλλα σαν πρωτη προσπαθεια..ειναι σουπερ!!!(ισως αν υπηρχε λιγο πιο αργη παρουσιαση των φωτος..για να τις προλαβαινουμε...).... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Έχεις μέιλ |
|
||||
|
||||
τζαμι ειναι αλλα οι μονοι που εχουν φωτο οι liolios giorgos και νομιζω οτι εχει και ο πρασινας
|
|
|||
|
|||
Στέλνω στέλνω...
|
|
||||
|
||||
Ωραιο
Γράψτε όμως και τα ονόματα να ξερουμε και μεις |
|
||||
|
||||
αργουμε πολυ...
μονο απο τον πεταλα πηρα φωτο. οι αλλοι που τις εστειλαν οεο?? ο γεωργιος εκ σαλονικης που τις εστειλε οεο?? ο crazyio που εστειλε οεο ? 10 το βραδυ το ανεβαζουμε ( ο σωτηρης δλδ). αν μεχρι τοτε δεν, τον αλλο μηνα μετα |
|
||||
|
||||
πρεπει επειγοντως να σου στειλω αλλη φωτο Θοδωρη,γιατι αυτη που εχεις βαλει...
που τις στελνουμε?? παντως φοβερο το βιντεακι
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
ασφαλως...
αντε αργουμε συνδρομοι !!! |
|
||||
|
||||
Χα,χα,χα μέγιστε κόπρε ζωγράφισες...
|
|
||||
|
||||
τοιμαζω το πρωτο ...update.
παρεληφθη υλικο... |
|
||||
|
||||
συνδρομοι το απντεητ εγινε.
σε λιγο ο αγαπητος σωτηρης το ανεβαζει. (με adsl σε 7-8 λεπτα τοχετε, με απλη μη το προσπαθησετε) http://www.greekaquarist.com/psfe.avi το εκανα σε medium ποιοτητα για να μην ειναι τερας. περιπου 15 mb ειναι. υπαρχει και σε high quality βεβαια, ποιοτητα δλδ dvd. δεν ξερω κατα ποσο θα ηταν εφικτο - Δ.Σ εννοω - μαζι με καποιο απο τα επομενα τευχη, να βγαζαμε μερικα δισκακια για αποστολη μαζι με το περιοδικο. μην το παρετε δεδομενο...υπο διερευνηση...και αν γινεται φυσικα. θελει μερικους εθελοντες...που ειναι γνωστο οτι δυσκολευομαστε να βρουμε... |
|
||||
|
||||
ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
κι αλλο,κι αλλο..............................
|
|
||||
|
||||
: smt026:s mt082:sm t050 Ωρέ φωτιές που ανάψαμε βλέπω την επόμενη συνάντηση να κατακλύζετε από φωτογράφους και μανεκέν!!!
|
||||
|
||||
τα καλα τα μαγαζια εχουν απο ολα μανο.
και φωτο, και μανεκεν και ρουφιανους παπαρατσι...και σκηνοθετες . το ζητουμενο ειναι να μαζευτει υλικο. |
|
||||
|
||||
Ωρέ να δεις εσύ τι θα μαζευτεί !!!!!
|
||||
|
||||
'Αψογο...περιμένουμε το επόμενο ... με περισσότερες εκπλήξεις και εφέ
|
|
||||
|
||||
πολύ καλό ...... !!!!!!!!
Γαύρε με το που κανω ποστ σοθ στελνω μαιλ φωτό .... Καλό είναι να γραφτούν και ονόματα γιατί εμείς απο μακριά δεν έχουμε ιδέα ποιός είναι ποιος ..... το παιδί χάνει την μανα και η μάνα τον πατέρα και ο πατέρας την γκόμενα και πάει λέγοντας....
|
||||
|
||||
εχω και κουιζ!!
εμ ετσι θα σας αφηνα? σε μια φωτο εχουμε φωτια... ποιος καηκε στην κολαση οεο?? μερικοι που ξερουν τη φωτο τσιμουδια!! Παράθεση:
αν αυξησω την παραμονη της καθε φωτο για να πεσει ονομα, το αρχειο δεν θα ειναι 15 αλλα 150 μβ. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
αλλά αυτό μάλλον προυποθέτει όλο φτού και απο την αρχή .. οπότε ...
|
||||
|
||||
Λύσσαξες με τη φωτιά !!!
|
|
|||
|
|||
Εμένα κολλάει στο 100% ενώ απομένει 1 δευτερόλεπτο για να τελειώσει το download.....
|
|
||||
|
||||
Τι γραμμή έχεις Γιώργο?
Μήπως έχεις πρόβλημα με το firewall (κάποιο συγκεκριμένο) και δεν σου το επιτρέπει?
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωτο απο τα νεα μου ψαρια!!! | Mariel | Bettas | 5 | 12-10-05 03:25 |
Ειδη Bettas Χωρις Φωτο... | vasilis-arta | Bettas | 6 | 23-08-05 01:09 |
Φωτο απο γεννα | Pritanis | Δίσκοι | 11 | 07-06-05 11:36 |
Φωτο από το ενυδρείο μου | filippas | Malawi | 4 | 14-10-04 08:26 |
Φωτο απο καταδυση στην Αιγυπτο | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 05:02 |