|
||||
|
||||
εξωτερικό φίλτρο EHEIM
Εχω ακόμα μία ερώτηση. Εχω εξωτερικό φίλτρο της EHEIM με βανάκια στις σωλήνες. Πριν μια βδομάδα, έκλεισα τα βανάκια για να ανοίξω το φίλτρο. Τελειώνοντας, ξαναέβαλα το φίλτρο σε λειτουργία, ξέχασα όμως να ανοίξω τα βανάκια εκροής. Το φίλτρο δούλεψε έτσι για μία περίπου μέρα. Όταν το διαπίστωσα φρίκαρα (το πλήρωσα 100 ευρώ!). Τώρα φαίνεται να δουλεύει κανονικά. Λέτε να έπαθε κάποια ζημιά? Πως μπορώ να το τσεκάρω?
|
|
||||
|
||||
Αφου λες ότι δουλεύει μια χαρά τι άλλο θέλεις να τσεκάρεις;
|
|
||||
|
||||
Εμένα μου φαίνεται να δουλεύει σωστά, απλά επειδή δεν έχω εμπειρία, λέω μήπως πρέπει να ελέγξω κάτι (πχ την παροχή)? Μην τα παίξει ξαφνικά καμιά μέρα.
|
|
||||
|
||||
Εφόσον δεν κάηκε μια και δούλευε χωρίς να τραβάει νερό δεν νομίζω οτι έχεις πρόβλημα!
|
|||
|
|||
η άποψη μου, αν και είμαι νέος για να ξέρω το οτιδήποτε, είναι ότι αφού δουλεύει δεν έχει πρόβλημα, θα δούλευε μέσα στο φίλτρο ο μηχανισμός το πολύ πολύ να σου καιγόταν αν το νερό μέσα στο φίλτρο έπαιζε ρόλο ψυκτικού υγρού. Αν το ακούς καλά, δεν ακούς περίεργους θορύβους και η ροή του νερού τώρα αλλά και αν αργότερα λείψεις κάποιες μέρες την δεις πως τρέχει όπως τρέχει πριν την αλλαγή τότε το φίλτρο σου είναι καλό και κανένα κακό δεν έπαθε.
|
|
||||
|
||||
Λογικα πια δε δουλευει αφου εχουν περασει πια 15 χρονια!!
|
||||
|
||||
Διαφωνώ. Λογικά δουλεύει ακόμα αφού είναι Eheim
|
|
|||
|
|||
συμφωνώ με τον Κλεόβουλο..Δεν χαλάνε τα καλά τα Eheim
|
|
|||
|
|||
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξωτερικό φίλτρο | AXEL | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 07-06-07 13:37 |
Εξωτερικό Φίλτρο, ποιό; | betty | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 09-11-05 12:55 |
DIY Εξωτερικό Φίλτρο | mikeaegina | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 04-11-05 17:58 |
Εξωτερικό Φίλτρο | tolis_1234 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 01-03-05 14:54 |
EHEIM 2224 εξωτερικό φίλτρο | gkagad | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 07-01-05 11:49 |